Здравей Гост

За Раците!

• 295 Отговора
  • 40910 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: За Раците!
« Отговор #100 -: Март 07, 2009, 11:56:45 pm »
Е, Maraj, недей така. Съгласен съм само с първата част на твърдението ти, а именно, че обичаме финансовата сигурност, но не защото сме алчни или пинтии, а защото това осигурява на нас и семействата ни спокойствие от постоянното мислене за пари: дали, колко, кога, как....Нищо друго не е вярно. Е, все пак хората и Раците се различават, но съревнованието не ни е присъщо, освен с някоя друга мида или скарида  ;D     Мир, мир!

ами,стиснати сте ,дори повече от телците... :P,все си правите сметката.., и така да вземете да почерпите,ами все като се носи сметката отивате в изповедалнята :-[ ;D , но .....то и без такива в морето от акули не може!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #101 -: Март 07, 2009, 11:56:58 pm »
Е, Maraj, недей така. Съгласен съм само с първата част на твърдението ти, а именно, че обичаме финансовата сигурност, но не защото сме алчни или пинтии, а защото това осигурява на нас и семействата ни спокойствие от постоянното мислене за пари: дали, колко, кога, как....Нищо друго не е вярно. Е, все пак хората и Раците се различават, но съревнованието не ни е присъщо, освен с някоя друга мида или скарида  ;D     Мир, мир!

Абе бая своенравни си падате, ако съдя по-любимото ми бабе! :-[И най-много ми харесвва,че не падате по гръб никога. ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #102 -: Март 07, 2009, 11:58:01 pm »
Kali, с Ванко 1 нямам нищо общо. Не съм добър певец, но да не ти казвам фамилията си, че .......
Колега, не съм искал да изтъквам никакви финансови въпроси и преимущества, не съм комплексар - поне така мисля. Е, не съм и милионер де. И си имам планетки във 2 дом наистина, не мога да ги махна - съдба.

« Отговор #103 -: Март 07, 2009, 11:59:41 pm »
Една моя приятелка има момченце - раче. Тя му вика "чичо Скруч"  ;D Иначе детето е голям пух.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Март 08, 2009, 12:01:12 am »
най-добрия стоматолог за 2003г. е холистичен стоматолог.такъв кабинет има и така пише:холистична стоматология.професионален астролог е казва се д.р венцислав стоев.
всички манипулаций прави по луната и другите планети разбира се.ваденето на зъб при него е само когато марс не е на лошо място и в ден вторник не вади зъб.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

« Отговор #105 -: Март 08, 2009, 12:03:56 am »
дааа, не случайно  първата дума, която рака научавал/произнасял е пари ;D

« Отговор #106 -: Март 08, 2009, 12:04:22 am »
Kali, с Ванко 1 нямам нищо общо. Не съм добър певец, но да не ти казвам фамилията си, че .......
Колега, не съм искал да изтъквам никакви финансови въпроси и преимущества, не съм комплексар - поне така мисля. Е, не съм и милионер де. И си имам планетки във 2 дом наистина, не мога да ги махна - съдба.
Не съм казвал ,че си комплексар  ;D ,но при теб слънцето е във финансов дом ,меркурий е в знак ,който няма нищо общо със скромността  и просто се обзалагах ,че ще споменеш финансиите . Не го приемай като критика ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #107 -: Март 08, 2009, 12:07:52 am »
Ей хора, какво знаете за нас Раците - чичо Скружд, скръндзи, не знам си какво. Лесно ви е на вас. Но ако някоя астроложка от вас има щастието да живее с Рак, няма да има финансови и всякакви други грижи до края на живота си. Няма по-големи финансови гении от Раците.
И като каза Телец и Рак Maraj, да си дойдем на думата - съпругата ми е Телец и не е от най-стиснатите, те стават такива когато нямат финанси или им се спре кранчето, да знаеш. Нищо лично.
И наистина по гръб не падаме, умиране има, лягане няма  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Март 08, 2009, 12:08:17 am »
дааа, не случайно  първата дума, която рака научавал/произнасял е пари ;D

и е точно така...,като еврейте /чакай ,че и аз съм една от тях/

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #109 -: Март 08, 2009, 12:14:02 am »
Добре, приемам фактите Докторе. Не се обиждам, виж че на майтап го удрям.  ;) Пък и нали си май единствен съмишленик досега, че и от нашта партия /всъщност други има ли?/ .То ако взема да се връзвам, досега да съм избягал като онзи ваш колега, за които стана реч преди.
Да, Меркурианските напъни ми идват малко в повечко понякога, но определено не се изтъквам. Даже и скромнича редовно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Март 08, 2009, 12:14:35 am »
И като каза Телец и Рак Maraj, да си дойдем на думата - съпругата ми е Телец и не е от най-стиснатите, те стават такива когато нямат финанси или им се спре кранчето, да знаеш.

