Здравей Гост

Астрологичен Празник и Астро Театър

• 142 Отговора
  • 22200 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re: Астрологичен Празник и Астро Театър
« Отговор #100 -: Март 21, 2009, 10:26:19 pm »
Хермес и всички оцелели войни поздравявам ви с това парче,РАЗБИВАЧ !

http://www.youtube.com/watch?v=-ZA2lN7CRoc&feature=PlayList&p=DC2918D5CC2B212B&playnext=1&playnext_from=PL&index=39

Превъртете малко напред!

Ако Ви допадне ще ви пусна линкче за да танцувате вкъщи !!!! :P ::) 8) ;D

« Отговор #101 -: Март 21, 2009, 10:27:25 pm »
Марса загина поразен от силата на Уран .Пишете ми никролога ,защото така съм впримчен в неговата енергия ,че не мога да се освободя от чара му.

*

Инти

• 2068
« Отговор #102 -: Март 21, 2009, 10:34:40 pm »
Е, крайно време беше да дойдеш на празненството Арес!

Не вярвах на очите си , Марс да тълкува Никола Тесла, отде извади толкоз мозъчни гънки, да не играеш последен левел от 4та проработка на играта "Аз, Боговете и знаците".

Аз съм въздесъщ,  и мъртъв ще те съживя с неизчерпаемата енергия от космоса. Сега отиди на бара и си поръчай нещо да загрееш :)

ШШшш..... под секрет...... кажете на Венера да отиде на другия купон, дето е  Аполон, че Марс като пийне и става агресивен, ще и посини хубавото личице на Венерката, не й върви по време на ретроградие.

*

veshti4ka

« Отговор #103 -: Март 21, 2009, 10:41:06 pm »
а това е от мен  :P   http://www.youtube.com/watch?v=un7LJBCBjzY  /съжалявам, че не го намерих в оригиналният вариант  >:( /

Арес е пощръклял - тия риби хич не му влияят добре  ;D ;D ;D ;D ;D  енергията му потъва незнайно къде  ;)  пък тя Венерка май са и ощипали полата посред бял ден - и нея никаква я няма  ;D  като гледам новолунието е чак другата събота, но и Луната липсва  :(  брейййййй мъжки купон стана тука на Олимп  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #104 -: Март 21, 2009, 10:53:30 pm »
Вещичке, във вихъра на купона сме 8) :P :) ;D

Уран ти връща хубавия поздрав. Давам ти жокер, това е Дийн от  сериала "Свръхестественото", ако не ти стигне този жокер звънни по скайп на някои от тука присъстващите  да те светне!

Supernatural // Eye Of The Tiger (Full Clip)

http://www.youtube.com/watch?v=Bgd30bjQmes&feature=related

Женски историии, толкова са променливи тези нежни натури, хеля Луната, все от настроенито си се води, искам да съм с вас, искам и аз да участвам и после хоп, НОВОЛУНИЕ, изчезва,а Венера си показа творчеството днес, което аз оценявам като високо интелектуално ,беше наситено с емоции и картини, изфука се и бай бай.

*

veshti4ka

« Отговор #105 -: Март 21, 2009, 11:01:01 pm »
"окото на тигъра" го признавам само на "майка" му - ФОРИНЪР  :P ;D ;D ;D ;D

а сега се наслаждавам на следното - йееееееееееееееееееееееееееее THE BEST
Уране, давай върху масата - ти сииииииии  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   http://www.youtube.com/watch?v=St-pD8oKTYc

*

Инти

• 2068
« Отговор #106 -: Март 21, 2009, 11:11:21 pm »
Много жици,много нещо, настръхна ми косата бе :P Това не е за маса, дай да проведем някой интелектуален среднощен разговор!

*

veshti4ka

« Отговор #107 -: Март 21, 2009, 11:14:32 pm »
ееееееее аз съм дърто парче и съм израснала с рока  ;D ;D ;D ;D ;D  ... само като ги чуя и кръвта ми запулсирва все по-бързо  ;D ;D ;D ;D ;D   

/ела чуй в момента в къщи за кво иде реч  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D /

*

veshti4ka

« Отговор #108 -: Март 21, 2009, 11:18:11 pm »
и къв интелектуален разговор по това време - мазето на Дионис е празно. разколачени бурета се търкалят навсякъде. в басейна на Олимп плуват празни чаши. дрехите на простосмъртните девойки се въргалят покрай масите, а самите девойки се въргалят с останалите богове някъде из двореца. женските богове дори не си мръднаха задните части да ги донесат тук на купона, защото и те се въргалят някъде с простосмъртни войни из двореца .... анархияяяяяяяяяя ......

