Здравей Гост

ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ

• 462 Отговора
  • 103963 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: ХУБАВИТЕ ЖЕНИ - НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #420 -: Февруари 06, 2013, 08:18:29 pm »
А за тази карта какво ще кажете 17,01,1982 15,30,00 Пирдоп.Според доста хора минавам така да се каже за красива жена,макар че аз не се смятам за такава.Интересно ми е да чуя мнението ви от астрологична гледна точка.  :rolleyes: :rolleyes:

Според мен става въпрос най-вече за сексапил.Може би дори в повече.Може би на моменти ти се иска да те приемат не само като красива жена.

Благодаря ти за отговора .

А така ли е наистина? Имаш воден Асц., водна Луна в съвпад С Юпитер - би трябвало да имаш в повече женственост.
Снимката ми е на аватара можеш да прецениш сама.Аз не смея да изказвам категорично мнение.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #421 -: Февруари 06, 2013, 09:11:59 pm »
А за тази карта какво ще кажете 17,01,1982 15,30,00 Пирдоп.Според доста хора минавам така да се каже за красива жена,макар че аз не се смятам за такава.Интересно ми е да чуя мнението ви от астрологична гледна точка.  :rolleyes: :rolleyes:

Според мен става въпрос най-вече за сексапил.Може би дори в повече.Може би на моменти ти се иска да те приемат не само като красива жена.

Благодаря ти за отговора .

А така ли е наистина? Имаш воден Асц., водна Луна в съвпад С Юпитер - би трябвало да имаш в повече женственост.
Снимката ми е на аватара можеш да прецениш сама.Аз не смея да изказвам категорично мнение.
Не се вижда хубаво, особено формите  ;) Имах предвид под сексапил например по-голям бюст, заоблен ханш, големи очи, премрежен поглед...такива неща.Венера в съвпад със Слънцето - предполагам имаш добър вкус и обичаш всичко да ти е съчетано.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #422 -: Февруари 06, 2013, 09:22:09 pm »
Да обичам изчистените неща и добре подбрани , не ми харесват претруфени изпълнения,по- скоро чисто класически неща.Въпреки , че като цяло в гардероба ми има  от много елегантни дрехи до чисто спортни,така че и водолеиското  на венерат ми също се проявява силно.

« Отговор #423 -: Март 31, 2013, 07:49:46 pm »

*

satin_

« Отговор #424 -: Май 02, 2013, 09:09:34 pm »
Не знаех къде да я сложа малката, за това тук  :blink: Очарователна е  :blink:

« Отговор #425 -: Август 08, 2013, 04:22:59 pm »
Оливия Палермо - http://bit.ly/16x5t35  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #426 -: Август 08, 2013, 04:33:52 pm »
Много водна тази Оливия. Чаровната и усмивка вероятно е от съвпада на Слънцето с Юпитер. :-[ Обаче не я облазявам с тази Скорпионска Луна в съвпад с Плутон и то в 5 дом. Вероятно има много драми, страст и емоции при нея в любовта.

*

Нова

• 3491
« Отговор #427 -: Август 09, 2013, 08:25:00 am »
Ако Сънили прочете тук, ето това са очи по вода! Класически пример. Това имах предвид одеве като казах в дрън, че онези не бяха.

*

Нова

• 3491
« Отговор #428 -: Август 09, 2013, 01:01:40 pm »
Ако Сънили прочете тук, ето това са очи по вода! Класически пример. Това имах предвид одеве като казах в дрън, че онези не бяха.
Да, виждам, добре познавам луната в скорпион и водните очи - сякаш погледът плува :blink:
А трапчинките са от екзалтиралата Венера.

Да, и някак са големи, влажни. Очите й не са по луната, а по слънцето. Дори преди да отворя картата мислих, че има замесен рак.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #429 -: Август 09, 2013, 01:17:49 pm »
Трапчинки от Венера, ами лунички от кое идват? (не за снимката, по принцип)

« Отговор #430 -: Август 09, 2013, 01:20:22 pm »
Яяяя, то имало и други с толкова много вода.... Вече бях започнала да си мисля, че нещо ми има...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #431 -: Август 09, 2013, 01:22:36 pm »
Защо? Няма лошо при жените особено. А и едни от най-красивите жени имат много вода в наталните си карти.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #432 -: Август 09, 2013, 01:24:26 pm »
Яяяя, то имало и други с толкова много вода.... Вече бях започнала да си мисля, че нещо ми има...

Офф топик... Тъкмо пратих одеве на Съни една карта на мой приятел, там да видиш що вода е... и е един от най-свестните Човеци, които познавам, така че какво да ти има :)?

*

Нова

• 3491
« Отговор #433 -: Август 09, 2013, 01:25:21 pm »
Трапчинки от Венера, ами лунички от кое идват? (не за снимката, по принцип)

ОВЕН )))

« Отговор #434 -: Август 09, 2013, 01:28:21 pm »
Интересно е, че на мен няколко пъти, различни хора са ми казвали, че изражението ми внушава смесица от ранимост и мечтателност, а сега в картата си виждам един голям воден тригон АЦ/Хирон/Нептун.

*

Нова

• 3491
« Отговор #435 -: Август 09, 2013, 01:31:12 pm »
Защо? Няма лошо при жените особено. А и едни от най-красивите жени имат много вода в наталните си карти.

Да, така е, женска стихия и много се харесва не само на мъжете. Жените може да не си признават и тайничко да злобеят, но си е факт.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #436 -: Август 09, 2013, 01:32:32 pm »
Единствения негатив, ако може да се нарече така, е по-голямата склонност към депресии, мнителност и ако имат и по-силен Скорпион или Плутон, и ревност.

*

Нова

• 3491
« Отговор #437 -: Август 09, 2013, 01:33:55 pm »
Единствения негатив, ако може да се нарече така, е по-голямата склонност към депресии, мнителност и ако имат и по-силен Скорпион или Плутон, и ревност.

Чисто женски несгоди.
По-рядко мъж се депресира.

Чувствителна стихия.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #438 -: Август 09, 2013, 01:38:18 pm »
Така е. Виж, ако и земя в натала, тези неща може малко да се тушират (а има и много хубави жени от земните знаци, особено когато е замесен Телец и Венера).

« Отговор #439 -: Август 09, 2013, 01:39:13 pm »
Ако водата е само в рак и риби сигурно ще е много нежно и по-хармонично, намесата на скорпиона с Плутон и Марс създава мъките според мен, нещо като живот в постоянен контраст се получава, борба между потребността да бъдеш чувствителна нежна жена и потребността постоянно да вървиш напред.