Здравей Гост

Медицинска астрология

• 318 Отговора
  • 63437 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Медицинска астрология
« Отговор #80 -: Февруари 19, 2010, 12:38:17 pm »
Но дори ако се абстрахираме от домовете, фактът, че е активирана наталната квадратура между Луна и Уран, внася елемент на непредсказуемост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Февруари 19, 2010, 12:57:57 pm »
Моя приятелка се бори с рак на гърдата от няколко години. Диагностицирането малко закъсня, което обуславя и трудната борба...

А би ли уточнила кога е диагностицирано наличието на онкологично заболяване? Коя година?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Февруари 19, 2010, 01:12:30 pm »
Само мога да кажа, че според мен Венера е отключила този процес в тялото й. Най-важните дирекции и прогресии в момента са на и към Венера, а от края на януари 2010 година е навлязла в период на Венера.
Кога е правена първата операция? И какво се случва в периода след началото на 2008 година, през месеците юни/юли има ли нещо?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #83 -: Февруари 19, 2010, 02:00:18 pm »
Забелязани от нея сериозни изменения - април, 2007г.
Диагноза - октомври, 2007г.
Начало на химиотерапия - 16 Ноември 2007г.
Първа операция - 28.02.2008г.
Последващи химио- и лъче- терапии - 2008 - 2009

Втора предстояща операция - 02.03.2010г.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Февруари 19, 2010, 02:11:41 pm »
Първа операция - 28.02.2008г.
Последващи химио- и лъче- терапии - 2008 - 2009

Знаеш ли защо всъщност питах?
Някъде след 20 февруари 2008 влиза в антардаша на Кету, която продължава до края на януари 2010.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Февруари 19, 2010, 02:21:13 pm »
И какво се случва в периода след началото на 2008 година...?

Първоначално щях да питам за края на февруари 2008, но за по-сигурно посочих "началото на годината".
За пореден път забелязвам, че често има събития при смяна на един планетен период с друг, т.е. непосредствено преди или след настъпването му.
Аз самата напуснах работа по собствено желание и станах "невидима" за външния свят в края на април 2009, когато започна антардаша на Кету. Подадох си молбата тогава без да знам, че в същия ден е започнала дашата на Кету. Но влиянието й започнах да усещам още 2-3 месеца преди нейното начало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #86 -: Февруари 19, 2010, 03:04:23 pm »
Абе, то и аз съм в Кету период, но слава богу все още удържам положението, да видим до кога :-[

Това означава ли, че след Януари, 2010 следва да има подобрение

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Февруари 19, 2010, 05:37:34 pm »
Без да сме сигурни в АС и МС не може да се правят прогнози, особено по такива деликатни въпроси. Ако часът е ориентировъчен, има нужда от сериозна ректификация.
Иначе тук всички можем да гадаем, но изходът от ситуацията - дали ще е положителен, отрицателен или летален, трудно може да се предскаже. Искрено й пожелавам да не се случи най-страшното, да успее да се възстанови след операцията и да заживее пълноценен живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #88 -: Февруари 19, 2010, 06:08:34 pm »
Без да сме сигурни в АС и МС не може да се правят прогнози, особено по такива деликатни въпроси. Ако часът е ориентировъчен, има нужда от сериозна ректификация.

Съзнавам това и благодаря за коментарите
Тя отдавна настоява се "попита" астрологията, до сега успешно я разубеждавах, предвид липсата на точен час и деликатната тема. Колкото и банално да звучи, искаше ми се да й кажа нещо обнадеждаващо, познавайки я знам, че тя ще се вкопчи в него. Не познавам друг, толкова последователен и упорит човек в болестта като нея.
По майчина линия 4-5 поколения жени не са доживявали до 50 годишна възраст, при 3 от тях диагнозата е рак, за предните две не е известна причината :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Февруари 19, 2010, 06:27:52 pm »
По майчина линия 4-5 поколения жени не са доживявали до 50 годишна възраст, при 3 от тях диагнозата е рак, за предните две не е известна причината :-X

Интересно...
Мисля, че наскоро в друга тема споменах за възлите и връзката им с наследствеността и респ. това може да бъдат и предавани генетично заболявания. Дори си мисля, че може да става въпрос за т.нар. клетъчна памет.
А в картата на болната жена възлите са в сидералната двойка знаци Рак/Козирог, при това Сатурн е в съвад с Кету и се намира в собствен знак, което го прави силен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #90 -: Февруари 19, 2010, 08:31:59 pm »
Сериозен въпрос.
Моя приятелка се бори с рак на гърдата от няколко години. Диагностицирането малко закъсня, което обуславя и трудната борба, за сега оцелява след куп химио- и лъче- терапии, и една операция. Предстои втора, опасна, ефекта от която не е много ясен...Датата е 02 Март 2010, сутринта. Въпросът е подходящ ли е денят и има ли смисъл? Съзнавам, че въпросът е твърде деликатен и труден, но все пак...Качвам картата й.