« Отговор #109 -: Март 21, 2009, 11:22:53 pm »
Хайде един поздрав според моето настроение в този момент  ;D :P
http://www.youtube.com/watch?v=KOex8Xpq6-U&feature=related

и един поздрав към нашия Уран
http://www.youtube.com/watch?v=xJdguOl2vEo

*

Инти

• 2068
« Отговор #110 -: Март 21, 2009, 11:28:25 pm »
Аресч0, Аресч0, дядо ти Мишел Жар , аз му просветнах за космическата музика. Първо го пратих при Нептун на уроци по музика, после му пратих едно озарение, и ето сега плода от моят труд.

*

veshti4ka

« Отговор #111 -: Март 21, 2009, 11:41:06 pm »
аре  ;D

и аз отлитам  :P   в древен Египет ме призоваха три жрици - заформя се купон  ;D ;D ;D ;D ;D  лека и мека на останалите купонджии  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #112 -: Март 22, 2009, 04:50:07 am »
 ;D ;D ;D , и какво се оказа , присъстват меркурий , уран ,нептун и един  УДАВЕН МАРС в риби се показва на финала! къде е слънцето ,къде е луната ,къде е ретрохубавицата , къде е стария пергиш сатурн????? липсват-няма ги!
ами днес съм в почти точен аспект с уран ,при това кармичен . е ще кажете 5гр. е разликата -съгласна съм но ,приближавам точния аспект.сянката ми се усеща , той е провокиран ,не търпи ,не е умерен.та той е уран.неубоздан ,и бърз , блестящо действие без значение каква е постановката и най-хубавото му качество -не обича простотийте!
виж ,нептун е яко осветен!та аз съм само на 45гр.от него днес.та как си бога на морето ,на виното , на илюзийте ,на романтиката ,на вселенската любов!осветих те !колко бързо разбрах , че си готов за нови похождения?!ти си просто миг от мига , нищо ,че си тежкар /от тази група си/ти си космическата и възвишена любов , онзи миг на вечност в който няма нищо друго...,но си хлъзгав ,като знака който управляваш!и може би малко са призваните да разберат твоя свят-дълбок като марианската падина и мъглив като андромеда!малко изследван ,си мисля , че няма кой да те разбере в близките 200г.на никой не би могло да му стане ясно ,какво и как точно виждаш! :P

мерка ,той миличкия добре ,че има ретло фаза от време на време ,че бърза като пърле пред майка си!ама отворил едното съкровище на нептун!да меркурий във виното е истината ,но истината ,коя?ти всъщност не я търсиш!ти си тук и сега-търговец ,посредник , велик комуникатор , можеш дори да лъжеш ,да крадеш....,ти не си нито мъж ,нито жена ,ти си просто бързак ,не само в мислите , а и в делата , и ако марс не беше толкова заспал ле.ле.мале ,какви ли действия щях да осветя! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Март 22, 2009, 05:01:56 am »
нещо моя съуправител  Марс, бога на войната и " още нещо" ми се губи, сигурно е срещнал Нептун и са се получили хаотични обиколки  в кръга на безвремието, изпуснах му контрола аз на него, ще го пусна за издирване от агентурата, я  Венерката, я Луницата , или
бъбривеца- информатор с летящите сандали,Питър Пан ще го прихване и рапортува местопозицията му, ако ли не ще се включи и
тежката артилерия Сатурн, при него празно няма, стопира го още
докато си помисли за действие..... 8)
толкова нежен плутон! :)просто не е истина!
ПЛУТОН ДА ИЗПУСНЕ МАРС? :o :o :o о,небеса не е истина!плутон никога и нищо не изпуска , той дебне като хищник!и какъв съуправител търси ,той е боса ,той е шефа на скорпиона ,марса да бяга да си играе на войни и на битки!това не е игра за плутон та той е АПОКАЛИПСИСА!
просто много скоро се срещнахме с плуто и го отминах набързо ,самата аз се страхувам от контакта с него ,първо заради физическото привличане ,второ защото и двамата с него умеем да проникваме надълбоко,трето защото сме много сексуални ,когато се срещнем , то не са флуиди ,не са съблазни...
та понеже наскоро му казах бай , той явно е тъжен и затова и така неуверен.търси си съдружника ;D ;D ;D.
« Последна редакция: Март 22, 2009, 05:40:24 am от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Март 22, 2009, 05:21:09 am »

ей,нептуне , твойта божественна любов не може да бъде постоянна , особено когато премине мойта сянка покрай теб!толкова изкушения , толкова ефирни отношения!дори не се замисляш колко страда венера ,когато се запътиш към друга луна! а ,мойта сянка върви до теб ,обгърнала те в свойте прегръдки...,а ти търсиш още повече романтика ,още повече божественна любов и просветления...,създаваш си илюзий ,че в следващия прилив е перлата на светлината..... :)

