Здравей Гост

Сатурн и венера в 5ти дом в солара

• 97 Отговора
  • 16050 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Сатурн и венера в 5ти дом в солара
« Отговор #60 -: Юни 12, 2013, 05:21:07 am »
Подновяването на стара връзка е повече по ретрограден Нептун. Но при теб тоя Сатурн в 5 дом може да доведе до по-сериозни отношения, узаконяване на връзката, нали ти е У7 в солара?

Подновяване става когато има аспект на Сатурн към Венера...или на управителите на 5-ти и 7-ми към Венера в ретро фаза.

И ретро Нептун го дават така, особено ако е в 5 дом или е У5. Пак зависи от аспектите и от натала.

Ема, казват, че не било задължително след узаконяване на отношенията, да ти ограничат свободата. И аз не им вярвам с моето водолейско Слънце. Дори след последната връзка със съжителство, хич и не искам да чувам някой да ми влезе в къщата с чорапи и гащи :)
« Последна редакция: Юни 12, 2013, 05:56:14 am от 3apa »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #61 -: Юни 14, 2013, 07:16:00 am »
Искам да питам всички, на които са им започнали соларите и имат връзка: при вас У7 в солара ли показва е партньора или планетите в 7 дом? Примерно, ако У7 е Сатурн, партньорът от сатурнов тип ли е? Или пък, който има Плутон в 7 соларен дом, партньорът има ли нещо общо със Скорпион?  :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #62 -: Юни 14, 2013, 07:57:38 am »
Искам да питам всички, на които са им започнали соларите и имат връзка: при вас У7 в солара ли показва е партньора или планетите в 7 дом? Примерно, ако У7 е Сатурн, партньорът от сатурнов тип ли е? Или пък, който има Плутон в 7 соларен дом, партньорът има ли нещо общо със Скорпион?  :blink:
Веско, в действащия ми солар имам Слънце и Сатурн в скорпион в 5ти соларен дом, Венера в 5ти соларен дом във Везни, ДС сол. в 29* и нещо в Стрелец, Козирог заема целия 7ми соларен и вътре Плутон. Отговарям ти ДА, приятеля ми е скорпион, започнахме да излизаме в рамките на този солар. :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #63 -: Юни 14, 2013, 07:59:36 am »
Благодаря ти много за информацията!  :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #64 -: Юни 14, 2013, 08:03:33 am »
Благодаря ти много за информацията!  :blink:
За нищо, 7 месеца са минали вече от началото на соларната ми година, така че имам инфо. ако те интересува нещо. :)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #65 -: Юни 14, 2013, 09:36:35 am »
Веско, в моята връзка на човека солара от миналата година е започнал 18.11.2012, 5 соларен е много голям и много пълен и е от средата на 1 до началото на 3 натален. В 5 соларен с управител Венера са Венера във везни и в скорпион - Сатурн, Слънце, Меркурий и СЛВ,като последните 3 са в един и същ градус. На соларно ДС е козирог и Плутон върху ДС откъм 6,а вътре е Луна - управител солрни 1 и 2. Аз в случая се описвам и от Луната и от Сатурн и от Плутон - дотук драма след драмата, разкривам му разни тайни и загадки и го карам да си поема отговорността за действията и за бездействията.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #66 -: Юни 14, 2013, 12:48:02 pm »
Можете да приложите соларите, ще е интересно да ги разгледаме  :rolleyes:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #67 -: Юни 14, 2013, 01:09:18 pm »
Ето го "моя" солар. Нова съм още с тълкуванията, но ми е много по-лесно да гледам картите на хора, които познавам, виждам кое защо и как, докато само по карта без да познавам човека още ми е трудно  :(

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #68 -: Юни 14, 2013, 01:14:30 pm »
Ето и моя..

