Здравей Гост

Липсата и подчертаването на елементите в наталната карта

• 259 Отговора
  • 40095 Прегледи
*

Helo

Идеята не е лоша...
Но тази публичност, хм... После да не каже някой, че от астрологичен форум сме го обърнали на клуб за запознанства.  :-[

Не Лили, тук пишещите вече се познават и няма нищо лошо в това и да се видят как изглеждат поне на снимка.

А и целта не е запознанства, а определяне на асцендента по външен вид. Това си е точно част от астрологията - лошо няма.   ;D;D  ;)

Ако някой ме светне как да кача снимка,ще съм много благодарна :-[ :-[ :-[
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Helo

Ако някой ме светне как да кача снимка,ще съм много благодарна :-[ :-[ :-[

Един от начините е да използваш сайт за слагане на снимки. Може да използваш този, който и аз:

http://www.imageshack.us/

Натискаш отдясно Browse и после избираш от твоя компютър някоя снимка. После копираш линка и го слагаш тук. Ще ти излязат няколко линка към снимката.

Хайде и аз ще се включа,по очите разпознава ли се АСЦ ? (Аз си мисля,че тука играе повече роля мястото на Упр , в 1 дом нямам планети)  ;)

Прав си Синухе.Твоите очи наистина са Водолейски.И аз съм с Ац Дева,но моите очи са овенски(Мерк е в Овен).Сега ще пробвам да кача снимки :P
« Последна редакция: Април 04, 2009, 11:58:48 am от Kasiopea »

Я да видим сега,какво сътворих :P
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 10:13:47 pm от Kasiopea »

*

Jd_K

• *
  • 435
Обаче симисля, че Синухе има и от везните в очите...и те имат такива светли очи. На чистия водолей са по-сини (студени) а Halo - Везни ти е асц... въпреки,че и от Марса се вижда при теб :) странно Сатурн не го виждам :),но Марс в Скорп е по-силен :)

*

Helo

Обаче симисля, че Синухе има и от везните в очите...и те имат такива светли очи. На чистия водолей са по-сини (студени) а Halo - Везни ти е асц... въпреки,че и от Марса се вижда при теб :) странно Сатурн не го виждам :),но Марс в Скорп е по-силен :)

А Марс в Скорпион по какво точно се разпознава в мен?  ::)

*

Jd_K

• *
  • 435
Kasiopea, обаче и при теб изгр Сатурнчо си личи :), дева си личи и Луна в Рибки :)

ей ви едни типични водолейски очи (Водолей с изгряващ Уран в Стрелец) и по уникалната прическа ще го познаете :)

« Последна редакция: Април 07, 2009, 04:46:58 pm от Jd_K »

*

aiia

Касиопея, личи си земното излъчване при теб. Първоначално като ти видях снимките, без да знам коя зодия си и асц, си помислих че имаш нещо в земя. След това погледнах инфото ти , зодия телец асц дева. Ами виждам сходство при нас двете...  8) ::)

*

Jd_K

• *
  • 435

А Марс в Скорпион по какво точно се разпознава в мен?  ::)

Имам още еднаприятелка с Марс в 1 дом и си приличате, а и червените устни, червеникава коса (мисля, че е естествена) Марс в 1 дом, дава червено и лунички дава.

Да,метално сини очи,почти сиви.Аз за себе си мисля,че повечето ми е от Телеца.От Девата имам симетрията.Преди 2-3 години помолих един художник да ми направи карикатура,а той ми каза,че ще е много трудно заради симетричните ми черти :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Касиопея,Слънчевия ти знак по ти е повлиял чисто физически на лицето- и на очите и на мекотата  :)

Меркурий в Овен и АСЦ Дева при теб мисля ,че влияят на самия поглед,като внушение и излъчване ,има яснота и директност,ведрост ;)

*

Синухе

• 4978

Може,но сигурно е от синтетичните Везни,защото Везните ми хващат само няма и 5 градуса от 1 дом  ;)

Да,да и аз това имах впредвид в по-горния си пост :)

*

Синухе

• 4978
Ха,аз видях думата карикатура и там се зачетох,изтървал съм какво си казала  :-[
Карай важното е,че сме на едно мнение  :)

*

Jd_K

• *
  • 435
Касиопея и очите ти имат зелено, не са тъмно кафяви, почти всички Телци, които познавамимат нещо меко,зелено в очите :)
Обаче верно са ти идеални пропорциите на лицето. Три равни части и ширина към дължина около 1,5 към 2 и разстоянието между очите ти е 1 око, няма за какво да се хване човек. Венерата на Ботичели има такъв овал налицето, точно...те през Ренесанса са ги изчислявали тези неща :)

А Синухе изложи Козирозите, къде се е видяло и чуло такъв светъл козирог ?!? :)
Явно Мерк и Венерка, са ти по-добре поставени от Сатурнчо.

*

Mims

• **
  • 772
Re: липсата и подчертаването на елементите в
« Отговор #176 -: Април 03, 2009, 07:37:21 pm »
Ето и от мен,че на аватара съм много мини.
« Последна редакция: Май 09, 2009, 07:37:06 pm от Mims »

*

Синухе

• 4978

А Синухе изложи Козирозите, къде се е видяло и чуло такъв светъл козирог ?!? :)
Явно Мерк и Венерка, са ти по-добре поставени от Сатурнчо.

Венера ми е в Козирог,но въздуха надделява в цялата карта барабар с Луната в Близнаци (Сатурна е във Везни).

А руси/светли Козирози има,не е като да няма.Ето ти актьора Джъд Лоу   ;D

*

Helo

Ето и от мен,че на аватара съм много мини... ;D

http://img26.imageshask.us/gal.php?g=012tee.jpg

http://img25.imageshask.us/my.php?image=857m.jpg

Май си копирала грешни линкове, защото не се виждат никакви снимки. Не се копира най-отгоре, а линковете, които излизат, след като ти се зареди снимката.

Да,светли са ми очите,но топли,обаче като яхна метлата стават жълто-зелени и буквално хвърчат искри  ;D.

Мимс,аз не можах да ти видя снимките нещо :-[