Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361267 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #540 -: Октомври 04, 2009, 04:56:32 pm »
Пълен е и с хубави хора  :) (не само външно красиви)

Направо се чудя как се събрахте толкова на едно място.  ;D След време ако срещна реклама на агенция за модели "Астросайт" въобще няма да се чудя откъде си събират арсенала (това направо го мисля сериозно, макар че се шегувам)  :)
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 05:00:39 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #541 -: Октомври 04, 2009, 04:58:29 pm »
Само се чудя тоя нос отде се пръкна, като нямам нищо близнешко, ни Меркурий ми е чак толкоз подчертан  :-\
Много ми е любопитно и на мен носът от какво зависи? Аз съм неграмотна по въпроса... :'(
Моят е изгърбен, исках да се оперирам даже в младостта, но не посмях, за добро.  :-[

Revati, поправям се! Носовете ни са от Сатурня! Не ми е крив Меркурия. Сега се рових за описанието на вънкашностите. Меркурий давал най-правите и най-правилните носове от всички. А Сатурн дава "подчертан" нос. Но! освен това при жените давал и "много къс, чип" нос.

Тъй че, май пак не знам   :-[
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #542 -: Октомври 04, 2009, 05:03:09 pm »
Цитат
А Сатурн дава "подчертан" нос. Но! освен това при жените давал и "много къс, чип" нос.
Къде треби да е Сатурн,че да даде чип носа-щото моя е чип,а Сатурн не е някакъв силен при мен
А растоянието между зъбите от къде идва?

*

abroad

« Отговор #543 -: Октомври 04, 2009, 05:12:30 pm »
.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 03:33:03 am от abroad »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #544 -: Октомври 04, 2009, 05:13:37 pm »
Къде треби да е Сатурн,че да даде чип носа-щото моя е чип,а Сатурн не е някакъв силен при мен

Не зависи само от разположението на планетите в хороскопа, зависи и от генетичния материал.  :)

Не бих се съгласила, че изгяващ Меркурий дав най-правилните носове.
Може пък и да е правилен, но в повечето случаи ще е издаден напред.

Както и това, че Венера на АС или в първи дом винаги дава трапчинки и разстояние между зъбите, също е мит, особено второто. Венерианска усмивка може да даде и Венера в аспект към АС, независимо в кой дом се намира.

Дотук забелязвам, че Сатурн в първи дом в мъжка карта в повето случаи дава леко прегърбен или издаден нос.
Сатурн на същото място в женска карта може да даде и много правилно носле.

Марс в първи дом в женска карта също понякога дава издаден напред нос, макар че може да бъде и с правилна форма.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #545 -: Октомври 04, 2009, 05:16:38 pm »

Не зависи само от разположението на планетите в хороскопа, зависи и от генетичния материал.  :)

Не бих се съгласила, че изгяващ Меркурий дав най-правилните носове.
Може пък и да е правилен, но в повечето случаи ще е издаден напред.

Както и това, че Венера на АС или в първи дом винаги дава трапчинки и разстояние между зъбите, също е мит, особено второто. Венерианска усмивка може да даде и Венера в аспект към АС, независимо в кой дом се намира.

Дотук забелязвам, че Сатурн в първи дом в мъжка карта в повето случаи дава леко прегърбен или издаден нос.
Сатурн на същото място в женска карта може да даде и много правилно носле.

Марс в първи дом в женска карта също понякога дава издаден напред нос, макар че може да бъде и с правилна форма.

На моята снимка не личи особено, но имам много гърбав нос  (Сатурн на Асц).
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #546 -: Октомври 04, 2009, 05:23:14 pm »
Обикновено формата на носа, брадичката, извивката на очите, устните се предават по наследство.

Например, при мен се е получила конпилация, като съм взела по малко и от единия, и от другия родител.
Формата на очите и носа е изцяло от бащата. Ако бях прихванала повече от мама, нямаше да е толкова правилно нослето.
Овалът на лицето, брадичката, извивката на устните пък са от майка ми. По-високото чело също е по линия на бащата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #547 -: Октомври 04, 2009, 05:26:43 pm »
Лили,да разбирам ли тогава,че отричаш влиянието на планетите върху външността,като даваш предимство на гените?То като се замисля аз май така смятам-всичко е наследствено

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #548 -: Октомври 04, 2009, 05:28:09 pm »
Казват, че момичетата приличали на бащите си - за мен това важи изцяло-нямам нищо общо във вънщността с майка ми.

« Отговор #549 -: Октомври 04, 2009, 05:29:27 pm »
То е наследствено, но пак се проявява поради въздествието на планетите.
Аз, например, на никого от роднините си не приличам. Няма как да е иначе с този Уран.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #550 -: Октомври 04, 2009, 05:32:00 pm »
Лили,да разбирам ли тогава,че отричаш влиянието на планетите върху външността,като даваш предимство на гените?То като се замисля аз май така смятам-всичко е наследствено

Не отричам изцяло. Според мен и планетите в хороскопа, и гените оказват влияние.
Но все пак за водещ смятам гена.
Планетите също определят някои физически характеристики, но в по-голяма степен влияят върху излъчването.
Това, разбира се, е мое лично мнение, не се опитвам никому да го натрапвам.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #551 -: Октомври 04, 2009, 05:35:30 pm »
А в Helo виждам само Телец и мъничко Плутон на Асц. в неопределимия цвят на очите - зелено-кафяво-сиви, но непроницаеми, доколкото успях да зърна за малкото време, в което ни ги показа  :-[.  