Любовта ми непостоянна е най-омайна !  :P

Дори и ти Лилит си имаш своя блян над който аз владея и все някога ще бъдеш покорена !  8)
нептуне драги ,сянката да покориш??!!! ;D
това е просто невъзможно!
след мойта сянка ще въздишаш ти ,
препил от вино и обич!
илюзийте и твойте мечти със блян изпълнени са ,
и преливат ,
кат тъжните талази са и твойте трели,
и слънце сутрин с нежност ги облива!
окъпан в свят за вечната любов ,
в надеждата ,че утре ще е светло,
когато те докосна с нежен зов,
когато сянката ми секси  ;D ;D ;Dте погледне,
изкусник и крадец си ти,
готов си да раняваш ,
но сянката не можеш да раниш,
не можеш да я покоряваш!
тя по изкусна е от теб ,до теб безмълвничко тя крачи
във вечността със тебе тя върви и пази спомените святи.
нептуне драги,твойте трели ,са зов за обич
към безкрая , а аз- лилит съм само стих
с нептуновска омая! ;D ;D ;D

не мога да повярвам , не ми се беше случвало отдавна!
ще го редактирам това творение!
ей ,тоя нептун!той и само той може да провокира мисълта ,да реди и пише с най-човечните познания!
ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ!ТОВА Е НЕПТУН!
« Последна редакция: Март 22, 2009, 05:28:56 am от maraj »

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Март 22, 2009, 06:28:36 am »

е ,очаквам ви утре ;D , днес!искам да видя слънчо и луната...

*

Skarlet

« Отговор #116 -: Март 22, 2009, 09:07:02 am »

Женски историии, толкова са променливи тези нежни натури, хеля Луната, все от настроенито си се води, искам да съм с вас, искам и аз да участвам и после хоп, НОВОЛУНИЕ, изчезва,

Ако беше прочела това:
Цитат
Дано само съдбата не ми изиграе някой номер,че баща ми никак не е добре тия дни.
можеше и да се сетиш.Купонясвайте без мен.Ако някой има желание,може да вземе ролята.Съжалявам,че съм толкова променлива в "настроението".

*

Инти

• 2068
« Отговор #117 -: Март 22, 2009, 09:25:54 am »
Артемида, извинявам се не съм го прочела наистина, изходих от ролята на Луната, която трябваше да изиграеш, това не значи че твойта личност е такава.Просто искахаме всички заедно да направим един красив спектакъл.

Винаги можем да си измислим теми, които да допринесът за една многоцветност във форума. Поводи и за други творчески игри ще има пак ;D

« Отговор #118 -: Март 22, 2009, 09:32:43 am »
ПЛУТОН ДА ИЗПУСНЕ МАРС? :o :o :o о,небеса не е истина!плутон никога и нищо не изпуска , той дебне като хищник!

Крие се той, ДАНЪЦИТЕ за Боговете не събира, ще го лиша от неговият дял, сключихме сделка и той трябва да свърши някоя и друга поръчкова, ама мързел го налекнал , на мислител се прави, Ариес, душко непораснала, земи се в ръце, че то и МЪРЗЕЛА СИ Е ЗАВИСИМОСТ, зависиш от този, който трябва да ти свърши работата, щото ти си станал на пача....ще  те пратя до живот каторга в Дева, да те скъсат от бачкане, а Нептун го е уловил в свойте мрежи, разказва му врели некипели, води го на риба и колко
вълнуващо било като ти дръпне някоя паламарка, усещането било по- силно от оргазма при секс и
той Марс кат чуе секс и седнал край реката и чака да дойде усещането бърррррр  аман от непораснали деца, уморяват ме с глупостите, аз бизнес ли да правя, сделки, преговори, политика, а те детската градина ,песни, танци и лежат по цял ден - от днес ДИКТАТУРА и точка, търпението ми свърши >:(

и понеже квадратирам Слънцето - главнокомандващ - да  вземе моменталически необходимите мерки в царството за ред и дисциплина, иначе ще изкарам народа на улиците и ще стане неудържимо... 8)

« Последна редакция: Март 22, 2009, 09:37:45 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Март 22, 2009, 12:12:27 pm »
;D ;D ;D , и какво се оказа , присъстват меркурий , уран ,нептун и един  УДАВЕН МАРС в риби се показва на финала! къде е слънцето ,къде е луната ,къде е ретрохубавицата , къде е стария пергиш сатурн????? липсват-няма ги!

Съжалявам, просто нямам вашето свободно време толкова често да пиша по форумите. В период на енергиен спад съм, да не говорим за редица други обстоятелства, които ме държат изправена на нокти вече в продължение на почти една година...
Предвид активно присъстващите се видя кой няма проблем с личното време и кой за какво го използва...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.