Писна ми от лицемерие Небесна! Повръща ми се от това! Дори и на Синухе правиш забележки за приятелката му и темите....
НЯКОГА МИ НАПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЕДНО , И ...КОГАТО ТИ КАЗАХ ,ЧЕ ИСКАМ ОЩЕ ЕДИН ЧОВЕК ТИ СТАНА ДРУГА!
МОЛЯ ТЕ Небесна , не ме карай да си мисля , че си в менопауза..... :angry: :angry:
На мен ли говориш за лицемерие? Кой се изпокара с половината редовни посетители във форума пък после се държи с хората така, все едно нищо не се е случило (Скарлет, Лили, Вижън, Айа..). Пращаш целувки на Вижън, караш Скарлет да ти гледа картата, при положение, че се опита да и докажеш, че от нея астролог не става... Ето това е причината да се откажа от съвместното начинание, което бяхме замислили, не е заради другия човек. Ти на него можеш да му казваш какво си мислиш, но той трябва да чуе и моята позиция...Периодично обиждаш хората, намесваш приятелите им, изваждаш лична информация на публичен показ. С този човек дето му описа къщата и градината (ни вклин, ни в ръкав) сме приятели от 15 години. Отдръпнах се от тебе, понеже не ми е приятно да обиждаш във форума и ти казах, че не одобрявам това НА ЛИЧНИ.. още когато се скарахте с Лили. Не можеш да ме обвиниш в лицемерие.