Здравей Гост

Някой сънувал ли е торнадо?

• 12 Отговора
  • 9568 Прегледи
*

lolitta

Някой сънувал ли е торнадо?
« -: Май 26, 2009, 02:28:28 pm »
Здравейте!

Преди няколко дни сънувах торнадо - и то няколко торнада....те бяха точно като фуниите, типични за тази природна стихия, и бяха навсякъде около мен, имаше пое 5-6...в гугъл пише, че ме грози клевета, ако сънувам торнадо....така ли е? Понеже подозриам, че може да се е заформило нещо от този род около мене... :-\

*

jinom

• **
  • 1753
Re:Някой сънувал ли е торнадо?
« Отговор #1 -: Май 26, 2009, 02:55:04 pm »
Аз съм сънувал. Даже щеше ме отлепи от земята, че трябваше после да се крия в едно мазе. Иначе не знам кво означава.

*

lolitta

« Отговор #2 -: Май 26, 2009, 03:03:51 pm »
ми за четох доста противоречиви неща, затова питам някой "препатил" за мнение...
можело да значи или смяна на работа или клевета по мой адрес ужас..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Май 26, 2009, 03:22:25 pm »
Ми аз препатих, ама на сън, ;D иначе не се сещам да съм патил на яве зарад торнадото.

« Отговор #4 -: Май 28, 2009, 12:13:42 am »
Може да сте сънували някой от миналите си животи?

*

lolitta

« Отговор #5 -: Май 28, 2009, 01:23:28 pm »
 ::)  хмм, за първи път сънувам торнадо...принципно имам повтарящи се сънища, в които ситуациите са доста сходни, по-скоро те са свързани с минали животи, а това с торнадата - понеже те бяха доста и навсякъде, може би е еднокрано и си има опредлено послание..понеже предните дни въобще не съм говорила, чувала нещо, сеързано с торнадо...

« Отговор #6 -: Май 31, 2009, 05:53:07 pm »
Имало е преди хора с свръхестествени сили - могат да предизвикват бури,торнадо или да ги спират,но някои са ги използували тези сили за зли цели.

*

Инти

• 2068
« Отговор #7 -: Юни 06, 2009, 08:28:25 am »
Аз пък преди два дена сънувах торнадо, на следващия ден пък сънувах голяма 30 метрова приливна вълна. Разбрах, че вече има такава тема във форум "Съновник", но като гледам няма някакво смислено обяснение. ;D ;) :)

И на мен ми беше странен този сън, защото торнада в България няма, освен вихрушки, нито пък съм чела или гледала нещо по телевизията.
Ако получаваме различни хора една и съща информация, значи нещо става по света, не може да е просто съвпадение. :D

Аз си го обяснявам с транзитите на Нептун и Хирон, които сега като станаха ретроградни ще ми направят скоро отново съвсем точна квадратура към Хирон в 12 -ти дом.

*

lolitta

« Отговор #8 -: Юни 08, 2009, 01:53:43 pm »
и аз се занимавам с астрология, ама не си обяснявам този сън с астрологията...едно от тълкуванията на този съм с торнадата е клевета по мой адрес - е, точно това се случи...в рабоата ми мойта колежка разпространи неверен слух за мене пред другите колеги, което ги накара да се държат халдно с мене, а преди имахме хубави отношения....абе агдно и подло, ама какво да се прави  - това е животът...

така че аз за себе си вече съм намерила  тълкуванието на този сън, макар и лошо, то е факт...

« Отговор #9 -: Юли 15, 2009, 09:15:38 am »
Здравейте!Аз съм нов в този форум,но мисля че имам нуждата да знам какво означава този сън.Сънувах сън,беше като във филм.Торнадотата също бяха 2.Най-интересното е,че го сънувах в 2 части  :o в първата част бях при близките си-бях си аз.Обаче когато заспах отново съня продължи,но аз бях друг човек.Сънят беше много драматичен,но накрая оцелях...Възможно ли е да съм се върнал към минал живот?  :-\ Никога досега не съм сънувал торнадо.Наскоро сънувах няколко заметресения.. но торнадо досега -не,може би защото в България това не е реалност.Нз Нз просто съм много озадачен  :o :( Чакам отговор  :)
« Последна редакция: Юли 15, 2009, 11:10:05 am от mishoSS »

« Отговор #10 -: Август 03, 2009, 08:34:13 am »
Аз никога не съм сънувала торнадо.

« Отговор #11 -: Септември 17, 2009, 04:13:45 pm »
Здравейте!Аз съм нов в този форум,но мисля че имам нуждата да знам какво означава този сън.Сънувах сън,беше като във филм.Торнадотата също бяха 2.Най-интересното е,че го сънувах в 2 части  :o в първата част бях при близките си-бях си аз.Обаче когато заспах отново съня продължи,но аз бях друг човек.Сънят беше много драматичен,но накрая оцелях...Възможно ли е да съм се върнал към минал живот?  :-\ Никога досега не съм сънувал торнадо.Наскоро сънувах няколко заметресения.. но торнадо досега -не,може би защото в България това не е реалност.Нз Нз просто съм много озадачен  :o :( Чакам отговор  :)
Аз писах по-горе,че е възможно да сте сънували за един от миналите си животи и сте били свидетел на торнадо. Абсолютно съм сигурна в това. Или пък в древността е имало хора,които древните са ги приемали за богове,които са със свръхестествени сили и които са предизвиквали природните сили и са можели да правят такива торнадо. Ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова.

*

missKapriz

« Отговор #12 -: Ноември 20, 2009, 10:11:33 am »
Снощи сънувах буря-адски силна!Бях в блока на майка ми,но в друг вход-в най-добрата ми приятелка от ученическите години.И гледах бурята от прозореца.Пред блока има спирка,която направо излетя.А след малко там  имаше хора и деца,да чакат автобуса.Незнам как те не излетяха.Мисълта,която ми мина тогава през главата бе-Не завиждам на майките чиито деца са навън.А за моите не помислих изобщо.Даже не съм сигурна дали не бях още ученичка в съня си.Спомням си и че първо беше много тъмно,но после магазините зад спирката светеха.
Не знам има ли значение,но сънувах това непосредствено преди да се събудя към 8.40

Сънувала съм спирка късно вечерта и друг път.И също зад нея светеше едно павилионче.Но тя се намира до мястото,където живея сега.Странно ми е,като се има предвид,че от години не съм де качвала на автобус.Какво означава това според вас?
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 05:10:26 pm от missKapriz »