Здравей Гост

Астрологичен Празник и Астро Театър

• 142 Отговора
  • 22290 Прегледи
*

veshti4ka

Re: Астрологичен Празник и Астро Театър
« Отговор #80 -: Март 21, 2009, 08:36:59 pm »
И аз го диря Нептуне!

Уж днес сме в съвкупление ( 21. 03.2009 Уран-23.05 гр. в Риби, Меркурий- 22.08 гр. в Риби ), пък той се  крие в царството на Хадес. Страх го е от Зевса гръмовержеца, да не го мерне с ширикообхватния си поглед.Тъкмо си мислех за един виртуален секс с него, по водолейски, та се чудя какво ли е усещането да се съединят в едно две андрогинни същества, цялостни сами по-себе си.

- Излез, Хермес, излез да те даря с просветление за бъдещето на човечеството. Предай на хората моето послание:" Настъпи моя час, моята ЕРА. Аз им нося ЕДИНСТВОТО."

-Хора, бъдете не само приятели, а единомишленици, работете за да въздигнете колективната енергия, бъдете ТВОРЦИ, божествени проводници. Ако Ви напусне вярата, повикайте Юпитер, ако Ви е тъжно нека лунните лъчи ви погалят, подайте ръка и Нептун ще прелее във вашето сърце. Сатурне, сине мой, дойде време и ти да изпълниш мисията си ,  въздай ред сред този хаос !

уууууууууууу Уран, моята лудост и просветление  ;D  дааа, днес определено сме в съвокупление  :P  нали ми се закани да ме пернеш по дупето... чакам

Наздраве Нептуне, отпий от божествения елексир и забрави за всичко друго и се отдай на празненството  ;D
 :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #81 -: Март 21, 2009, 08:43:07 pm »
 ;) ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #82 -: Март 21, 2009, 09:08:04 pm »
Вечерта настана и взех да се ободрявам-нали е моя кърмилница (Нощта преди Сътворението)  :) И ето свещти по масите с огън ми разбулват фантазията, танци се вият, настъпва Опианението ...

Време е да посъблечем душата и да си разкрием красотите на телата !
;) ;D :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #83 -: Март 21, 2009, 09:08:20 pm »
Хермесчо, по водолейски , освен отзад не знам къде другаде да те перна :-[

-Ти , Нептуне стои по-далеч, толкова усилия за да извоювам тази свобода, тази индивидуалност, а ти просто така с един размах, с един небрежно красив и похотлив поглед искаш да ме погълнеш в себе си. Колкото повече се доближавам до теб, толкова повече губя от същността си, няма да мога да ти устоя и накрая ще се слеем в едно,плавно пътувайки сред дълбоката шир, далеч от погледа на земляните и другите Богове.............

*

veshti4ka

« Отговор #84 -: Март 21, 2009, 09:15:23 pm »
алоуууууууууууууу Ариес, къде си ти войнствено изчадие??? Идвай бързо тука, че купона има нужда от енергия  ;D ;D ;D

Уране, да не би да ти се изчерпаха идеите  ;)  Верно сме в Нептуна на гости, но поне оттам трябва да черпиш много вдъхновение  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #85 -: Март 21, 2009, 09:16:38 pm »
Точно така Уране-време ти е да зарежеш това фиаско наречено човечество и да се отдадеш свободно на индивидуалността си,да я изживееш цялата без да мислиш,че почнеш ли само твориш и ти се губи сърцето, все така пий от нектара и преливай в оргазма на танца !  :P

DJ Нептун забегна малко на изток от Елада и се върна със следното Дионисиево парче на екзалтацията
:) ;D

http://www.youtube.com/watch?v=sN_CHzcsUkw

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #86 -: Март 21, 2009, 09:18:37 pm »
Прощавайте за офтопика, но сте чудесни. С голям интерес следя представлението.  :-[ :-*
По красив начин разгръщате "характерите" на планетите и става много по-лесно вникването в материята.  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #87 -: Март 21, 2009, 09:35:04 pm »
Идеи никак не ми липсват Хермес, ти само дай старт сигнал, и загасяме лампите :P

« Последна редакция: Март 21, 2009, 09:51:50 pm от Asaia »

*

veshti4ka

« Отговор #88 -: Март 21, 2009, 09:43:14 pm »
Божествена нощ,
дай ни сили да издържим до другия ден  ;D
на Нептун еликсирите се леят като омайни реки  :P
а богините красиви да танцуват близо до мен  :-[

Марсе, пияни, къде се скри ти????  Ей това значи, не го бях виждал до сега  :o  Ариес като се намести в риби и да се отнесе като див казак  ;D ;D ;D

Плутоне, Хадесе, я излез от пещерата! Днес е празник!
Нептун си е отворил мазето  ;D Божествената амброзия се лее като река.

