Цитат на: ini в Юли 26, 2013, 10:55:42 amПредполагам кой е. Асц Овен , Венера в Риби..Марс в Скорпион и т.н. + Слънце и Луна в Овен Това е моя снимка отпреди 10 години :blink:
Предполагам кой е. Асц Овен , Венера в Риби..Марс в Скорпион и т.н.
И въпреки скорпионите ми, аз съм си овен и да си кажа истината - мен в началото Нова много ме дразнеше, ама много! Но с времето свикнах с нея, даже все повече я харесвам. И мисля, че точно овенското ме е дразнело - хваленето.
Виж как Сатен е пак гузен негонен )) Ама аз нямах предвид само теб, любима.
Цитат на: Нова в Юли 26, 2013, 11:46:36 am Виж как Сатен е пак гузен негонен )) Ама аз нямах предвид само теб, любима.Аз да се отчета за статистиката А между другото, на нас май мерковете ни не се разбират или е от Венерите
Да, в овен е моя Не, не ме дразниш по везнишки характеристики Къде са ти Мерка и Венерата. Тези двамата не си пасват с моите :blink:
Прати данни на лични :blink:
Виж как Сатен е пак гузен негонен )) Ама аз нямах предвид само теб, любима.Иринче, в първите и последните градуси на овен са ми, хващам те отвсякъде.Какво значи "ванбен" вид? Нещо като напомнящ, подобен?
Цитат на: Нова в Юли 26, 2013, 11:46:36 am Виж как Сатен е пак гузен негонен )) Ама аз нямах предвид само теб, любима.Иринче, в първите и последните градуси на овен са ми, хващам те отвсякъде.Какво значи "ванбен" вид? Нещо като напомнящ, подобен?значи външен, и-проблем с клавиатурата
Цитат на: ini в Юли 26, 2013, 10:55:42 amПредполагам кой е. Асц Овен , Венера в Риби..Марс в Скорпион и т.н. + Слънце и Луна в Овен Това е моя снимка отпреди 10 години :blink:Много хора ме бъркат със скорпион и лъв и това се потвърди. За устните Енигма позна - по везни са.
Цитат на: venerra в Юли 26, 2013, 06:57:12 pmнещичко в телец... или водолей поне... нищо ли не познах Позна - управителят на асц. ми е марс в скорпион в 8 дом, сатурн и плутон в скорпион, меркурий в телец, по прогресии имам асц., слънце и луна в телец За водолей нямам нищо, освен, че Уран сега ми минава през 1ви и може да заприличам на водолей, ама надали.То няма хора изцяло да приличат само на една единствена планета, затова сме си интересни, защото всички сме различни. Но при мен странното е, че никога досега никой не ми е казвал, че приличам на овен, а светилата и асц. са ми там.
нещичко в телец... или водолей поне... нищо ли не познах
Жената в ляво .
Аз усещам стрелец или силен Юпитер :rolleyes: