Това не беше "отрицателен" отговор или нещо подобно, просто ми е странно как очаква без положени усилия, прочетени книги, сайтове, форуми някак да "станат нещата". Признавам си...хората са ми странни. Всичко в астрологията има значение, защото астрологията се занимава с космоса, с Божие творение, не е като правото например.... и с човека. Кажи нещо по-сложно от космоса и от човека? И ако ти нямаш това усещане и уважение към нея.... и някой хора имат много обещаващи звезди за драматичен - труден живот, изпълнен с духовно израстване, други имат обещаващи звезди за психично болни....и тн.
А в близките 2-3 години не очаквай да можеш да разтълкуваш собствения си хороскоп. Първо трябва да се научиш да тълкуваш (не е лесно за европеец), после цялата база инфо, после да "преболедуваш" всичките си аспекти поотделно, и да видиш поне 100 хороскопа, и тогава чакможеш даразбереш цялата картинка.
Аз от 12 години се занимавам с астрология и все още не мога да си тълкувам хороскопа или по точно всеки месец откривам нови инови неща.
Затова казах,че и трябва час при астролог, ако иска пълно, истинско, цялостно тълкуване на хороскоп, което тя нарича "елементарно равнище".
Някак много лежерно ми звучи, айде сега щея изучимастрологията из основи за 2 дни....