Басейна в двореца навръх Олимп е пълен с цветовете на опиума, а вие о Богове сте станали дърти и неподвижни  >:(

Алоуууууу Венерата, я се качи на масата и разкърши нежна снага  ;D  Ами Луната  :P къде си бре - времето ти да се покажеш отдавна мина  ;)  Искаме танцииииииииииииииииии  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #89 -: Март 21, 2009, 09:44:23 pm »
Уране, захарче  ;D  ела насам да потанцуваме в дивните ритми на танца  :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #90 -: Март 21, 2009, 09:46:26 pm »
Уране,какви лампи -да не си у вас?  ;D

Пак изключваш ти какво става около теб-тази вакханлия  тук около басейна на Олимп, вече на свещи с музика и танци ,май ти се губи от опиянения разум  ??? ;D Лошо няма -на празник се празнува,а след празника...се лудува!  
;)

Сега тече любимата ми песен,храна за душата ми и обещание за сърцето ми....  :'( :)

http://www.youtube.com/watch?v=sVlFGoCsL80&feature=related

С тази песен потъвам в неизвестните дълбини на творението и напускам празненството...

*

veshti4ka

« Отговор #91 -: Март 21, 2009, 09:48:07 pm »
уж Юпитер щеше да ме съблазнява  ;D  
Юпитереееееееееееее къде се губиш? ама много си отвеян, откак влезе в дома на Уран и съвсем се отнесе  ;D  

*

veshti4ka

« Отговор #92 -: Март 21, 2009, 09:50:15 pm »
хихихихииииииииии Нептун пак забърса някоя заблудена девойка от простолюдието  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  кога свари да слезеш от Олимп аааа Нептуне  ;D ;D ;D   потъвал в неизвестни дълбини хахахааааааааа - а хаирлия да ти е  :P ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #93 -: Март 21, 2009, 09:55:00 pm »
Диосиний май се опианчи съвсем от собствения си амброзен елексир, как така ще си загубя сърцето от творческия плам, какво творчество е това лишено от сърце и разум в едно.

Сърцето ми опианено лудо бие в ритъма на туптящите пулсари, подавам ти ръка Нептуне, преведи ме в дълбините на океана, приеми ме в танца на пламтящите фанфари.  Пропусни в своята Душа нажеженият етер, открадни от мен гравиран в гърдите ми копнежа на сърцето........ Не потъвай в дълбините морски, няма как да те достигна там :'(

P.S.,
 Tолкова рано и Нептун вече се отгли в своите обятия

« Отговор #94 -: Март 21, 2009, 09:59:19 pm »
няма Марс, няма енергия, Нептун го разтвори тотално, то бива неуловимост, ама това е
прекалено, хей ще има присъди падни- стани до откат.... >:(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #95 -: Март 21, 2009, 10:01:06 pm »
бравос Хадесе - йес - така те искам  ;D

не може баш на най-дивият купон на Олимп да ми дават фира половината богове  >:( >:( >:(

*

Инти

• 2068
« Отговор #96 -: Март 21, 2009, 10:09:16 pm »
Аз ще Ви вдъхновявам , оттук аз поемам щафетата. Загуби си разума Нептун, не си знае мярката и в пиенето и в танците.

Поздрав с една олимпийска певица:

HELENA PAPARİZOU - Agapi Sou De Menei Pia Edo

http://www.youtube.com/watch?v=7mTpokRVYcI

Elena Paparizou - Agapi san listeia

http://www.youtube.com/watch?v=w-Z8F4M98VQ&feature=related

*

veshti4ka

« Отговор #97 -: Март 21, 2009, 10:12:26 pm »
Уранеееееее и мен ме изби на чалгия  ;D  аз пък те поздравявам с "Ти си мой грех" на баба ти Лепа  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #98 -: Март 21, 2009, 10:18:28 pm »
Ей "ЛА БУШ", преведено  на български "Голяма уста, малко мълчи", каква чалгия те гони, това си е толкова красива и хармонична музика, само за танци ;) . Вярно в едната песен има малко ориент, но чак пък да я слагаме в категория "чалга",лично на мен заради тромпета ми напомня на бразилските ритми.

*

veshti4ka

« Отговор #99 -: Март 21, 2009, 10:19:57 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  вече сълзите ми текат от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D