Ето ги и двамата кандидат-индиго

Още в началото ми направи впечатление възрастта им,особено този Роберто за мен има излъчване на индиго-кристален,отделно и с тази негова невъзмутимост (или е от Телеца

),но ще видим.
Картите са без известен час на раждане-абстрахирайте се от домовете.Отговарят на много от условията за индиго, разбира се това не означава,че са такива със сигурност.Просто ми прави впечатление ,че това което ми мина през ума когато ги видях за 1ви път в картите им има данни за това. Да се има предвид възрастта им и че тепърва ще си изкарват потенциала навън

Картата на Роберто отговаря на няколко от досега повтарящите се модели:
-
струпване на планети в последен квадрант5 планети + СЛВ
-
висшите планети аспектират вътрешните (предразполагат към лесен съзнателен достъп до техните енергии и интегрирането на качествата им като част от личността)
Слънце,Луна,Меркурий и Марс са всичките в някакъв аспект с Уран,Нептун и Плутон
Венера има точен секстил към Сатурн (разумното или практично състрадание ),управлява се от Нептун
Сега виждам и че Венера
има аспект с Нептун,което е важно- квинтил
-
възли в огън/въздухСЛВ Водолей-ЮЛВ Лъв
-
Хиронови аспектиХирон има много аспекти- по-важни са тези към Слънце,Меркурий и Марс (съвпада с Луната е под въпрос)
Повтаря се отново аспект на Хирон-Марс (който освен арехтипа на Свещенния Воин засилва лечителските му способности,които са вече проявени освен ясновидските-за това и по го слагам към кристалните)
Управителите на възлите- Уран и Слънце са в аспект и то положителен- погледнато за пътя му,това ще даде добро осъзнаване от негова страна,ще има връзка между пътя на миналите животи и мисията в настоящият,има баланс.
В картата Луна,Венера,Юпитер,Сатурн и Плутон- имат специфични положения:
трон,екзалтация,екзалтация,трон и трон
Поради спецификата на планетите-дават му вътрешна устойчивост и същевременно мекост,идваща от вътрешната сигурност и стабилност.

В картата на Даниел се повтарят няколко от моделите(които се повтарят досега )
- Висшите планети аспектират вътрешните
- Хирон в аспект с Марс(+Слънце)
- Възлите не са във огън/въздух (което само го отбелязвам), но СЛВ е в съвпад с Уран/Нептун
Има интересна конфигурация Бисекстил- Космически Щит и модел на хороскопа Грозд-голяма събиране на енергията в едно място,при такива хора няма разпиляване -центрират се в една посока на действие.
Може и да не е индиго , но не се знае

Все пак има повтарящи се акценти.В тази карта ако Луната е в Дева, няма да има грам огън и въздух.Иначе има данни за маг/екстрасенс определено.
В тези две карти освен често срещания аспект на Хирон с Марс се повтаря и
съвпад на Лилит с Юнона 
Хм,странно- и аз го имам този съвпад (освен всички други показатели),той не че показва модел за индиго, но явно мъжете индиго(или просто такива с този аспект) няма и как да си падат по обикновени връзки или по-скоро самите връзки съдържат окултното и голяма доза чисти импулси/може и да означава че начина им на взаимодействие в тях е принципно дълбок и с много скрити процеси. Разбира се и още ,само отбелязвам

Едит: Чак сега видях,че те и
двамата нямат планети в огън/въздух

И в тези 2 карти учудващо липсват куинконси между планетите.Само Хирон прави куинконс към Уран във втората.
Няма и квадрати 
Във втората карта Сатурн е на 8 градуса орбиса от квадрат със Слънцето- за мен това е не действащ квадрат.
Това ако не са кристални пък на

- и са след 1990-та година .Кристалните са много възприемчиви,индиго са буйнички като мен