А можеш ли по външността ми да кажеш какво мислиш за асценднета ми - Везни или Скорпион?

Макар, че доста Скорпионки на млади години са едни нежни и невинни, същински Везни, ама в по-късна възраст вече и във външността си проличава Скорпионското.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #552 -: Октомври 04, 2009, 05:51:24 pm »
Helo, беше ми много интересно да те видя. Струва ми се ,че от снимките някак си Везните ми избиват за Асц. ( по постовете не) ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #553 -: Октомври 04, 2009, 05:53:04 pm »
Helo, беше ми много интересно да те видя. Струва ми се ,че от снимките някак си Везните ми избиват за Асц. ( по постовете не) ;D ;D ;D

Абе, аз за снимките мога да се престоря и на Везна и на Скорпион и все ще има ефект върху хората, които ме гледат, убедена съм.  ;D ;)

Сега пуснах по-везнишки снимки, ама имам и по-скорпионски. Истината е някъде там!  :P  ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #554 -: Октомври 04, 2009, 05:54:23 pm »
Ами то  голям хамелеон ще се окажеш в крайна сметка   ;D

« Отговор #555 -: Октомври 04, 2009, 06:02:43 pm »
   Аааа изтървала съм доста от последните коментари и някои от снимките, които сте постнали също ги няма вече...Аз съм съгласна с Лили, че излъчването се влияе от планетите, а всичко останало е компилация от гени и още нещо...
  Ама за статистиката - явно при мен Меркурия влияе /за носа ми става въпрос/, АСЦ - близнаци, а самия Меркурий е в VІІ дом...Погледнах картата на Рене Зелуегър - оказа се че е Телец, като Слънцето й съвпада със Сатурн...Аз съм също малко бузеста - явно това е общото...моя Сатурн е в Телец и е господар на натала... Скорпионското излъчване по принцип го търся някъде между очите и в началото на веждите...
   И наистина във форума има много красиви очи....
   А Вещичка си е симпатяга - и наистина си отговаря на образа  :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #556 -: Октомври 04, 2009, 06:15:14 pm »
А можеш ли по външността ми да кажеш какво мислиш за асценднета ми - Везни или Скорпион?

Ами, всъщност не! Не мога. И най-вече защото тук всеки си избира снимката, с която иска де се представи. Ако са го щракнали в по-интимна, непринудена атмосфера, може и да се е снимала Луната му, примерно, а не Асц.-то му. Асц. е начинът на реакция с външния свят, според мен, мимиката, жестовете, походката и всичко, което оформя първото впечатление, нали. Как се вижда това на статично кадро. И още нещо има. Това първо впечатление зависи изцяло от възприятията на оценяващия.

Освен това, колкото човека с асц. Везни познавам, все са различни. И не винаги зависи от планетата, съвпад с Асц. или господар или в аспект с него. Понякога много ясно проличава във външността на някой планетата, краен диспозитор на човека, без да има каквато и да е връзка с господаря на Асц.

Синът ми е с Асц. Везни, и Венера му е там, в съвпад с асц., но няма нищо от обичайните - трапчинки, зъбки, светли очи, красив овал, заоблена брадичка и вълнисти коси, и т.н. Само усмивчицата топи ледници.

За асц. Скорпион и силен Плутон съм чела, че дава по-скоро невзрачен, незабележим и семпъл вид, дребничък ръст, но стоманен поглед и необяснимо обаяние, от типа, абе не знаеш какво толкова му има, ама ти подкосява краката. Но сред познатите ми с този асц. има такива красиви екземпляри, че не е за разказване. Както и абсолютно смотани чичковци и лелки, дето ще ги забележиш, чак като те сритат по кокалчето.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #557 -: Октомври 04, 2009, 06:19:21 pm »
Не отричам изцяло. Според мен и планетите в хороскопа, и гените оказват влияние.
Но все пак за водещ смятам гена.
Планетите също определят някои физически характеристики, но в по-голяма степен влияят върху излъчването.
Това, разбира се, е мое лично мнение, не се опитвам никому да го натрапвам.  :)

Съгласна, Лили! Но не биха ли се показали и гените в картата? Нали това е семейната астрология - има повтарящи се теми в семейството, дори през поколения. Те не носят ли не само общите заболявания, повтарящите се събития, но и общите външни белези. Не че знам кое как се чете. Но фамилията не е само по 4-ти - 10-ти в картата, Сатурн и Плутон, нали?

*

Skarlet

« Отговор #558 -: Октомври 04, 2009, 06:20:09 pm »
Дейзи,ти сигурна ли си ,че си с асцендент Близнаци? Имаш типичното Лунно лице на асц. Рак.

« Отговор #559 -: Октомври 04, 2009, 06:25:48 pm »
 ;D Скарлет, моля те, не ме хвърляй в оркестъра....Сега всичко дето съм го писала в темата за ректификацията, трябва да си го изтрия -  ;D.