Здравей Гост

МАГОВЕ, ПРОРОЦИ, ФЕНОМЕНИ, ЯСНОВИДЦИ, ИЛЮЗИОНИСТИ

• 191 Отговора
  • 37126 Прегледи
*

Jd_K

• *
  • 435
Вие като представители на Козирозите не може просто така да предоставяте чужди данни в пространството, първо се изисква разрешение, което е много професионално, астро данните са същността на личността.
Така нас Козирозите Сатурн ни пази да не си направим лоша карма за следващ живот :), а Сатурн всичко си опазва :), знаем си ние :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
ааааааааа Синухе, на Киану ти ше трябва да искаш разрешение, на нас женурята няма да го даде  :P  нали знаеш, че пича е леко у лево  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хм,ами не знаех  :-[
 Киану е роден само няколко дена преди майка ми и остави ,че може да ми е баща  ;D ,тая синастрийка ще ми е нещо познато  :P  и съм сигурен,че ще ми даде разрешение (то на мен може ли да се откаже  :P;D ;D ;D

*

veshti4ka

вай ма чадо, ти толкоз ли си малък  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
Виж Jd_K , как схвана комплимента веднага, пък ти само критикуваш.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Драги ми гадатели, имам немалки ясновидски способности по рождение, ма не и големи...ма не и малки.  ;D
Освен което цял живот гоня не михаля, ми личната сила. Освен което в последните години на няколко пъти ми се случват събитийни проявления на мои възнамерявания и то такива, които няма как да са случайност.
Така че лично за мене си считам, че пътят ми занапред е магически в магията като такава и като как аз я разбирам.

Затова и зяпайки си хороскопа от години и съпоставяйки някои работи, стигнах до извода, че Плутон е много важен, скорпион е важен, 8 дом е важен и 2 дом е важен като дом на личните ресурси или личната сила. 12 дом е важен и Нептун е важен.

Имам асц скорпион, Плутон на МС, марс в рак, лилит в рак и двете в осми дом. Нептун в 12 в скорпион. И най-точният ми аспект в натала е тригон на Меркурий с Уран...па нищо че Мерк е в стрелец.

Освен което втори дом ми е много силен със Сатурн вътре в козирог, поради което дълги години считах, че това е на пари, докато вдянах, че това е на лична сила.

*

Синухе

• 4978
вай ма чадо, ти толкоз ли си малък  ;D ;D ;D ;D ;D

Не съм малък,а съм телесно млад-което е предимство във всяко едно отношение  :P ;D

Виж Jd_K , как схвана комплимента веднага, пък ти само критикуваш.

Така лесно не може да си сменя природата  :P,тия с нещо в Дева сме много подробни...

*

Синухе

• 4978

Имам асц скорпион, Плутон на МС, марс в рак, лилит в рак и двете в осми дом. Нептун в 12 в скорпион. И най-точният ми аспект в натала е тригон на Меркурий с Уран...па нищо че Мерк е в стрелец.

Освен което втори дом ми е много силен със Сатурн вътре в козирог, поради което дълги години считах, че това е на пари, докато вдянах, че това е на лична сила.

Хубаво си забелязала  :) Повтарят се много класически показатели.

Чак се чудя как си още с този си ник,трябва да си и ти Вещичка !  ;) ;D :P ::)

Едит: Ще ме извиняваш за шегата,но направо ти предлагам да станеш Морещица!  :P
От кога си издирвам такава... :-\ 
« Последна редакция: Март 13, 2009, 08:32:21 pm от Sinyhe »

*

Инти

• 2068
Лилит екзалтира в Скорпион, и също се свързва с окултизма и магията.

Моята е на куспидата на осми дом, Марс в осми дом в квадрат с Плутон и Сатурн, и Луна в Скорпион, ако съвпада на Плутон/Везни и Сатурн беше във Скорпион , направо не ми се мисли :P

*

Jd_K

• *
  • 435
Драги ми гадатели, имам немалки ясновидски способности по рождение, ма не и големи...ма не и малки.  ;D
Освен което цял живот гоня не михаля, ми личната сила. Освен което в последните години на няколко пъти ми се случват събитийни проявления на мои възнамерявания и то такива, които няма как да са случайност.
Така че лично за мене си считам, че пътят ми занапред е магически в магията като такава и като как аз я разбирам.

Затова и зяпайки си хороскопа от години и съпоставяйки някои работи, стигнах до извода, че Плутон е много важен, скорпион е важен, 8 дом е важен и 2 дом е важен като дом на личните ресурси или личната сила. 12 дом е важен и Нептун е важен.