За съжаление часът на раждане е ориентировъчен, по спомени на майката..., не е сигурен

Виждам,че няма точен час на раждане,затова и аз не мога да отговоря има или няма смисъл от операцията. От една страна Луната е във Везни на 2 март, но е в съвпад със Сатурн и в квадрат с Плутон. Според мен няма да е лека операцията. Добре, че поне не квадратира нат. Сатурн. Не ми харесва много и квадратурата на транзитния Марс към наталния, но все пак това е и показател за възможна оперативна намеса. Тя има и натална опозиция на Марс и Нептун. Дали има предразположение към алергии? 

*

abroad

« Отговор #91 -: Февруари 19, 2010, 08:36:39 pm »
Благодаря за включването, Скарлет,
Не, никога не е имала външни прояви на алергии

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #92 -: Февруари 19, 2010, 08:59:47 pm »
Много е трудно, да не кажа невъзможно, е да се тълкува без час. Попитах за алергии,заради опозицията Марс/Нептун. Тя може да означава и инфекции. СЛВ в Лъв е с управител Слънцето, което е връх на таоквадрат с Юпитер и Плутон. А Плутон винаги се свързва с промени на клетъчно ниво.

« Отговор #93 -: Февруари 21, 2010, 07:34:24 am »
имам въпрос на ретро марс  няма ли опасност от повторение на операцията , както и три дни около новолуние,пълнолуние,
затъмнение също е добре да не се планира операция,доколкото си спомням от четено някъде, както и при квадратура на  траз.марс/ натален, при нея ще е на близо два градуса от точната
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #94 -: Февруари 21, 2010, 08:18:23 am »
имам въпрос на ретро марс  няма ли опасност от повторение на операцията , както и три дни около новолуние,пълнолуние,
затъмнение също е добре да не се планира операция,доколкото си спомням от четено някъде, както и при квадратура на  траз.марс/ натален, при нея ще е на близо два градуса от точната

Мисля,че опасност за повторна ревизия трябва да съществува само тогава,когато въпросният Марс управлява 1,6 или 8 домове. Както и ако се оперира органа, който управлява съответния знак. В случая Марс е в Лъв и ако този Марс управлява най-вече 8 дом-домът на операциите,тогава направо трябва да се притеснява човек, ако ще оперира сърцето.Марс транзитира толкова месеци в един знак,ако трябваше да не се правят изобщо,хирурзите трябва да затворят операционните.  :blink: Според мен това условие трябва да важи и за управителя на 8 дом,ако това не е Марс. /стига да не е някое от светилата/.

« Отговор #95 -: Февруари 21, 2010, 08:48:42 am »
благодаря ти, сега ми просветна, става дума за планови операции,не форсмажорните
 всеки иска да е успешна операцията,

*

Diyana

• 2705
« Отговор #96 -: Февруари 21, 2010, 08:53:21 am »
В случая става въпрос вече за повторна операция, на което ретро Марс според мен допълнително указва. При ретро Меркурий знам, че винаги има потенциал за повтаряне на процедурата, затова също е добре да се държи далече от домовете сигнификатори. Квадратите към нат. Марс или Асц. или управителя на Асц. и т.н. според мен сигнифицират въобще опетаривна намеса над физическото тяло.
« Последна редакция: Февруари 21, 2010, 08:58:18 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #97 -: Февруари 21, 2010, 08:56:53 am »
а за успешният изход на операцията кое указва :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #98 -: Февруари 21, 2010, 09:05:35 am »
Ами зависи какво търсим. Може операцията да е успешна като интервенция, но въпреки това да не доведе до окончателно излекуване на основното заболяване.

Медицинската астрология  не е шега и не я владея, а само гадая в момента, но предполагам, че ако Луната, сигнификаторът на болния и съответно на органа, който се оперира, са силни и получават добри аспекти от бенефици, това може да значи добър изход от конкретната манипулация. Но като никога не знаеш в колко часа ще се прави, как определяш сигнификаторите?! Затова май основно се гледа Луната и планетния управител на съответния орган. А освен това, при липса на час на операцията и при липса на натална карта на болния, се гледат мидпойнтите, които са отговорни за благоприятния изход от лечението, без да се ползват мидпойнтите с Асц. и МС.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #99 -: Април 03, 2010, 07:35:38 am »
искам да ви споделя едно интересно откритие. не зная поради каква причина се заех с това наблюдение, но ми стана много забавно да оглеждам и жените около мен за тези признаци и се оказа, че си работи. ся за вас може и да не е, но за мен Е голямо откритие и съответно метод за прогнозиране  ;D

когато Луната навлезе в знака на асцедента се случва така нареченият цикъл /месечно неразположение/ при жените. когато премине през МС започва ПМС и голямото плюскане, кривене, издивяване и т.н.  ;D ;D ;D

това го наблюдавам от нова година насам и досега работи безотказно. разбира се в случай, че дадена жена няма проблем в нея област със закъснения, засечки и други.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/