Здравей Гост

нивата на космическо просветление-еволюцията на индивида

• 263 Отговора
  • 44549 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Принципно не е невъзможно да се изчисли само по натал статуса на планетите, а оттам и начина и ниво на проявление, това са точно онези балове, които ги пишат в астро книгите, но това не е достатъчно или пък астролога трябва да има и други бих нарекла свръхспособности да чете от Акашовите записи за да направи точен срез на картата, и да синхронизира картата с личността без да има допир с нея, но при всички случай единствено контакта е онази плоскост с която е редно да се работи.

Асая, сигурна ли си, че има поне неколцина такива астролози, които да черпят информация директно от Акашовите записи? Говорим за нашенски астролози. В интерес на истината, не познавам нито един такъв.
И, което мога да кажа със сигурност, дотук никой не е успял да ми познае нивото - ни по хороскоп, ни в реалния живот.
Моля, колеги, ако случайно някой мисли, че притежава тази феноменална дарба, нека пробва да определи "нивото" на всеки от съфорумците си.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Аз не се наемам. Сигурна съм обаче, че по ниво на проработка на Меркурий Синухе ни превъзхожда всичките.

*

Nebesna

В книгата на Авесалом Подводни  "Карма и егрегор" се говори за ГОРНА И ДОЛНА еволюционна граница и за ролята на ЧЕРНИЯ И БЕЛИЯ УЧИТЕЛ за повишаването на горната и долната еволюционна граница. Интересно е. можете да прочетете на стр.13.

*

Lillie

• 30532
Сигурна съм обаче, че по ниво на проработка на Меркурий Синухе ни превъзхожда всичките.

Да, определено. Въздухът и близнашката Луна си личат отдалеч, много повече от земята.  Това са най-дългите постове и изречения, които някога съм чела... :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Принципно не е невъзможно да се изчисли само по натал статуса на планетите, а оттам и начина и ниво на проявление, това са точно онези балове, които ги пишат в астро книгите, но това не е достатъчно или пък астролога трябва да има и други бих нарекла свръхспособности да чете от Акашовите записи за да направи точен срез на картата, и да синхронизира картата с личността без да има допир с нея, но при всички случай единствено контакта е онази плоскост с която е редно да се работи.

Асая, сигурна ли си, че има поне неколцина такива астролози, които да черпят информация директно от Акашовите записи? Говорим за нашенски астролози. В интерес на истината, не познавам нито един такъв.
И, което мога да кажа със сигурност, дотук никой не е успял да ми познае нивото - ни по хороскоп, ни в реалния живот.
Моля, колеги, ако случайно някой мисли, че притежава тази феноменална дарба, нека пробва да определи "нивото" на всеки от съфорумците си.  :)

да не би да имаш ретро меркурий ;D ;D ;D ,щото и аз зададох същия въпрос малко преди теб!
и си много , ама МНОГО ПРАВА ЗА МНОГО НЕЩА ТУК В ТОЗИ ФОРУМ.
защото първо се почва от планетите и от това ,какво е проявлението им.после всичко останало. а докато всички тук стигнем до АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ ,така като гледам отговорите и многознанието ни , че то няма да е скоро! :)
извини ме лили,ако с нещо прекалявам!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Асая, въпросът ми конкретно е - съдържа ли картата информация за нивото на проработка или не?
И ако да, както ти твърдиш - къде и по какъв начин. С примери.
Защото аз досега наистина не съм видяла смислен пример и то повтаряем.
Ако знаеш нещо, сподели.

*

kaily

• 5145
Девойки, не се разсейвайте, питам може ли по картата само да се определи нивото.
Не намесвайте тук сега Акашовите записи, защото това означава, че по картата не може, ми се ползва друг източник.
Само Небесна даде категоричен отговор, че не може.
Останалите се въртите вокруг да около.

*

Марая

• 28287
ооо,кайли може ли тоя последния а. а. да не го коментираме в тази тема?
а това е гита ,която познавам!чета и авесалом ,харесвам го но до книгата му за синастрия....синастричната е гола вода.дано не си я превеждала ти ,щото пак ще търсиме виновни , причина и следствие на причината ;D
направи ли си рецептата за зъби,която ти пратих в сатурновата тема?

Моля, те не отивай в трета глуха, да не се разводняваме и да не изпадаме на ниво личностни нападки и закачки, не е възпитано и културно най-малкото. Говори конкретно ако имаш забелжка към някого , а не вятърничево като по Ретро Меркурий!

в лични ти написах ,че ще се направя,че не съм прочела и видяла това съобщение!бъди така добра да не влизаш в ролята на учител.защо изтипоса и тук това!поста ми беше към кайли!не визираше теб!и ако някой следваше да направи забележка ,това просто не си ти!потърси хронология и виж колко теми съм разводнила.
а по въпроса за ретро меркурий има много да четеш , ама много ...... >:(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Девойки, не се разсейвайте, питам може ли по картата само да се определи нивото.
Не намесвайте тук сега Акашовите записи, защото това означава, че по картата не може, ми се ползва друг източник.

макар ,че съм известна с категоричност , не се наемам да отговоря с да и не!
смятам ,че по тежките планети в аспект със светилата би могло да се извлече такава информация.
от друга страна си мисля,че по възлите също може да достигнеш до някаква такава информация ,която да ти покаже кармичната задача и ,ако ги навържеш с аспектите от лични и висши планети може да се получи такава.
незнам кайли ,просто чета в момента гита и от тук и говорилнята беше провокирана темата.
не мога да бъда категорична на 100%.може и някой от форума да може!но това не съм аз.... :)

п.п. пробва ли си билката?или зъбобола мина?

