Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46817 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #60 -: Ноември 04, 2010, 04:59:58 am »
Айя , ти просто запомни какво ти казвам....и какво казах! ;D ;D
Пък , ако съм сбъркала -АЙШЕ ми кажи! ;D ;D ;)

Добре, Айше...  :57:
Ще помолим Жином служебно да те прекръсти от Марая на Айше..

ПП Кристалната топка какво казва друго?!  :P

Вече са две , не е една топка :rolf:
Tе са ИН и ЯН - търси се ДЗЕН... :P ;D ;D
Много неща ми казва..., но те касаят планетата и други хора - записват се....
Аз съм просто една щастлива жена и нищо друго! От сърце го желая на всички Вас.....Ако можех , да Ви дам частица огън от моя огън  в реала ще го направя на мига...За това се опитвам да Ви го дам тук във виртуала....и сега -на мига! ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #61 -: Ноември 04, 2010, 05:40:37 am »
Ая пък дjезвета бърка..
то ако толкова са верни гаданията ,нямаше да се измислят кафемашините  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Ноември 04, 2010, 05:41:42 am »
Бай Джезве ми гледа на кафе във Фейсбук -

Ая си гледа на кафе и ето какво е предсказанието:

Нещастие те чака и трябва да се пребориш достойно с него!
Сватба ще се вдига. Може да е твоята, а може и да те поканят.

...Щастливо сбъдване на желанията ти те очаква, но се пази от казана дума и разправии.
Да си решителен трябва. На всяка цена започни да действаш. Не отлагай повече. Трябва да овладееш сложна ситуация и да покажеш, че можеш да държиш нещата в свои ръце. Сила виждам в тебе и ще можеш да се справиш колкото и оплетена да е ситуацията.
Чакат те големи разочарования... и неприятни изненади. Не се поддавай на лоши съвети и лъжливи обещания. Не губи време в интриги. Не мисли за най-лошото.

Полагаш много усилия и те ще се увенчаят с успех. Ще имаш награда за положения труд. Ще празнуваш победата си. Тази мотика дето е в чашата ти е символ на положените усилия. Много труд е положен и много радост ще донесе.  ;D

Ще те поканят , няма да е твоята.....Така , че споко! ;D ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Ноември 04, 2010, 05:54:57 am »
Бай Джезве ми гледа на кафе във Фейсбук -

Ая си гледа на кафе и ето какво е предсказанието:

Нещастие те чака и трябва да се пребориш достойно с него!
Сватба ще се вдига. Може да е твоята, а може и да те поканят.

...Щастливо сбъдване на желанията ти те очаква, но се пази от казана дума и разправии.
Да си решителен трябва. На всяка цена започни да действаш. Не отлагай повече. Трябва да овладееш сложна ситуация и да покажеш, че можеш да държиш нещата в свои ръце. Сила виждам в тебе и ще можеш да се справиш колкото и оплетена да е ситуацията.
Чакат те големи разочарования... и неприятни изненади. Не се поддавай на лоши съвети и лъжливи обещания. Не губи време в интриги. Не мисли за най-лошото.

Полагаш много усилия и те ще се увенчаят с успех. Ще имаш награда за положения труд. Ще празнуваш победата си. Тази мотика дето е в чашата ти е символ на положените усилия. Много труд е положен и много радост ще донесе.  ;D

Ще те поканят , няма да е твоята.....Така , че споко! ;D ;D ;D :P

;D ;D ;D
Олекна ми! Няма да харча пари...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

В този живот ще си останеш само с тях! Ако мислиш само за това..., а и нямаш много...толкова , колкото да задоволят претенцийте ти....Друго ти е нужно....Друго! ;) :blink:
А парите не са всичко! ;D ;) Те са инструмент- нищо повече! ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #64 -: Ноември 21, 2010, 01:12:26 pm »
Добрутро,
за старите ергени ли се говореше че най-често имат венера в близнаци или луна в близнаци?
Или за мъже с множество връзки?
Питам защото онзи ден излизах с един приятел,който все още не се е задомил а и не иска.Предпочитал свободата си.
Има разни любови,но са повърхностни и така му било добре.
Погледнах му картата и видях,че има венера и луна в близнаци.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Ноември 21, 2010, 02:25:49 pm »
Добрутро,
за старите ергени ли се говореше че най-често имат венера в близнаци или луна в близнаци?
Или за мъже с множество връзки?
Питам защото онзи ден излизах с един приятел,който все още не се е задомил а и не иска.Предпочитал свободата си.
Има разни любови,но са повърхностни и така му било добре.
Погледнах му картата и видях,че има венера и луна в близнаци.

Що не му качиш картата....

Дъщеря ми има луна в близнаци..., но си живее с гаджето на семейни начала... :blink:
Е от време на време къса хомота за 2 дни , после пак е с него....
Имам познат мъж с венера в близнаци - семеен...и с няколко връзки... :blink:

*

nerealna

« Отговор #66 -: Ноември 21, 2010, 02:40:19 pm »
и аз имам луна в близнаци, но се омъжих на 19г.  ;)

*

Nessus

• *
  • 104
Re: СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #67 -: Ноември 21, 2010, 03:05:54 pm »
Когато управителят на 6-ти и 7-ми е един и същ, индивидът може да е "женен" за работата си или да работи заедно с брачния си партньор. При аналогично положение с 12-ти и 1-ви дом, индивидуалността може да остане скрита или първите впечатления, които оставя човек да са неясни.

