Здравей Гост

История с печка

• 2 Отговора
  • 1921 Прегледи
История с печка
« -: Февруари 22, 2009, 02:36:26 pm »
Имаме си газова отоплителна печка, която мразя! Защото мирише на газ и защото е газова. Но баща ми изпитва особен сантимент към нея и държи точно тя да го топли. Вчера й свърши газта. Сутринта /в събота се събудих в 6,30 ч и се чудих кой ден от седмицатна е/  бях бясна, че трябва да обикалям отново газостанциите /защото вече масово не пълнят бутилки, а искат да протават техните/. Навиках се едно хубаво, че това й е за последен път. А имаше повод и за друг скандал, но печката си го отнесе.

Вечерта, видите ли, не щеше да запали. Баща ми упорито цяла вечер й щракаше запалката, но не ще и не ще. Помислих си, че съм я проклела.

Сутринта се събудих наспала се и във видимо по-добро състояние. По някое време преди обяд баща ми реши да пробва дали пък няма да тръгне. Е, тръгна веднага, проклетията!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

crazy_666_999

Re: История с печка
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2009, 11:31:53 pm »
Знаеш ли какжо мисля че не само ти мразиш печката,а и тя теб :PНо пък не те съдя кой ли не мрази газовите печки... >:(
« Последна редакция: Февруари 23, 2009, 01:42:16 am от crazy_666_999 »

Re: История с печка
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2009, 11:49:09 pm »
Знаеш ли какжо мисля че не само ти мразив пеяката,а и тя теб :PНо пък не те съдя кой ли не мрази газожите пеяки... >:(

Това ми каза тази вечер и една приятелка  ;D. Само тя го каза по друг начин: "Сутринта ти си й простила и тя ти е простила"
« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 11:55:43 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.