и,така ,след като ви прочетох мнението ,съм абсолютно убедена ,че в България скоро няма да има онази сигурна и стабилна школа,която да защитава интереса на астролога и неговата работа . познавам много хора ,преминали през курсовете на калоян ,люмиер ,алена.малко от тях са астролози ,след като трудно и неточно предричат събитие ,трудно правят астропортрет ,трудно отговарят на въпроси. както мвсичко останало ,но най-вече астрологията следва да се прави с любов.преди всичко следва да я обичаш , за даа я разбираш ,първо да ти е хоби ,а след това да се превърне в професия.аз като един страхотен прагматик с тригони в земни знаци имам вече страхотна идея по отношение на това

.не смятам да я споделям сега,има време....,убедена съм ,че ще ви хареса.но тя е в името на астрологията и астролога , така ,че ...

,ще бъдете доволни!
какво по-хубаво да отидеш на консултация при астролог ,за който това преди всичко е хоби и да платиш цената на един час ,пълен натален хороскоп , соларен хороскоп , прогностика за 5 години , кармичен хороскоп.....,салатата има една цена,предястието друга ,основното е нещо съвсем различно.всичко струва пари ,всичко и колкото и цинично да звучи ,ще кажа и мама на тате не дава без пари!

плащала съм си и ще си плащам. :)с кеф ,когато не знаеш буквите ,като дете искаш някой да ти чете.всички правим това ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СРИЧАМЕ ,ВАЖНО Е ,ЧЕ СЕ ТРУДИМ И ПОМАГАМЕ.ПОНЯКОГА ЕДНА ДУМА ПРАВИ ЧУДЕСА!