Сега остава да съберем форума на кулинарно парти и да гледаме изпълнения !
Цитат на: maraj в Февруари 11, 2009, 09:21:43 pmооооо,докато сте се разписвали ,аз с тази луна в телец приготвих перфектни кнедли с пържолки .за мен всички които имат силна луна са перфектни в кухнята.аз имам и тригон на луната с уран и яко експериментирам.А тези с Луна в Стрелец как са с готвенето и с яденето? Аз съм и зодия Телец.
ооооо,докато сте се разписвали ,аз с тази луна в телец приготвих перфектни кнедли с пържолки .за мен всички които имат силна луна са перфектни в кухнята.аз имам и тригон на луната с уран и яко експериментирам.
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Февруари 11, 2009, 11:16:24 pmЦитат на: Sinyhe в Февруари 11, 2009, 11:02:22 pmСега остава да съберем форума на кулинарно парти и да гледаме изпълнения ! Правя разкошни ,толумбички и грис халва ,а иначе наблягам на боб чорба и мръвки .В студентските години имах приятелка от Варна с която споделяхме една стая и беше скарана с готвенето . В оная мизерия така се бях развихрил да готвя ,че не е за разправяне. Бяхме си разпределили задълженията, от нея продуктите ,че имат верига от магазини ,а от мен творческото изпълнение в кухнята . Хрантутихме цялата тайфа . Представи си в какви количества съм бълвал продукция. Ахм Не разбирай погрешно въпроса ми, но искам да те питам, ти женен ли си?
Цитат на: Sinyhe в Февруари 11, 2009, 11:02:22 pmСега остава да съберем форума на кулинарно парти и да гледаме изпълнения ! Правя разкошни ,толумбички и грис халва ,а иначе наблягам на боб чорба и мръвки .В студентските години имах приятелка от Варна с която споделяхме една стая и беше скарана с готвенето . В оная мизерия така се бях развихрил да готвя ,че не е за разправяне. Бяхме си разпределили задълженията, от нея продуктите ,че имат верига от магазини ,а от мен творческото изпълнение в кухнята . Хрантутихме цялата тайфа . Представи си в какви количества съм бълвал продукция.
Цитат на: Sinyhe в Февруари 11, 2009, 11:02:22 pmСега остава да съберем форума на кулинарно парти и да гледаме изпълнения ! ахааааааааа ама за готвене, преяждане или препиване а
Цитат на: veshti4ka в Февруари 11, 2009, 11:23:38 pmЦитат на: Sinyhe в Февруари 11, 2009, 11:02:22 pmСега остава да съберем форума на кулинарно парти и да гледаме изпълнения ! ахааааааааа ама за готвене, преяждане или препиване а За 1то най-вече Мога да ям и да пия,но да преям и да препия-изгряващата ми Дева по-скоро ще се изтреля в орбита
Зъболекар, накрая ще вземем да ви спретнем набързо една синастрийка с Хело, какво ще кажеш? Изглежда, че с толумбичките дето правиш, няма още дълго да останеш ерген.
Цитат на: Lillie в Февруари 12, 2009, 12:18:59 amЗъболекар, накрая ще вземем да ви спретнем набързо една синастрийка с Хело, какво ще кажеш? Изглежда, че с толумбичките дето правиш, няма още дълго да останеш ерген. Хихихи...колко му е.Ако трябва и сватба ще спретнем във форума.Пу съм шаферка.
вземете за кума ,док трябва да си сигурен,че ако ти кумувам няма да е за дълго брака
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Февруари 12, 2009, 12:30:35 amАбе ,я първо питайте момата дали ще пристава ,че да не си гърмя патроните Давайте синастрията насам ,че да видим съответствията Дборе, ще пристана! Я да видим. Не се безпокой - и аз като теб май ще оставам дълго неомъжена, тъй че даваййййййййййй!!!
Абе ,я първо питайте момата дали ще пристава ,че да не си гърмя патроните Давайте синастрията насам ,че да видим съответствията
Цитат на: Helo в Февруари 12, 2009, 12:32:21 amЦитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Февруари 12, 2009, 12:30:35 amАбе ,я първо питайте момата дали ще пристава ,че да не си гърмя патроните Давайте синастрията насам ,че да видим съответствията Дборе, ще пристана! Я да видим. Не се безпокой - и аз като теб май ще оставам дълго неомъжена, тъй че даваййййййййййй!!! А така.Ей ся ми аресахте. Мераклийката е тук,ама аз ще се включа утре сабахлем в нея,че вече ми се донанка.Сладки сънища на всички.
Къде хукна ма кума? Ей ся ,стана купона а ти за нанкане ми разправяш .