Здравей Гост

МАГОВЕ, ПРОРОЦИ, ФЕНОМЕНИ, ЯСНОВИДЦИ, ИЛЮЗИОНИСТИ

• 191 Отговора
  • 37246 Прегледи
*

Инти

• 2068
На мен пък Спилбърг ми е близнак, жалко наистина че не се познаваме :P

*

Nebesna

На мен пък Спилбърг ми е близнак, жалко наистина че не се познаваме :P

Има време, не се е споминал човека!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Магия за мен няма как да изскочи в астрологична карта ,но както и да е.Честно да си призная за мен това е пълна щуротия .Лично аз мога да видя период ,когато някой е по-податлив на чуждо влияние и човек ,който може да го манипулира в определена посока ,но това за мен няма нищо общо с магията . Ако някой може да ми покаже магията в действие ще се съглася ,но само тогава когато видя някой да предизвика буря ,да променя материя и т.н. Друг вид бабини щуротии като конци ,косми и там подобни не ги приемам като нещо ,което да може да влияе на някой ,без той самия да си е повлиял сам.

вярвам единственно и само на магията направена с вода.док , не забравяй,че единственно водата помни!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
Не е така, всичко има памет, дори скалите носят информация. Всеки предмет е носител на информация, материята  е слънчева светлина, но с по-ниска вибрация.

Тази снимка е от скална ниша в с. Ситово,лично аз съм я направила с мобилен телефон Моторола, затова и резолюзията й е лоша.

Какво виждате ? После аз ще ви споделя.

*

Nebesna

Кали (на санскрит कली) в индуистката митология е богиня на смъртта и разрушението, съпруга на бог Шива. Името Кали означава "сила на Кала или времето", която прави всичко преходно. Въпреки нейните негативни краски, тя не е точно богиня на смъртта, а по-скоро на Времето и Промяната. Наричана е "Черната" или "Тъмната" богиня. Тя приема жертвите си по време на специален ритуал наречен Дурга-пуджа, като понякога ѝ пренасят в жертва дори хора. Изобразяват я танцуваща върху мъртвото тяло на своя съпруг Шива, като в едната ръка държи главата му, а в другата върти меч. Като богиня на смъртта Кали унищожава всичко, включително и божествения си съпруг, тъй като нищо видимо на този свят не е вечно.

Асая, относно картинката -аз виждам профил на глава. Даже си има ухо.  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
Има доста елементи, човешки, животински, извънзмени. Ще ги очертая на пейнта, но искам вие да се пробвате да ги откриете.

дяволска или биволска глава
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Jd_K

• *
  • 435
Чакай, то човек ако се напъне, всичко може да открие, че и отвъд всичкото :)

Относно името Кали-според номерологията името ни привлича чрез вибрацията на звуците,които хармонично се съчетават и съответстват(или не)на нашата енергийна същност.Не ме интересува ,когато си избирам име,кой го е носил или какво символизира,а дали ми звучи добре ,музикалността му отразява ли моите душевни трептения.Например мразя вибрацията на звука Ц и го избягвам в имена...Та затова нашата приятелка не може да се отърве от ника си.

Има доста елементи, човешки, животински, извънзмени. Ще ги очертая на пейнта, но искам вие да се пробвате да ги откриете.

Да, даже това,което казах за ухото - все едно му е на тила. И сякаш има някакво трето око на тила.

*

Инти

• 2068
Там е работата, че ги има ясно изобразени, изобщо не е необходимо да се напъвам да ги видя.

На мен ми прилича на извънземно.

Глава не череп, вижда се долната челюст, тъмно петно като око и носна кухина.

човешко лице ( мъж с брада )

Плутон на ИС дали влияе върху ясновидството?Моят е там и не съм ясновидец,но  помня ,когато бях на около 10 год.,как заявих на съучениците ми,че да наречеш някого вещица не е обидно,защото те са мощни с уменията си.Познайте какво последва-дълго време прякорът ми беше такъв.Би трябвало при такава позиция на Плутон да се трансформира подсъзнанието,да стават мощни ,но бавни промени в мисловните модели.Ама дали е така?Трудно ми е да си наблюдавам собствената промяна.