*

Veselin

• 2737
« Отговор #69 -: Юни 14, 2013, 01:15:17 pm »
Ето го "моя" солар. Нова съм още с тълкуванията, но ми е много по-лесно да гледам картите на хора, които познавам, виждам кое защо и как, докато само по карта без да познавам човека още ми е трудно  :(
Интересно, и ти имаш за У7 и У8 Сатурн. Между вас има ли възрастова разлика? Соларната Луна в 7 сол дом е точно върху СЛВ в 4 дом. Чудя се дали това не показва задомяване с този човек.  :rolleyes:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #70 -: Юни 14, 2013, 01:23:44 pm »
Има - 12 години ни е разликата. Соларната му Луна показва желание за задомяване с мен на този етап, друг е въпросът, че аз май изобщо не знам какво искам и имам поблеми с обвързването.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #71 -: Юни 14, 2013, 01:26:58 pm »
Има - 12 години ни е разликата. Соларната му Луна показва желание за задомяване с мен на този етап, друг е въпросът, че аз май изобщо не знам какво искам и имам поблеми с обвързването.
Да, Луната нали е променлива.  :blink: Но може да края на годината да си по-наясно. А той ли е по-възрастния?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #72 -: Юни 14, 2013, 01:31:10 pm »
Това за променливата Луна не беше ми минало през акъла, ама е много вярно  ;D дано да съм по-наясно, че ми омръзна като шизофрениците през месец да си сменям мнението, много ми е непривично. Той е по-големия  ;D ;D аз още 30 нямам, ако си намеря някой 12 год. по-малък си е притеснително  :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #73 -: Юни 14, 2013, 01:33:13 pm »
Интересно, и ти имаш за У7 и У8 Сатурн. Между вас има ли възрастова разлика? Соларната Луна в 7 сол дом е точно върху СЛВ в 4 дом. Чудя се дали това не показва задомяване с този човек.  :rolleyes:

Определено виждам желание за задомяване, както и достатъчно показатели за значимостта на връзката - сол У5 Венера в/у нат.Венера, сол.СЛВ в/у сол Слънце и Мерк в 5 сол сом усилва в още по-голяма степен желанието му да изгради солидна връзка/сол.Сатурн в 5 дом без афликции/ .

*

Veselin

• 2737
« Отговор #74 -: Юни 14, 2013, 01:34:55 pm »
Santi, какво е афликация?  :P Сори за въпроса, но не съм наясно.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #75 -: Юни 14, 2013, 01:37:25 pm »
Ето и моя..
Тука сол Сатурн пък е върху нат Плутон. Чудя се, дали това не е знак за по-силна емоционална и по-продължителна връзка?  :rolleyes: Плутон е У6 - този човек да не би да ти е колега?
И аз ще имам сол Луна във 2 дом - при теб добре ли влияе върху финансите?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #76 -: Юни 14, 2013, 01:40:06 pm »

Определено виждам желание за задомяване, както и достатъчно показатели за значимостта на връзката - сол У5 Венера в/у нат.Венера, сол.СЛВ в/у сол Слънце и Мерк в 5 сол сом усилва в още по-голяма степен желанието му да изгради солидна връзка/сол.Сатурн в 5 дом без афликции/ .

Благодаря за коментарите!
За да се стигне до това желание го зарязах за около 2 месеца (не с тази цел, просто така ми дойде отвътре), има ли и кои са индикациите за това?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #77 -: Юни 14, 2013, 01:42:15 pm »
Дали не е заради квадрата на соларната Луна в натална и соларна Венера? Освен това, Плутон на К7 може да даде също раздели и събирания.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #78 -: Юни 14, 2013, 01:44:58 pm »
Santi, какво е афликация?  :P Сори за въпроса, но не съм наясно.

Наличие на твърди аспекти.

При романтика ми прави впечатление, че и там познанството се вижда/Венера/У7/ в сол 12 дом в знак на Юпитер/ в съвпад с Меркурий и Уран, сол Сатурн получава аспект от Плутон/упр на инт. знак в 7-ми сол/ в 9-ти сол. По-интересното обаче е наличието на луна без курс в солара, което затвъждава мнението ми че за която и сфера да се отнася не води до резултат в крайна сметка.
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 01:49:32 pm от г-н Santi »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #79 -: Юни 14, 2013, 01:45:25 pm »
Ето и моя..
Тука сол Сатурн пък е върху нат Плутон. Чудя се, дали това не е знак за по-силна емоционална и по-продължителна връзка?  :rolleyes: Плутон е У6 - този човек да не би да ти е колега?
И аз ще имам сол Луна във 2 дом - при теб добре ли влияе върху финансите?
Не ми е колега, поне не от работа, ами от университета :)) Иначе му помагам в работата, с тенденция да ме взима във фирмата, в която работи. Във финансово отношение не отчитам нещо различно от обикновено за сега.