Точно така  - може и двете да се съчетават.
При мен поне е така - женена съм за работата си, но и за човека с когото я направих  ;D
Тук партньорството се прелива през двата сектора. Спасението в нашия случай е, че имаме много силни  5- ти домове и така балансираме връзката си и с още нещо ;).

Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Ноември 21, 2010, 03:11:26 pm »
Сетих се и друго ;D...
Мутабелите са склонни към разнообразие и връзки...Множество връзки.
Мисля , че фиксираните по-трудно встъпват в брачни отношения....
И в двата ми рода имаше представители на старите моми и ергени/лека им пръст/...
Леля ми беше скорпион , вуйчо ми беше телец....

*

holanda

Re: СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #69 -: Ноември 21, 2010, 07:59:20 pm »

Когато управителят на 6-ти и 7-ми е един и същ, индивидът може да е "женен" за работата си или да работи заедно с брачния си партньор. При аналогично положение с 12-ти и 1-ви дом, индивидуалността може да остане скрита или първите впечатления, които оставя човек да са неясни.

това ако 1 знак обхваща 2 дома ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 21, 2010, 10:00:36 pm »
Юпитер във водолей не харесва брака! ;D Той е за свободните връзки....Много рядко при такива карти се стига до узаконяване на брачна връзка или съжителство....

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Ноември 21, 2010, 10:57:00 pm »
2 Юни 1973г. 9:20 София - жена... ;D ;D

*

Divna

« Отговор #72 -: Ноември 21, 2010, 11:02:01 pm »
Spored vas, kakva e vyzrastta na edna jena, za da i byde ``lepnat`` etiketa - stara moma? I syotwetno, kakwa e prietata wyzrast za edin myv, za da e toii spored ob6testwoto star ergen?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Ноември 21, 2010, 11:05:24 pm »
Понеже Марая спомена,ако искам да кача картата на този мой приятел.
Той е рак,много добро момче.Малко над 40те години.За съжаление не знае точният си час на  раждане,майка му е починала ,а баща му не се сеща точно.
Той е много близък приятел на нашето семейство и по-точно с баща ми,който много му помогна в кариерата.В отговор за благодарност той прави много повече за баща ми,отколкото например аз или брат ми.
Много усложлив,скромен,има много приятели,но за обвързване не говори.Като го питам казва,че трябва да срещне голямата любов.Но има множество връзки с жени.

« Отговор #74 -: Ноември 21, 2010, 11:10:30 pm »
Spored vas, kakva e vyzrastta na edna jena, za da i byde ``lepnat`` etiketa - stara moma?

Дивна, стара мома и стар момък са понятия наследени от комунизма.

Изразът "стара мома" го има във всяко обещество. Просто е много важно жената да има някой да й казва какво да прави и как да живее. Затова за обществото е важно да е женена, бременна и до печката и цялата фамилия да й скача по главата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #75 -: Ноември 21, 2010, 11:12:23 pm »
Като го питам казва,че трябва да срещне голямата любов.Но има множество връзки с жени.

С близнашките Венера и Луна, първата тригон с Урана, има да я търси още 40 години голЕмата любоФ  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

katrin_ls

« Отговор #76 -: Ноември 21, 2010, 11:12:52 pm »
Spored vas, kakva e vyzrastta na edna jena, za da i byde ``lepnat`` etiketa - stara moma?

Дивна, стара мома и стар момък са понятия наследени от комунизма.

Изразът "стара мома" го има във всяко обещество. Просто е много важно жената да има някой да й казва какво да прави и как да живее. Затова за обществото е важно да е женена, бременна и до печката и цялата фамилия да й скача по главата.

По скоро тук и сега, в наше време, когато някой каже ''стара мома или ерген'' цели да уязви ( обиди) отсрещната страна. Казват го с насмешка, иронично, а не си дават сметка как след известно време може да се окажат най-самотните и нещастни хора. Не е хубаво да се присмиваш, ама който го е осъзнал!

*

Divna

« Отговор #77 -: Ноември 21, 2010, 11:17:08 pm »
Spored vas, kakva e vyzrastta na edna jena, za da i byde ``lepnat`` etiketa - stara moma? I syotwetno, kakwa e prietata wyzrast za edin myv, za da e toii spored ob6testwoto star ergen?

Дивна, стара мома и стар момък са понятия наследени от комунизма. Едно време са ги гонили за ергенски данъци дори. Ама комунизъм, какво да правиш... там всичко беше изкривено...

Стара мома за мен лично това е девственица. А стар ерген е мъж, който не е имал жена.  :mellow: ;D :P

Imenno de, za6toto maii samo w BG gi izpolzwat wse o6te. Wseki ima prawoto da si re6awa dali 6te se jeni/omyjwa ili ne. Za6to e nujno da se syobrazqwa s ob6testwenoto mnenie? Nikoii neomyjen/neojenen ne pre4i na ob6testwoto. Towa si e li4en izbor i za6to kato takyw trqbawa da byde nakazwan?

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Ноември 21, 2010, 11:17:15 pm »
Каквото и да си говориме , все въртим около брак , чук-чук и мъже.... ;D ;D
Аз съм на мнение , че брака е аморален след 3 законни!
Преди години бог да го прости Иван Станчев ми каза  , че съм българската Лиз Тейлър.... ;D ;D
Така , че на тези дето не им се жени съм им обрала парсата... :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Ноември 22, 2010, 12:52:25 am »
Милки , тоя милия е изтъкан от емоция....
С тая луна в близнаци- 9 дена 10 акъла ....не го виждам ангажиран! ;D ;D