http://prikachi.com/images.php?images/468/6137468S.jpg
Тук съм малко по-приветлив
а иначе риби и телец - не,добре МЦ,СЛВ са в Телец,но не знам имат ли връзка с външен вид.
Доколкото знам, МЦ има влияние, колкото и странно да звучи. :blink: Виж даже заглавието на темата. Ще ми е интересно да видя картата ти, защото не ми се струваш нито Сатурнов, нито Плутонов типаж. Може би по-скоро Плутонов, а аз да имам грешка, защото съм от поколението с Плутон в Скорпион и когато той се включи в рождена конфигурация за определяне на външен вид, докато е на трон, трудно може да се сбърка.
Абсолютно съм съгласна с теб! Аз НЕ съм от поколението с плутон на трон-в скорпион и ги усещам като излъчване... :mellow:
Когато ходих на първия курс по астрология 1 наистина напреднала колежка с 30г. практика ми казваше постоянно -абе какво имаш в овен?...нямам нищо, но в онези години опозицията ми ЪГЛОВА на марс и меркурий /почти без орбис/ и откъм 4/10 дом ме определяше.
Планета на МЦ е като предният фронт в магазина, първото ,което ти виждат очите-"на нивото на очите", търговците го знаят...
Планетите имат и силно влияние върху характера, силно интегрирана от притежателя планета ще се отрази и на излъчване, поглед, осанка, стелиумите пък в знак, различен от Асц., или от слънчевият знак могат да допринесат човека да прилича на това влияние-от съвпада.