Здравей Гост

Има ли храна, която НЕ обичате

• 143 Отговора
  • 24434 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Има ли храна, която НЕ обичате
« Отговор #100 -: Ноември 11, 2010, 04:58:20 pm »

:72: :clap: Истина е!
Не обичам сладко....Обожавам подправките и билките....
Мразя кашите.....Обожавам пикантните сосове и леко кисели храни....
Скариди , Калмари ,Октоподи , Миди присъстват 5 дни от седмицата ми.....
Харесвам грах , леща , чушки и домати...И..иии...екзотични сочни плодове....
Дай характеристика :P ;D

много си енергична. обичаш предизвикателствата. дружелюбна си, лесно се сприятелваш. подхожда ти професия, в която трябва да проявиш творчество. създаваш впечетление у другите на безгрижен човек ..
жадна си за знания , обичаш да си информирана за всичко  ;)

Лелее , Нереална изумяваш ме :o...
Вярно- едно към едно! :-[ :-[ :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #101 -: Ноември 11, 2010, 05:00:30 pm »
ами няма нищо случайно  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Ноември 11, 2010, 05:42:48 pm »
ами няма нищо случайно  ;)

Дори и в случайностите.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Феникс

« Отговор #103 -: Ноември 11, 2010, 05:53:29 pm »

:72: :clap: Истина е!
Не обичам сладко....Обожавам подправките и билките....
Мразя кашите.....Обожавам пикантните сосове и леко кисели храни....
Скариди , Калмари ,Октоподи , Миди присъстват 5 дни от седмицата ми.....
Харесвам грах , леща , чушки и домати...И..иии...екзотични сочни плодове....
Дай характеристика :P ;D

много си енергична. обичаш предизвикателствата. дружелюбна си, лесно се сприятелваш. подхожда ти професия, в която трябва да проявиш творчество. създаваш впечетление у другите на безгрижен човек ..
жадна си за знания , обичаш да си информирана за всичко  ;)

Лелее , Нереална изумяваш ме :o...
Вярно- едно към едно! :-[ :-[ :blink:

;D ;D ;DИма ли някой в този форум който да не го знае това  ;D ;D

*

holanda

« Отговор #104 -: Ноември 11, 2010, 06:03:25 pm »
-мразя кашички и попарки..и изобщо меката храна..
-не ям ябълки  :-\
-не ям риба в ястия,само на скара..не обичам суши,муши,октоподи,и коремчета на акули..
скаридите и рулца от раци пак не харесвам,но чат-пaт вкусвам от скука  ;D
-не обичам телешко месо,агнешко,заешко и т.н
ям само пилешко и свинско
всъщност обожавам да ям месо,никога не си правя постни ястия,страстен почитател съм на пърjолките и нещата на скара  ;)  :-[
-обичам гъби
-от плодовете харесвам пъпеш,диня,твърди череши ,киви и малини (круши, дюли',смокини)
-не обичам сладко,само това лято имах един период,когато изпитвах нужда да хапвам тортички,кифлички и нам си какви
-ям доста пикантна храна,което понякога е глупаво,защото не усещам вкуса на останалото под тоновете чили,горчица,самбaл
-не обичам зелени неща-спанаци,празове,целини и др. Само с магданоза в супата правя компромис
-обичам всякакви сирена

*да допълня-не ям омлети по заведения,защото не бъркат яйцата достатъ4но и опичат омлетите на по-силен огън  :angry:....,и като ми дойдат с оня омлет,в които виждам белтъка и като бутна с вилицата u ми е едно рохкаво...направо ми призlява  :lol:

« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 07:50:37 pm от жълтолилава »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #105 -: Ноември 11, 2010, 06:11:39 pm »
Не мога да ям ябълки, понеже не понасям звука от рязане или гризане на ябълки, направо се изтръпвам от ужас. Проядох ябълки по време на едната бременност и после докато кърмех, но много бързо си върнах предишните вкусове.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

Re: Има ли храна, която НЕ обичате
« Отговор #106 -: Ноември 11, 2010, 07:22:19 pm »
Ми при всеки е различно. ;)
Аз имам Венерка във втори дом  в Близнаци в тригон с Плутон в 6 във Везни.Не зная дали на това се дължи любовта към мръвка, та било то и обикновени кренвирши ???

сигурно да,и аз обичам мръвката ,много я обичам даже  :-[
имам като теб Венера във 2 дом,но в Скорпион

*

sunrain

• 6710
« Отговор #107 -: Април 18, 2011, 09:45:29 pm »
Лелеее, каква съм майсторка на мусаката! Направих я с някаква шедьовър-плънка.

Ква тема изрових, но съм прелюбопитна да узная за тази шедьовър-плънка. Майстор-готвача, ако си я спомня, да сподели.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #108 -: Април 18, 2011, 10:22:43 pm »
Майстор-готвача, ако си я спомня, да сподели.  ;)

Оуу, това е било много назад във времето  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #109 -: Април 18, 2011, 11:05:39 pm »
Пилешки,свински,телешки дроб, сърца, дреболии, варена целина.
Като цяло не обичам тежки храни, особено тестени.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #110 -: Април 18, 2011, 11:33:57 pm »
Не обичам и не ям месо и всякакви нему производни /като луканки, салами, пастети и т.н./. От вече 17 години, сега съм на 34. Не обичам и не ям риба и всякакви морски продукти.

