Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 104144 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #260 -: Септември 21, 2011, 11:11:52 pm »
Още една хубавица с АС Рак, личи си влиянието на съвпада Венера/Марс в Телец в съчетание с Луна в Козирог - правилни черти без излишна сладникавост, сексапил, изразителни очи, плътни устни, но без да има вулгарно излъчване.

Лив Тейлър, смятана за една от най-красивите актриси.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #261 -: Октомври 27, 2011, 04:47:59 pm »
Добавям картата на Мила Кунис, за съжаление с неизвестен час на раждане.
Наскоро гледах филм с нейно участие, стори ми се много магнетична и привлекателна жена, има невероятни очи.
Не знаех, че е родена в Киев (Украйна). В руската уикипедия се споменава, че не е родена в столицата, а в Черновци, Западна Украйна. В семейство руски евреи, които впоследствие емигрират в САЩ.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #262 -: Октомври 27, 2011, 07:50:32 pm »
Има си БГ двойничка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #263 -: Октомври 28, 2011, 05:13:40 pm »
Доста си приличат и с Айшвария Рай според мен, особено на предпоследната снимка със зелената рокля, само формата на носа е различна.

А бг двойничката не знам коя е, но определено й липсва свежест и има по-груби и остри черти, излъчването също е различно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #264 -: Октомври 28, 2011, 06:10:38 pm »
Вяра Пантелеева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #265 -: Октомври 28, 2011, 06:33:44 pm »
На втората снимка (чернобялата) помислих, че е Мила Кунис, приликата наистина е голяма.
Но иначе като цяло не си приличат много, Вяра има по-грубо излъчване, дори малко "злобно" изглежда на снимките.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #266 -: Октомври 29, 2011, 12:29:00 am »
 Ще пусна картата на Ева Грийн, която според мен е невероятна красавица. Едновременно правилни черти и много силна емоция. Страшно излъчване. За съжаление, часът не го знам.

« Отговор #267 -: Октомври 29, 2011, 10:29:48 am »
женствени младолики и някакси детински са и асц.риби а към асц.има аспект секстил на луна и венера откъм 2 и 11 дом.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #268 -: Октомври 30, 2011, 11:29:06 pm »
Плутон в съвпад асцендента може да е доста магнетичен и привличащ според мен, стига в хороскопа да има индикатори, които ще удържат интензитета на характерния поглед. Слънце в съвпад с десцендента ...  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #269 -: Октомври 31, 2011, 03:56:28 am »
Плутон в съвпад асцендента може да е доста магнетичен и привличащ според мен, стига в хороскопа да има индикатори, които ще удържат интензитета на характерния поглед. Слънце в съвпад с десцендента ...  :-\

Не е задължително...Със сигурност обаче твърдя , че дава по-нестандартни тела.. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #270 -: Октомври 31, 2011, 09:54:26 am »
Ми познавам едно момиче, което го има този съвпад. Друго нестандартно в нея не виждам, освен адската красота и магнетизъм. Имам още една позната със съвпад, тя вече няма тия хармонични черти на лицето, прочее, но пак е магнетична и обира доста внимание, но освен че е ниска, друго нестандарно няма, а не вярвам да е от Плутон. Вярно, че той е планета-джудже ама ...  ;D Чак пък толкоз.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #271 -: Октомври 31, 2011, 12:09:27 pm »
Плутон съвпад АСЦ. - със сигурност кое ми е нестандартното на тялото?   :57:

Wow, това ти ли си на снимката? Моите поздравления, много добре изглеждаш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #272 -: Декември 27, 2011, 12:04:37 pm »

Не е задължително...Със сигурност обаче твърдя , че дава по-нестандартни тела.. :blink:

Да,да,абсолютно! Аз съм с асцендент скорпион и със съвпад с Плутон. Смятам,че "круша" би описало най-точно формата на тялото ми!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #273 -: Декември 27, 2011, 01:06:45 pm »
Скорпионът асцендент по мои наблюдения дава здрави, набити тела, и за двата пола, и може би да, малко крушовидни форми (определен доминантен момент в ханша).  ;) :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #274 -: Декември 27, 2011, 01:19:31 pm »

Плутон съвпад АСЦ. - със сигурност кое ми е нестандартното на тялото?   :57:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1490263755778&set=a.1256156543244.30778.1809512293&type=3&theater

Ами това ти е нестандартното, че развиваш силови спортове. Характерно е за Плутон на асцендента. На мен когато ми транзитираше през първи дом тръгнах на фитнес. Асцендентът управлява физическото тяло, а Плутон е по тежките физически натоварвания.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #275 -: Декември 27, 2011, 01:36:50 pm »

« Отговор #276 -: Декември 27, 2011, 01:38:51 pm »
А как се изразява Венера в съвпад с Марс,Венера квадрат Плутон  :rolleyes:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #277 -: Декември 27, 2011, 01:39:57 pm »
Гледах един руски филм наскоро, много ми хареса актрисата, която беше в главна роля. Напълно естествена красота.

Марина Александрова - родена на 29.08.1982 (неизвестен час на раждане).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #278 -: Декември 27, 2011, 02:01:25 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?;lang=e;gm=a1;nho2=;btyp=2;mth=at;sday=21;smon=8;syr=1990;hsy=2;zod=;orbp=;rs=0;add=18;add=19;add=20;add=22;add=12;add=13;add=14;add=15;add=136199;add=23;add=7066;add=28978;add=90482;add=50000;add=90377;add=20000;node=-Yn;mnode=-Ym;asp=1;fix=1;ast=&nhor=1&cid=ierfileo0rFMA-u1324989224  Може ли освен крушовидната форма на тялото,някой да ми каже още един-два белега,които да проверя дали имам.  :-[

Често имат сключени вежди, очи, които са като на орел, хищник, има някаква интензивност в тях. В повечето случаи са малки, но не е задължително. Не бих ги описала като красиви, изящни и хармонични, но са привлекателни. Има някаква острота в тях, ако венера и нептун не са силно замесени, за да омекотяват.  ;) ;D Често имат тъмни чупливи, вълнисти коси.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #279 -: Февруари 25, 2012, 12:30:44 pm »