Че кой каза, че Телците са стиснати?
Дори мога да твърдя, че са най ларж от трите земни знака.
А Телците с акцент върху Юпитер или подчертано влияние на Стрелец в хороскопа направо са си прахосници.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #111 -: Март 08, 2009, 12:15:22 am »
Няма по-големи финансови гении от Раците.

Има - девите! Статистически факт е, че най-много милионери са представители на зодия Дева.

Не се впрягай! Не искаме да те обидим. Бъзика ни е добронамерен.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Март 08, 2009, 12:15:52 am »
Ей хора, какво знаете за нас Раците - чичо Скружд, скръндзи, не знам си какво. Лесно ви е на вас. Но ако някоя астроложка от вас има щастието да живее с Рак, няма да има финансови и всякакви други грижи до края на живота си. Няма по-големи финансови гении от Раците.
И като каза Телец и Рак Maraj, да си дойдем на думата - съпругата ми е Телец и не е от най-стиснатите, те стават такива когато нямат финанси или им се спре кранчето, да знаеш. Нищо лично.
И наистина по гръб не падаме, умиране има, лягане няма  ;)

да бе ,да !въобще не ги обиждаме просто казваме истината стиснати сте.
като дойде време да се плаща,ако на масата има рак той задължително отива в изплющялната ;D,нали го знам и брат ми , бе ванко...той е същия рак...и има слънце във втори.такива сте си-ама ти казах и вие сте нужни.иначе как ще разграничиш човека ларш от скрънзата :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Март 08, 2009, 12:18:37 am »
Док нахлу във форума с въпроса "Кажете ми защо не станах зъболекар?"  ;D

И той като теб е с вроден талант да привлича внимание.

Хахаха, спомням си го много ясно.
Дори беше от малкото теми, която бе временно заключена, барем го поозаптят малко, че така се беше развихрил във форума...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #114 -: Март 08, 2009, 12:20:05 am »
Aurora, Aurora - сбъркала си занаята, ти си само за маркетоложка и търговка. Дай да те взема при мен в маркетинговата агенция и без това страдаме леко от липса на креативни хора...Едно много добро предложение за каталога, там е истината за мисленето на потребителя, другото бял кахър, а и току виж не съвпаднали венерините и лунни фази на клиент и коафьор - какво ще парвим тогава. За маркетингови съвети - насам. Но за астросъвети, не благодаря, още не съм толкова добър - признавам си без бой. Това вече честно :)

« Отговор #115 -: Март 08, 2009, 12:22:59 am »
Aurora, Aurora - сбъркала си занаята, ти си само за маркетоложка и търговка.

Търговка съм /Меркурий в скорпион/. 'ноооо добра  ;D /скормен асцендент в Лъв/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Март 08, 2009, 12:25:20 am »
И аз - пет години учех Икономика на търговията, така и не научих...  :-[
Не съм работила нито ден по специалността си. 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #117 -: Март 08, 2009, 12:26:51 am »
И аз - пет години учех Икономика на търговията, така и не научих...  :-[
Не съм работила нито ден по специалността си. 

Я! Ама съвсем колежка.

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #118 -: Март 08, 2009, 12:29:01 am »
Това за Девите беше грубо, никакви такива. Най-много милиардери пък са Раци. Но на кои му пука в нашата бананова република. За сметката, масата и бягащите раци не си права Maraj - може би си улучила някои рядък екземпляр от нашата зодия. За мен е чест и удоволствие да платя сметката стига да мога да си го позволя. Иначе няма да се стигне въобще до масата и приборите - може би само до домашната масичка в кухничката  ;D   Абе, не можете без нас уважаеми дами, това е - няма скръндзи, ларжове и прочее. Е, ние също без вас иначе няма да е интересно, нали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Март 08, 2009, 12:29:12 am »
Това всъщност е втората, първата е Туризъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.