Уран,последното ти изречение е характерно за психиката на жените ;)Вие любов или брак искате? И не сте ли толкова зрели да правите разлика между двете и особено кога първото е налице и кога не е , брака не е гаранция за нищо,дори и за себе си-има го и развода да го компенсира този факт.
Виж какво Синухе,
аз също дъъъълго време не исках да встъпвам в брак (за разлика от повечето жени), чувствах застрашена личната ми свобода, а от позицията на времето, мага да кажа, че и вероятно съм се "пооглеждала", важна крачка е все пак.

Отношенията могат да градират или залезят, НО със сигурност ако някак си не ме вижда като съпруга и спътница "докато смъртта не ни раздели" ще имам едно на ум и карт бланш за други възможности.
Апропо и аз съм от това поколение с Плутон и Уран и имаХ подобни схващания, но някак си
опознавайки мъжкото съсловие, се научих да НЕ бъда над тия формалности. Не само жените отправяме закодирани послания, а и Вие мъжете и едно от тези най-важни послания е именно това: и 100 деца да ми родиш не си достатъчно добра да си ми съпруга.
п.п.Винаги съм използвала името на съпруга си, а не МЪЖЪТ ми. Защо ли?