Здравей Гост

За любовта и партньорите в моя живот

• 151 Отговора
  • 26501 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: За любовта и партньорите в моя живот
« Отговор #20 -: Февруари 13, 2009, 06:57:11 pm »
Док, ти да не си решил да ни докажеш, че не ставаш за астролог / шегувам се/?  ;D

Сигурно, за да не го тормозят постоянно за хороскопи.  ;D

ПП. Този етап съм го минала вече... Вярно е - Марс в Риби трудно казва "не"!  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #21 -: Февруари 13, 2009, 07:00:38 pm »
Maraj е права,в картата на joy има застъпвания брачния партньор (или продължителни връзки) да бъде в доста отношения нетипичен,нестабилен,с нещо зад гърба си или да го съпровождат сложни влияния:

-може да бъде просто човек работещ в чужбина или работата да му бъде свързана с повече пътувания
-друговерец или с паралелен брак
-бизнесмен с неясни (напълно) приходи
-мафиот ( ;D ) и по-малко вероятно полицай,политик,лекар

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #22 -: Февруари 13, 2009, 07:04:37 pm »
Здравейте
Искам да попитам дали при мен се очертава веротност за някаква стабилна връзка/брак?
И дали аз съм причината да попадам все на подходящи за мен хора?

Поморие, Бургас - 31.05.1976, 4.20ч., ж

Благодаря на тези, които биха погледнали картата ми :)
имала си щастливо детство.притежаваш весел характер и голямо желание за успехи в живота.находчива и изобретателна,понякога имаш избухливо и нервно поведение.склонна си към спорове и интриги.
тайните обстоятелства ,съпътстващи любовния фронт ;D ти носят грижи.задължителен е повече от един брак при това всеки брак е съпътстван от незаконни връзки.възможен е брак с чужденец.както и врагове в повечко.помощ или подкрепа от чужбина или от свекървата.в определен период враждебно отношение към партньора.възможен е брак с физически,морално или ментално увреден човек.нестабилна съпружеска карма.тайни от партньора в брака.
възможен е брак средата на 2012г. :)и все ми се струва,че ще бъде друговерец или чужденец. :)но по-сериозен и стабилен от предишния.
Уф май ще си умра с мечатата за сродната душа :-X
You only see what your eyes want to see

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #23 -: Февруари 13, 2009, 07:06:36 pm »
Maraj е права,в картата на joy има застъпвания брачния партньор (или продължителни връзки) да бъде в доста отношения нетипичен,нестабилен,с нещо зад гърба си или да го съпровождат сложни влияния:

-може да бъде просто човек работещ в чужбина или работата да му бъде свързана с повече пътувания
-друговерец или с паралелен брак
-бизнесмен с неясни (напълно) приходи
Леле-леле! паралелен брак >:( Не го ща такъв! ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Февруари 13, 2009, 07:08:18 pm »
синухе,слънце ,възможно е да е психо/аналитик/ /лог/ /па.../ /маняк/ ;D ;D ;D,
сетих се за оная карта....,без нищо лично и не с лошо чувство :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #25 -: Февруари 13, 2009, 07:10:44 pm »
Спокойно,може да е само разведен...а и всичко по-негативно не е необходимо да става,нещата не са винаги буквални.Но виж сродна душа може да ти бъде всеки без значение от положението и статуса му, тя любовта истинската не винаги е нещо стереотипно!  ;)

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #26 -: Февруари 13, 2009, 07:11:04 pm »
Избирам си - психоаналитик :P

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #27 -: Февруари 13, 2009, 07:13:41 pm »
Спокойно,може да е само разведен...а и всичко по-негативно не е необходимо да става,нещата не са винаги буквални.Но виж сродна душа може да ти бъде всеки без значение от положението и статуса му, тя любовта истинската не винаги е нещо стереотипно!  ;)
Съгласна съм.
бтв. - до скоро имах връзка с човек, който живее в чужбина и честно казано - още си го обичам :-[, но той е там с друга и за мен няма надежда. или това се отнася за предстоящи събития?

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 13, 2009, 07:14:09 pm »

Уф май ще си умра с мечатата за сродната душа :-X
[/quote]
а защо сродната душа трябва да е точно брачния партньор?сродната душа може да бъде детето,майка ти,баща ти,приятели,братя ,сестри.не е задължително да е брачния партньор.зависи, колко си готова за среща  със сродната душа.а и друго,човек не среща само една сродна душа в живота си......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #29 -: Февруари 13, 2009, 07:15:20 pm »

Хайде пак смях  ;D

Тя Lillie каза,че човека оня не е психолог,аз съвсем нормално си написах,че жена му е такава,вие просто май така ви е по-интересно!  :D ;D

Бе,с упр на 7 дом в Телец-психолог?! Освен ако не е психолог на животни,не бих го причислил  ;D
Най-вероятно ще е просто чужденец,друговерец или емигрант(пътуващ),дай да не стряскаме повече joy, че тя е впечатлителна личност и не се знае,знае ли се  ;) ;D 8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #30 -: Февруари 13, 2009, 07:17:36 pm »
Спокойно,може да е само разведен...а и всичко по-негативно не е необходимо да става,нещата не са винаги буквални.Но виж сродна душа може да ти бъде всеки без значение от положението и статуса му, тя любовта истинската не винаги е нещо стереотипно!  ;)
Съгласна съм.
бтв. - до скоро имах връзка с човек, който живее в чужбина и честно казано - още си го обичам :-[, но той е там с друга и за мен няма надежда. или това се отнася за предстоящи събития?