Аз мисля, че имаме почти еднакви карти.....

Козирог/асц-скорпион - Плутон на трон в Скорпион на 12К, Нептун съвпад с Мерк (Стрелец) на 2К. :), естествено Слънце в 2 дом :) в съвпад Юпитер и Сатурн на 1К... май и аз развивам личната сила, нещо не правя пари, все в себе си инвестирам :) ли инвестирам :) моя Марс в Риби на 4К.... само Вертекс в 8 дом, но упр 8 - Меркурий.

*

kaily

• 5145
Чак се чудя как си още с този си ник,трябва да си и ти Вещичка !  ;) ;D :P ::)

Никът ми иде от Кали -богинята на всички богове, началото и края и т.н.
Преди години се залепи за мен и не ме пусна. После на няколко пъти опитвах да сменям име, ма просто не се чувствах добре и пак се връщах към Кали.
Докато накрая поне успях да посмегча значението му и да го докарам така финтифлюшещ. Ма си е Кали подмолно.

Аха, и Меркурий владетел на осми, пък във втори Юпитер и Слънце освен сатурн и мерк.

Ма просто тоя живот ми беше посветен да гоня личната сила, то отвътре ми идеше.

*

Синухе

• 4978
Мерси,че ми обясни  :) Не знаех,че идва от Кали,ма то било логично  :D  Хм,с такива Плутон и Скорпион в картата какво друго да е ...  8)

*

veshti4ka

Кали - астероидът, който щеше да разруши Земята в "Армагедон" - колко ревах за Брус Уилис тогавааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

а ти Синухе, гад такава още си търсиш морещицата за да гледаш сеир а  >:(   ;D ;D ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
Аз пък не знам с кой бог се отъждествявам, никога не ми е хрумвало, да си взема ник на бог име. :)  

*

Синухе

• 4978
а ти Синухе, гад такава още си търсиш морещицата за да гледаш сеир а  >:(   ;D ;D ;D

Ако си видяла Козирог да се отказва лесно,то има 2 причини:

-Слънчевия му знак е другаде
-Обсебен е от друго съзнание

;D ;D ;D

*

veshti4ka

ши та обсебя аз - знаеш ли къф дилаф имам в къщи от камината, че мога и да го ползвам   ;D ;D ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
То аз също не съм се отъждествявала въобще, ако трябваше да изходя от ума си, щех да диря нещо като Персефона в най-лошия случай.
Кали ми се наби един следобед от някакъв тъп филм крими сапунка сериалче, че гонеха някаква статуетка на кали-разрушителката.
И като ми влезна в главата и няма мърдане, смених си ника в дира тогава, всичките ми приятели ме овикваха месец два що съм с такъв ник кофти, та се принудих да го поожмуцам.
После пробвах Галатея, Персефона, Пенелопа и Дъскатамихлопа  ;D, шегичка, бе смених, ма всеки път почваше да не ме свърта и гложди и накрая вдигнах ръце.
Има един йога Пепси-Перица, изключителен човек, той също на няколко пъти пробва да ми смени ника, ма аз не се дадох. Та ми каза, че Кали изисквала бързо развитие, рекох си - може па да ме лунгурнат по нанадолнището, знам ли ги какво са ми замислили...

*

Jd_K

• *
  • 435
а ти Синухе, гад такава още си търсиш морещицата за да гледаш сеир а  >:(   ;D ;D ;D

Ако си видяла Козирог да се отказва лесно,то има 2 причини:

-Слънчевия му знак е другаде
-Обсебен е от друго съзнание

;D ;D ;D

Това е самата истина... ако Козирог обича нещо, няма сила в тази вселена, която да го откаже от него... може да чака с десетилетия, но....

*

Синухе

• 4978
ши та обсебя аз - знаеш ли къф дилаф имам в къщи от камината, че мога и да го ползвам   ;D ;D ;D ;D ;D

Ау взехме да ставаме лоши  ;D Внимавай в картинката!  :P

*

Nebesna

Единствената пророчица, на която вярвам е Ванга. Вероятно е така, понеже и аз имам Слънце и Луна във Водолей в квадрат с възлите (СЛВ в Телец, ЮЛВ в Скорпион). Хората, които имат сходни аспекти в хороскопа се припознават подсъзнателно. Жалко, че не съм имала удоволствието да я познавам лично.