Здравей Гост

Сватби, гробища...

• 2 Отговора
  • 1696 Прегледи
Сватби, гробища...
« -: Януари 25, 2009, 01:18:59 pm »
Тази нощ сънувах, че се женя.  :-\ Чувала съм, че не е на хубаво.
Та...както и да е.Нашите ме заведоха до някаква сграда точно до гробищата..Там щях да се венчавам. Като влязохме вътре, имаше много роми в стаята. Майка каза, че преди моята сватба е имало някаква циганска сватба и затова има още хора.. Моя бъдещ мъж беше един комшия, с който никога не съм говорила. Странното е, че се казва Борко, а в съня името му беше Иван  ???  Ожениха ни с този Иван и ни заведоха в някаква къща, където щяхме да живеем с него. После изведнъж се озовахме в двора на предишното ми училище, за да си правим семеен портрет. Имаше много хора, не помня кои бяха, но там беше и сегашната ми изгора. Нещо беше нацупен задето се женя за Иван.. не помня точно какво ми каза.. това е което си спомням.. хелп  :-[

Re: Сватби, гробища...
« Отговор #1 -: Януари 30, 2009, 04:37:29 pm »
Проблеми с гаджето ! Чувстваш се неудовлетворена от връзката си и вероятно ти минава през ума да го накараш да ревнува като се покажеш в реалността с някой друг ;D.
Ще научиш някакъв важен урок за отношенията и ще загубиш някоя илюзия.

Re:Сватби, гробища...
« Отговор #2 -: Април 23, 2009, 10:46:55 pm »
Не ви ли се струва, че може да сте били заедно в минал живот? Защото сънищата и те спомагат за припомнянето на преражданията ни. Не насилвам никого да ми отговаряте.