Ние говорим по наталния ти хороскоп,който показва модели за целия ти живот  :)
Това което описваш,кореспондира със заложеното в хороскопа ти.
Транзитите не съм ти ги гледал,нищо от предсказателната част на астрологията по отношение на времето имам предвид. ;)

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #31 -: Февруари 13, 2009, 07:18:43 pm »

Хайде пак смях  ;D

Тя Lillie каза,че човека оня не е психолог,аз съвсем нормално си написах,че жена му е такава,вие просто май така ви е по-интересно!  :D ;D

Бе,с упр на 7 дом в Телец-психолог?! Освен ако не е психолог на животни,не бих го причислил  ;D
Най-вероятно ще е просто чужденец,друговерец или емигрант(пътуващ),дай да не стряскаме повече joy, че тя е впечатлителна личност и не се знае,знае ли се  ;) ;D 8)
Няма страшно - нося много. В картата не го ли пише ;)

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #32 -: Февруари 13, 2009, 07:21:59 pm »
Съгласна съм.

Транзитите не съм ти ги гледал,нищо от предсказателната част на астрологията по отношение на времето имам предвид. ;)
Впечатлена съм от познанията ви и от умението да напипвате точно нещата! :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #33 -: Февруари 13, 2009, 07:25:16 pm »
"Пише" го ,че "носиш"  :) Също има индикация за повече задълбоченост в мисленето и преценките- ретро Меркурий в Телец в 12 дом в аспект със Сатурн от към 3 дом.

Но с опозиция на Нептун към Венера (връзките) и Слънцето (мъжете като цяло),определено при емоции и партньорства може да губиш реален поглед или по пътя на опозицията да те лъжат;а че си впечатлителна и че можеш сама да се филмираш този аспект също го дава,както и положението на планетите в Близнаци.Обаче с Меркурий в Телец бързо стъпваш на земята и имаш добре развити инстикти за самосъхранение (защото Мерк упр Слънце). ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Февруари 13, 2009, 07:26:31 pm »

[/quote]
[/quote]

аз погледнах само транзита на юпито :) синухе както винаги е много точен и казва в прав текст всичко!и една забележка в астрологията нищо не се напипва,астрологията дава възможности за различни тълкувания и в това е нейното съвършенство!

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #35 -: Февруари 13, 2009, 07:30:37 pm »

[/quote]

аз погледнах само транзита на юпито :) синухе както винаги е много точен и казва в прав текст всичко!и една забележка в астрологията нищо не се напипва,астрологията дава възможности за различни тълкувания и в това е нейното съвършенство!
[/quote]
Не съм използвала правилните думи. Имах в предив  - да стигнете до същината на нещата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Февруари 13, 2009, 07:34:10 pm »

Хайде пак смях  ;D

Тя Lillie каза,че човека оня не е психолог,аз съвсем нормално си написах,че жена му е такава,вие просто май така ви е по-интересно!  :D ;D

Бе,с упр на 7 дом в Телец-психолог?! Освен ако не е психолог на животни,не бих го причислил  ;D
Най-вероятно ще е просто чужденец,друговерец или емигрант(пътуващ),дай да не стряскаме повече joy, че тя е впечатлителна личност и не се знае,знае ли се  ;) ;D 8)
[/quote]

прав си,както винаги!съгласна съм с теб!но като се смеем,зло не мислим...а и астрологията предполага много мисъл,много и изморява повече от всичко друго.страшен пъзел е.нямаш визуално частите,а трябва да подредиш картината.така,че е редно да поотпускаме батерийте от време на време!съгласен? ::)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #37 -: Февруари 13, 2009, 07:42:43 pm »
Оня ден малко ли се смяхме тука?  ::) ;D

Просто исках да ти поправя информацията за г-на,ясно е че къде по интересно щеше да бъде ако е психолог или маниак с тази си карта  ;D :

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Февруари 13, 2009, 07:55:07 pm »
Когато Сатурн транзитираше през моя пети дом в знак лъв започнах най-сериозната си и продължителна връзка в живота ми до момента.

Точно така!
Сега проверих в ефемеридите и какво да видя?! Първата си сериозна (и една от двете най-продължителни) връзка започнах при транзит на Сатурн през 5 дом и, по-точно, при излизането му, когато за последен път се връща ретроградно в последните градуси на Овен преди окончателно да напусне знака. До тогава просто не се получаваше, години наред... Най-интересното обаче е, че същата връзка изживя първата си криза след около година по-късно - след ингреса на Юпитер в Овен и преминаването му през целия ми стелиум в 5 дом, включително и Венера. А сега де, защо така се случи? Не беше ли Юпитер бенефик, не носеше ли щастие и изобилие при транзит през 5 дом!? Да добавя за протокола: опити за зачеване също нямаше!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #39 -: Февруари 13, 2009, 08:11:03 pm »
Юпитер има връзка с изкарването на истината,понякога също може да е смазващ-както за връзки, така и за човешкия живот(индикира смърт,катастрофи).Една развалена връзка може и да бъде символична катастрофа.

Тъй като намесваме само транзитите-Сатурн макар,че не е в съвпад с ДСЦ тогава е в знака на ДСЦ (Телец),а има правило че там където ти е Слънцето и АСЦ (ДСЦ) Сатурн влияе още като влезе в този знак дори и да не сключва аспект веднага с тези точки.Имало е опозиция на Сатурн към Уран,който упр заключен 3 дом.Ако този аспект е бил по време на връзката е възможно да индикира проблем в комуникацията или проблем по 3/9 дом ,това се засилва от наталния квадрат между планетите.