*

veshti4ka

Асая аз пък видях направо 1 към 1 анатомичен разрез на мъжките семенни канали или женските /тези дето са вътре в организма/ ;D ;D ;D  да ма прощава Фройд ама го пратих да пасе  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   и да предупредя - не съм лекар, но съм го виждала  в картинките на учебниците на децата  :P

аааааааааааа и Синухе, не ме плаши с тея картинки  :P  аз сигурно съм човека с най-много направени магии за смърт в нашта околия и на тея дето ми ги правят мога само да им позволя да ме цунят отзад  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
Би трябвало при такава позиция на Плутон да се трансформира подсъзнанието,да стават мощни ,но бавни промени в мисловните модели.Ама дали е така?Трудно ми е да си наблюдавам собствената промяна.

Да , наистина и аз усещам това влияние и трансформации,в солара си за тази година имам Плутон в съвпад с Лилит и Меркурий на куспидата на ИЦ. 1 ден преди рожденния ми ден почина баба ми.

Транзитния Плутон ми е върху наталния Меркурий и менталната сила се усилва все повече, важно е да проявявам силна концентрацията , да участвам съзнателно в процеса на изчистването на подсъзнанието ,така мисълформата ще се проявява по-силно и ще действа върху реалността.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Кали е зла. Не случайно носи отрязана глава и гердан от черепи или отрязани глави.
Тя е богиня на низките страсти. 

Goddess Kali: The symbolism behind her fearsome nature

She is the all pervading divine mother of the universe and her name in Sanskrit is derived from the word Kal which means time. As nothing can escape from time, so nothing can escape from Kali

Кали, индийска богиня на трансформацията, символ на вечността, майка на боговете, от която всичко произлиза и при която всичко се завръща.
« Последна редакция: Март 13, 2009, 10:46:14 pm от kaily »

Транзитния Плутон ми е върху наталния Меркурий и менталната сила се усилва все повече, важно е да проявявам силна концентрацията , да участвам съзнателно в процеса на изчистването на подсъзнанието ,така мисълформата ще се проявява по-силно и ще действа върху реалността.

Тази вечер като четох какво е писал Синухе за това как Нептун отслабва Сатурн си разгледах картата, защото мисля, че аз преминах през годините през някакво родово проклятие  ::) /Сатурн ми е в Рак, съвпад с ЮЛВ/ Имало е период 1986 - 1991, когато транзитен Плутон е правил съвпад с наталния ми Меркурий в Скорпион и транзитен Нептун е правил опозиция на натален Сатурн и Луна в Рак. Така систематизирано от него някак си си обеснявам развоя на моя живот.

Сега Док ще изкочи и ще каже - намерете ми проклятие в хороскопа.  ;D Всъщност, не знам защо използвах тази дума. Беше несъзнателно. А може и да не е било.  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
На мен Плутон таман ми мина през Мерка. Сега е яхнал Слънчо.
Нищо кофти не ми се случи и никакви драми.
Разширявах съзнание обаче и ... навлизах в магията... ;D

*

veshti4ka

знаете ли, моя много близка приятелка беше в Индия за 6 месеца - там работеше като музикант. всъщност това е доста интересна история - в първият си роман я омъжих за интернетният и приятел и ги пратих с контракт в Индия. 1 месец след като ги ожених в романа - те се взеха наистина, 6 месеца след това съвсем "случайно" сключиха контракт за Индия и заминаха  ;D ;D ;D ;D ;D  ама мръсна уста имам бееее  :-[  сега се бъзикат с мен да не взема да изтърся нещо, че щели да ми посинят задника от бой  ;D ;D ;D
тааааааааа аз им бях поръчала да ми донесат статуя на Ганеша оттам. за рождения ми ден те бяха при мен и вече имам статуята  ;D

мисълта ми беше за историята на Ганеша и Кали. Кали не е толкова лоша. Значи Кали и Шива имат син Ганеша. поради каква причина не помня вече /абе като ми разказваха я бяхме подкарали на водка и вино и Нептуна ми омъгли всичко/ Ганеша си губи главата. тогава Кали и Шива пращат войните си да търсят глава от дете, чиято майка не го обича, за да съживят детето си. онези обикаляли, обикаляли но всички майки спяли гушнали децата си, а само слоницата и слончето спяли едно до друго, защото са големички все пак  ;D   та войните взели главата на слончето и я занесли на боговете си. така Ганеша оживява и е бог с човешко тяло и слонска глава - бога на късмета, просперитета и всички хубави работи, включително и на закрилата  ::)
« Последна редакция: Март 13, 2009, 11:14:58 pm от veshti4ka »

*

Инти

• 2068
Това беше интересна история, благодаря , тъкмо за лека нощ. На мен ми е ранооще, но напускам фронта за тази вечер.