Здравей Гост

Завършен ъпдейт на форума.

• 54 Отговора
  • 22255 Прегледи
*

Nebesna

Re:Завършен ъпдейт на форума.
« Отговор #20 -: Юни 19, 2009, 10:32:07 pm »
Едва сега успях да вляза в сайта от неколкократни, целодневни опити. Що ви трябваше да го местите тоя сайт.....Изчистих си бисквитките още първия път, когато се появи проблема. А и нямам проблем с влизането в други сайтове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Юни 19, 2009, 10:45:59 pm »
Чудя се, Небесна, да не би проблемът с логването да е само при теб?
Не знам за другите съфорумци, но при мен такъв проблем няма и не е имало...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Юни 20, 2009, 10:17:12 am »
И на мен понякога не ми се отваря форума т.е не ми зарежда страницата. С логването нямам проблем.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #23 -: Юни 20, 2009, 02:00:02 pm »
Хм, нямам възможност да следя сайта, нито съм го подложил на 24 часов мониторинг. Възможно е да имало някакви проблеми пак, но като цяло сайта се зарежда от целия свят.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Юни 21, 2009, 10:49:26 am »
Да чукам на дърво, вече нямам проблеми с влизането в сайта.Освен, че си изчистих курабийките в началото, нищо друго не съм правила. Пу-пу-пу!  :)

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Юли 16, 2009, 02:21:14 am »
Днес пак имах проблем с влизането в сайта и ето какво съобщение за грешка ми дава в Error Console:

Security Error: Content at http://googleads.g.doubleclick.net/ may not load data from http://www.astrosite.org/.

Какво може да означава това?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #26 -: Юли 16, 2009, 07:02:45 am »
Браузъра ти блокира достъпа в сайта, заради някакви реклами, които не харесва. В такъв случай влизай направо във форума. Тук и без това няма никакви реклами.

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Юли 16, 2009, 09:39:21 am »
Браузъра ти блокира достъпа в сайта, заради някакви реклами, които не харесва. В такъв случай влизай направо във форума. Тук и без това няма никакви реклами.

Пробвала съм да влизам направо, изписвайки адреса на форума. И така не става. Сайтът иска от мен да се регистрирам наново или да си въведа потребителското име. Въвеждам име и парола, но тогава ми се зарежда някаква стара страница с изтекъл срок (примерно от предната вечер, когато към влизала за последно).

Само не мога да разбера защо понякога ме допуска, а понякога - не. Ето сега влязох нормално без да се логвам, щото паролата ми е запаметена на компа. Много ми е Х.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #28 -: Юли 16, 2009, 10:05:08 am »
добави във фаворити форума така, както си логната и мисля, че няма да имаш проблеми, когато кликваш на лика от фаворитите.
« Последна редакция: Юли 16, 2009, 02:02:31 pm от jinom »

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Юли 16, 2009, 01:21:30 pm »
Много ти благодаря! Ще пробвам и това.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Юли 17, 2009, 01:26:44 am »
Пробвах и с фаворитите, но и това не помага. Чак сега успях да вляза във форума. Сигурно вече ставам банална. Статиите в сайта ги чета без проблем. Не ме допуска в "Хороскопи", "Връзки", "Форум", "Търсене" и "Пишете ни"...вече ще крещя. >:( >:( >:( >:(

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #31 -: Юли 17, 2009, 06:46:48 pm »
Може ли да ми покажеш срийншот на грешките които ти дава?

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Юли 17, 2009, 07:48:17 pm »

А какво е това "срийншот"? Аз съм много боса в терминологията. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Юли 17, 2009, 07:53:10 pm »
Снимка на монитора, т.е. зависи каква страница си отворила и какво правиш... Имаше някаква комбинация от клавиши, която се използваше за това, но все не мога да я запомня.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #34 -: Юли 17, 2009, 08:13:20 pm »

А какво е това "срийншот"? Аз съм много боса в терминологията. ;D

Пробвай тази програма

http://download.cnet.com/ScreenShot/3000-2192_4-10423334.html?tag=mncol

« Отговор #35 -: Юли 17, 2009, 08:49:42 pm »
А защо не си заредиш Opera за браузер? Много по-бързо зарежда страниците и по-удобна за сърфиране. Само филми не можеш да сваляш.

http://www.opera.com/download/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #36 -: Юли 18, 2009, 11:21:24 am »
Небесна, скрийншот може да направиш по следния начин:

1. Избираш какво искаш да "снимаш" от монитора си и този прозорец ти е активен
2. От клавиатурата натискаш клавиш Prt Sc Sys Rq
3. Отваряш Paint
4. Menu -> Edit -> Paste
5. Menu -> File -> Save as

« Последна редакция: Юли 18, 2009, 11:26:04 am от Asol »

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Юли 18, 2009, 09:15:17 pm »
Много Ви благодаря!
Инсталирах програмата, обаче не ми е ясно какво се прави с нея. Моля, не ми се смейте!

Асол, аз съм работила с Paint и мисля, че ще се справя, обаче би ли обяснила по-подробно къде да ги търся тези клавиши. Аз натисках клавишите с буквите на латиница, така, както си ги изписала, обаче нищо не се получи. Когато отворя Paint, командата : Edit -> Paste от менюто не е активна.

Иначе ми стана интересно и бих искала да се науча да правя такива снимки. Моля да ме извините, че Ви занимавам със своя проблем.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #38 -: Юли 19, 2009, 10:04:25 am »
Много Ви благодаря!
Инсталирах програмата, обаче не ми е ясно какво се прави с нея. Моля, не ми се смейте!

Има само две прости неща дето трябва да кликнеш на програмата. Първо разшири прозорчето върху желаната област от екрана. После кликваш на Capture и след това на Save, като избираш JPEG разширение на желания файл. След това качваш картинката някъде напр http://tinypic.com/

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #39 -: Юли 19, 2009, 04:07:01 pm »
Аз миналата седмица се научих да правя скрийншот, много е яко. Небесна, това Print Scrn SysRq e копче от клавиатурата, намира се при F11 /ако си с лаптоп/ или над или около Delete и Insert  /при другата клавиатура/. Потърси го, с него е много лесно, убедена съм, че ще се справиш. После следваш точките от постинга на Асол.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.