Здравей Гост

Какво му е на транзитен марс в риби?

• 11 Отговора
  • 2788 Прегледи
*

mamma_mia

:)
« Последна редакция: Март 16, 2009, 07:00:05 pm от mamma_mia »

*

Lillie

• 30532
Re: Какво му е на транзитен марс в риби?
« Отговор #1 -: Март 16, 2009, 07:17:16 pm »
Нищо му няма.
А какво очаквате?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Март 16, 2009, 07:21:34 pm »
Нищо му няма.
А какво очаквате?  :)
Поредната тема за чесане на езици, пълна с лична драма и възклицания ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Март 16, 2009, 11:39:50 pm »
транзитира си , ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Март 17, 2009, 12:58:47 am »
Много екзистенциален въпрос. ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #5 -: Март 17, 2009, 02:08:35 am »
Интересен въпрос  ;D Звучи ми така все едно е от нещо болен  ??? хм.....ами тогава

Марса в Риби обикновено е болен от:

-големи дози собственоръчно сготвени любовни каши  :P

-големи дози алкохолно разцъфтяване докато установи коя от емоциите му е истинска и коя въображаема  :D

-големи дози неспокойство докато не реши жизненоважния проблем (част от спасението на света)-къде да пренощува уличната котка или кученце  :(

;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #6 -: Март 17, 2009, 02:25:12 am »
Сега тъй като съм в часа на вещиците и морещиците за Марс в Риби ми идва асоциацията за падналите ангели  8)

Марс в Риби като Воин

*

veshti4ka

« Отговор #7 -: Март 17, 2009, 09:19:55 am »
е аз пък ви пускам картинка на ПЛУТОН в риби   защото Марса там е като дечко, дето не знае какво иска ;D  картинката е на любимеца ми - Луис Ройо  :P  Синухе, по сънищата за вампирите - ами гледай и доразвивай темата  ;D ;D ;D

« Последна редакция: Март 17, 2009, 09:36:28 am от veshti4ka »

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Март 17, 2009, 09:38:07 am »
и Синухе, кви ангели са те подгонили в риби  ;D ;D ;D  досега не съм видяла човек в чието подсъзнание да има ангели  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #9 -: Март 17, 2009, 01:17:59 pm »
Картинката олицетворяваща Плутон в Риби,нещо не се вижда  ???

Риби е знак отнасящ се към безкрайния всемир,към спасителите,в това число и ангелите (те са божествените служители в противовес на Дева,където са човешките).

А и ако не си чувала ,често къде на шега,къде насериозно-в Риби се раждат главно или ангелчета или демончета (паднали ангелчета  ;D) !  С това искат да кажат,че влиянието на Нептун е сложно и крайно-както може да бъде много извисяващо,така и крайно затъващо в изкушенията,заблудите и рядко някой остава по средата облян от неговата магия. ;)

*

veshti4ka

« Отговор #10 -: Март 17, 2009, 01:40:52 pm »

Риби е знак отнасящ се към безкрайния всемир,към спасителите,в това число и ангелите (те са божествените служители в противовес на Дева,където са човешките).

А и ако не си чувала ,често къде на шега,къде насериозно-в Риби се раждат главно или ангелчета или демончета (паднали ангелчета  ;D) !  С това искат да кажат,че влиянието на Нептун е сложно и крайно-както може да бъде много извисяващо,така и крайно затъващо в изкушенията,заблудите и рядко някой остава по средата облян от неговата магия. ;)

абе къде видя всемира  ;D  ние живеем на земята и гледай кво правят рибоците  ;D ;D ;D  като ти е кеф наричай ги паднали ангели, аз имам друго мнение по тоя въпрос  :P 

принципно зная какво символизират рибите, но някак като ги гледам кви убавци са - чак ми се плаче  ::)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Март 17, 2009, 09:18:27 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!