Аз си мислех,че моята карта всички са я виждали... 
Аз не съм я гледала,пък и не бих могла да я намеря. Извинявай,че се забавих,но трябваше да си сваря поредната доза чай-пардон,обяд.

Слънцето ти,като упр. на асц. управлява предимно нервната и дихателната система.При това прави квадратура с Луната в 8 дом-Риби.Склонна си към инфекции и разни шизоидни проблеми,поради управлението на Луната от Нептун.Друго,което може да се случи с тази Луна в 8 дом е да преживееш някоя оперативна намеса я на краката,я някой лимфен възел.Няма да навлизам в подробности,защото ме чакат куп неща за вършене,но моят съвет към теб е: по-малко психическо натоварване и стрес,не си хаби нервите за глупости. А за следващото не те съветвам,а направо приятелски ти заповядвам-на всяко Новолуние и Пълнолуние глад-на вода и чай/чат пат и някоя ейбълка,ако не издържаш/. Организма ти иска редовно изчистване с тази Луна в Риби в 8 дом/че и в квадрат със Слънцето/,че да не ти казвам..... Юпитер и Сатурн ти управляват 6-я дом/щото Козирог е интерсептиран/ и на по-късен етап ще включиш и някой ендокринен проблем/Юпитер е в Телец/. Не знам сега как си с храненето,но на по-късен етап имаш склонност към пълнеене-и Венера е в лакомия Телец.Обичаш ли сладките храни? Ако-да,намали ги.Вторият управител Сатурн е в Рак в 12 дом.Храносмилателната система и гърдите са уязвими тук.Трябва да се храниш правилно.Не искам да те плаша/ама май точно това искам,за да влезеш в час/,но затъмнението на 22 юли е в съвпад с този Сатурн.И тъй като той съуправлява 6-я дом-работа,здраве и здравни навици,то е са е момента да ги промениш/здравните навици,де/.Като мине ретро Меркурия може и работата да смениш,та да е всичко наред.

С асценднет Лъв е уязвимо сърцето и гърба и таз прекрасна квадратурка с Луната......никакви нерви? Спокойствие,медитация и глад му е майката.До преди 2 месеца гледах кат тъпо говедо/то аз съм си такова,де/ като ми кажеше някой,че гладува за пречистване.Цяла година периодично при силен стрес и психическо натоварване вдигах кръвно.Аз си го имам като предразположеност.От 2 месеца,откакто гладувам/и то само по Новолуние и Пълнолуние/ и дори не по 3 дни/преди,по време и след тях/,ефекта е невероятен. И тоз Меркурий на 29 гр. в Телец/упр. на 12 дом/ ти влияе зле на психиката. Повече чист въздух,музика,танци и позитивни хора около теб.Ако не се намират такива,по-добре да няма никой,за да не ти влияят негативно.И накрая-тез 3 планетки в Телец как ли са ти влияели в детството.Имаш предразположения и към чести простудни заболявания,ама телеца се свързва и с ушите-най-вече средното ухо.Аре,стига толкоз,че ще те стресна повече. Разбра ли какво ти наредих?

И убуу да го запомниш.