Обичам и ям плодове, сурови ядки - редовно закусвам с по една шепа бадеми, лешници или орехи. Обичам зеленчуци и варива - включително си купувах разните му там модерни био-храни, като киноа, просо ...ама после реших и че обикновените овесени ядки ми вършат чудесна работа.
Обичам мед.

Яденето като "идея"  ;D ми много харесва /със Слънце в Телец, че и Венера и Юпитер пак там/, ама по ми харесва идеята и за веганството ...и това удържа склонната ми към излишества натура  ;D

Това, което може да ме изкуши - са сладкишите...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Април 19, 2011, 12:02:20 am »
Не ям яйца и всякакви пълзящи и слузести твари - миди, охлюви и прочие съмнителни типове.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #112 -: Октомври 30, 2013, 04:02:04 pm »
Не обичам шкембе чорба и всякакви дреболийки,също създърми и разни меса натъпкани в черва  :-X Не обичам също дини,пъпеши и хляб  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #113 -: Октомври 30, 2013, 04:05:59 pm »
Чета тук,че за предпочитанията на храната се гледал К2...Интересно,не знаех...Моят К2 е във Везни-какво ли значи туй? Обичам сладкиши най-много,може оттам да идва.  :blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #114 -: Октомври 30, 2013, 04:29:24 pm »
НЕ обичам мляко с ориз, гриз .. в детската градина една леличка ми ги кусаше на сила, а аз си ги повръщах в топленките  ;D и от тогава не мога да гледам мляко с ориз и гриз..
НЕ обичам охлюви, черва.. към супите подхождам с каприз, не ям всяка, даже и да обичам..
И хайвера не ми се нрави .. И сланина мразя..

Всичко друго ям!  ;D Много обичам да ям, много съм сладокусна, без хляб не мога да ям.. Обожавам сладко.. и месо много обичам:) плодове, зеленчуци.. манджи.. всякакви кухни.. обичам храната! И обичам да ям с приятели:)
Много обичам пържени картофи, задушени с чесън.. ммммм .. огладнях :))))

С право черво съм хаха, не ми се лепи:)

К2 - козирог , във 2ри дом са нептун, уран и сатурн
луна в стрелец в 1ви дом, тригон юпитер, съвпад венера и мерк, опозиция марс
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #115 -: Октомври 30, 2013, 04:32:39 pm »
НЕ обичам мляко с ориз, гриз .. в детската градина една леличка ми ги кусаше на сила, а аз си ги повръщах в топленките  ;D и от тогава не мога да гледам мляко с ориз и гриз..
НЕ обичам охлюви, черва.. към супите подхождам с каприз, не ям всяка, даже и да обичам..
И хайвера не ми се нрави .. И сланина мразя..

Всичко друго ям!  ;D Много обичам да ям, много съм сладокусна, без хляб не мога да ям.. Обожавам сладко.. и месо много обичам:) плодове, зеленчуци.. манджи.. всякакви кухни.. обичам храната! И обичам да ям с приятели:)
Много обичам пържени картофи, задушени с чесън.. ммммм .. огладнях :))))

С право черво съм хаха, не ми се лепи:)

К2 - козирог , във 2ри дом са нептун, уран и сатурн
луна в стрелец в 1ви дом, тригон юпитер, съвпад венера и мерк, опозиция марс
От твоя пост и аз огладнях!  ;D

« Отговор #116 -: Октомври 31, 2013, 07:29:38 am »
Чета тук,че за предпочитанията на храната се гледал К2...Интересно,не знаех...Моят К2 е във Везни-какво ли значи туй? Обичам сладкиши най-много,може оттам да идва.  :blink:
и аз съм с везни на К2, но си похапвам от нещата, които си изброила в предния коментар, че не ядеш
доколкото знам Луната определя предпочитанията на човек към храненето
аз съм с Луна в овен и обичам по-пикантните храни, може да е постен ориз с лапад на фурна, но като му сложа кимион и джоджен добива вкус на агнешко дробене и на луканка  ;D
Доколкото знам и Лунните възли са намесени в хранителните предпочитания...

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #117 -: Октомври 31, 2013, 07:54:54 am »
Не обичам: шкембе чорба, пача, мусака, тежки мазни бълвочи и тем подобни.  :lol:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Октомври 31, 2013, 08:02:43 am »
Не обичам: шкембе чорба, пача, мусака, тежки мазни бълвочи и тем подобни.  :lol:

и аз
+ всякаква продукция от мляно месо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #119 -: Октомври 31, 2013, 08:12:09 am »
и аз съм с везни на К2, но си похапвам от нещата, които си изброила в предния коментар, че не ядеш
доколкото знам Луната определя предпочитанията на човек към храненето
аз съм с Луна в овен и обичам по-пикантните храни, може да е постен ориз с лапад на фурна, но като му сложа кимион и джоджен добива вкус на агнешко дробене и на луканка  ;D
Доколкото знам и Лунните възли са намесени в хранителните предпочитания...
Луната ми е в Рак, от 4-5 години предпочитам сама да си приготвям храната и да сбирам хора вкъщи. Основно готвя леки и завъртяни неща, фен съм на разнообразието. Храната за мен е много важна, трябва да е лека, приготвена с кеф и сервирана с хубаво вино  ;D Иначе Северния ми възел е в Близнаци, обичам разнообразието и всяка вечер да се приготвят различни неща. Фен съм на френската кухня, японската, и средиземноморската. Ам то това сигурно щото съм скарида... :P
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."