*

kaily

• 5145
Гита пише ли за нивата на проработка?
Интересно ми е, щото не за сефте виждам българин/ка да преписва отнякъде. Та ми е интересно, ако тя е пикала, какво е писала и кой от кого е крал в крайна сметка.

*

Nebesna

Интересно ми е, щото не за сефте виждам българин/ка да преписва отнякъде. Та ми е интересно, ако тя е пикала, какво е писала и кой от кого е крал в крайна сметка.

;D ;D ;D

*

Инти

• 2068

Това означава, че не съществуват такива личности, които притежават тези качества за да го направят, просто не си имала контакт с такава личност, която да може да схаване същността ти в дълбочина . Освен астрологичните познания се изисква много повече за да се постигне подобно нещо, познаване на човешката психология , мъдрост , владеене на духовните закони, и тяхното правилно проявление в живота.

Цитирам Шри Ауробиндо " Познанието се добива,  а мъдростта се постига: чрез себеотдаване и духовно дирене, чрез проникване в онези нива на съзнанието,които променят живота"

БАРБАРА ХЕНД КЛОУ ЦИТАТ: Лили, знам че не си привърженик на изследването на влиянието на Хирон в картата , но все пак цитирам авторката на книгата за Хирон :P :)

"Мисленето на добрия астролог вибрира с резонансите в картата на клиента, когато прави тълкуването. Това създава хироничен мост между астролога и съзнанието на клиента, така че неуловимите сфери да бъдат почувствани от индивида.

Поради този структурен енергиен резонанс във всяка рожденна карта , аспектите трябва да вибрират в тялото на астролога , за да бъдат разбрани.Как? Ние трябва да овладеем концепцията на аспекта да я комбинираме с неговото качество на изразяване ( планетите,които участват ), и начина му на изразяване ( позициите на планетите по дом), което е сатурново /структура /форма/ниво. Тогава тази концепция трябва да вибрира в нашето съзнание, за да достигне собствения си енергиен резонанс,  или нивото на Урановия/електрически енергиен резонанс."
« Последна редакция: Април 05, 2009, 11:51:25 pm от Asaia »

Прояви търпение. Ей ся ще се появи Синухе и ще напише обяснение, което ще изпълни целия ти екран.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
Авесалом Подводни - "Карма и егрегор"

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?PHPSESSID=850e0c88cafd66628e99e2e419665e40&action=dlattach;topic=655.0;attach=4320

отивам до офиса да я принтирам! лично отношение към теб ,ще каже може би някой , но аз ти БЛАГОДАРЯ! :-*

*

Moonlady

• **
  • 1112

или пък астролога трябва да има и други бих нарекла свръхспособности да чете от Акашовите записи за да направи точен срез на картата, и да синхронизира картата с личността без да има допир с нея, но при всички случай единствено контакта е онази плоскост с която е редно да се работи.

информацията от акашовите записи приемат и ясновидците, затова
не е нужно дори да имаш астрологична карта пред себе си, а каквото
и да е ( чаша кафе например, кристална топка, допир с ръка и т.н .)
но тази информация не е систематизирана и подредена, често идва
закодирана и неясна, откъслечна, пълна със символи ....
само в астро-картата може да се подреди " пъзела "
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
пише бе кайли ,аз през цялото време нея цитирам и затова зададох въпроса на асая за гита.видях само нивата ,че са описани и беше почнала от слънцето.
книгите и ги   има в софия на няколко места!не съм чела подводни ,сигурно потретвам и мам само синята му книжка ,не ми се става да и видя заглавието.
това е от гита!пращам ти веднага подарък където кажеш-книжката й! :)

*

Nebesna

Нивото на проработка се определя от ценностната система, от етиката на индивида. При слаба и уязвима ценностна система, вероятността да служи на ниските егрегори е много голяма.

*

Марая

• 28287

или пък астролога трябва да има и други бих нарекла свръхспособности да чете от Акашовите записи за да направи точен срез на картата, и да синхронизира картата с личността без да има допир с нея, но при всички случай единствено контакта е онази плоскост с която е редно да се работи.

информацията от акашовите записи приемат и ясновидците, затова
не е нужно дори да имаш астрологична карта пред себе си, а каквото
и да е ( чаша кафе например, кристална топка, допир с ръка и т.н .)
но тази информация не е систематизирана и подредена, често идва
закодирана и неясна, откъслечна, пълна със символи ....
само в астро-картата може да се подреди " пъзела "
  у нас бъка от такива дето ги четат ;D ;D ;D ;D,ама нещо все не ги разчитат!много си права за картата и за това ,че в нея пише ли пише , ама не можем да четем.ние нея не можем да прочетем ,та кво остава за акашовите записи?

*

Инти

• 2068

Някои астролози го умеят и без да познават живота на личността, успяват да се докоснат до нейната същност и обратната реакция не зъкъснява, в смисъл че прочитайки хороскопа си те започват съзнателно да работят върху него.

Ясно съм го написала, че ако астролога има и способността да проявява и ясновидски качества, вероятността да се направи точна карта спрямо нивото на личността е много по-голяма.

*

Moonlady

• **
  • 1112
  у нас бъка от такива дето ги четат ;D ;D ;D ;D,ама нещо все не ги разчитат!много си права за картата и за това ,че в нея пише ли пише , ама не можем да четем.ние нея не можем да прочетем ,та кво остава за акашовите записи?

то леля Ванга ( вечна и памет ) нали от бучка кристална захар
получаваше информацията ( чиста холограма е това ) и пак на
някой познаваше, а на други - не... и често говореше неразбираеми неща
Естествени минерали и амулети