Здравей Гост

ясновидци

• 46 Отговора
  • 19662 Прегледи
*

malina

Re:ясновидци
« Отговор #20 -: Юни 20, 2009, 06:38:03 pm »
аххх може и да не е той защото каза че ще имам авантюра с него, което явно значи нещо съвсем кратко! значи няма да е той :(

Хм, според мен е трудно правилно да се изтълкува,  какво точно е искал да ти каже с тези думи ..  :-\
 Като цяло на него са му малко объркани понятията, така че не бързай да си правиш генерални заключения ..  :)

« Отговор #21 -: Юни 20, 2009, 08:47:26 pm »
Христо е много симпатичен, ама май не знае много думи на български език  ;D Така, че не се захващай за думата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #22 -: Юни 21, 2009, 11:17:43 am »
Така е да, ама ще видим дали нещо такова ще се случи, мен лично това много ме съмнява но ще видим... ако се случи нещо подобно ще ви кажа!

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #23 -: Юни 21, 2009, 11:21:03 am »
Странното беше че по същия начин го видях в съня си, с малка газова бутилка с котлонче, на което вари кафето! така беше и в действителност а не съм нито виждала нещо такова по телевизията, нито пък мислила за това преди това. дори в съня ми ми каза доста неща които не поменх като се събудих, помнех само 1-2 които наистина ми каза вчера. а съня ми с него беше преди около месец... странно нали?

*

malina

« Отговор #24 -: Юни 21, 2009, 12:36:21 pm »
Странно, да!  :-\   

Може от нетърпение, предварително да си го посетила  астрално.  :P

На мен ми се е случвало нещо подобно. Преди време си общувах с един мъж по интернет. Та сънувах една вечер, че се разхождам из неговия дом. После като го разпитах всичко от описанието ми съвпадаше 1:1. Входната врата, цвета на теракота в коридора, дневната с камина и с наредени бонзаи около нея ..  :o   

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #25 -: Юни 26, 2009, 01:23:36 pm »
Утре имам час при Михаил, тъй като Христо ми казаха,че другия месец записват за септември, реших да се разтърся за друг.И аз не зная защо ще ходя, като се има в предвид ,че съм скептична, но съм толкова обезверена, че ми се иска ей така да чуя нещо ..... :'(
« Последна редакция: Юни 26, 2009, 01:41:57 pm от LONDA »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #26 -: Юни 26, 2009, 02:55:46 pm »
Ами ако се върнеш още по-обезверена?
Преди години бях при една жена в Дунавци,Казанлъшко..Верно,че впоследствие се случиха някои от предречените събития,каза ми и много факти от живота,които не бяха общи приказки и не беше налучкване,но най-основното,за което се бях уловила като удавник за сламка,не се сбъдна .
Ходила съм и при един последовател на Дънов във Влас,но там беше по-скоро за здравословен проблем..Едно -единствено нещо ми се е запечатало от срещата с този мъдър човек-забрани ми да нося черно-изсмуквало енергията на човек..Имаше странна къща,ходеше бос,облечен в бяло и сутрин се миел с роса..Иначе бил първият професор-дерматолог ,издал книга в БГ.Така и не изпълних рецептата му,трябваше да ходя омазана в лук цяло лято.. ;D.Преди чувах оттук-оттам за него,но скоро не съм..

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #27 -: Юни 26, 2009, 03:09:00 pm »
Мимс, няма да се върна по-зле, миналата година се чувствах много по-зле.Идеята ми е дали ще има движение, независимо лошо или хубаво.Наясно съм,че преминавам през Сатурновото зъвръщане и т.н .
Относно черното, да аз го нося упорито от 2007 и  мисля,че още повече спомага за депресивното състояние.Гледам напоследък да слагам светли цветове. :)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #28 -: Юни 26, 2009, 03:20:13 pm »
Аз някъде до 25-тата носех основно бяло,черно,сиво и беж.Голям консерватор по отношение на цветовата гама..
После,кво ми стана,като се отворих на червено-чанти,чепици,всичко беше кармазъ.. ;DТа сега нося всичко,без бежово,сиво и кафяво и рядко черно,слагам и шарении,и апликации,напоследък съм само на червени,сребристи,бронзови или златисти обувки..И много бяло,всяка жена изглежда добре в бяло.. :)
Дори промяната на дрехите помага да се чустваш по-добре и естествено,отразява смяната на нагласата към света..
Все отнякъде трябва да се почне.. :P

« Отговор #29 -: Юни 26, 2009, 04:02:13 pm »
Ами ако се върнеш още по-обезверена?
Преди години бях при една жена в Дунавци,Казанлъшко..Верно,че впоследствие се случиха някои от предречените събития,каза ми и много факти от живота,които не бяха общи приказки и не беше налучкване,но най-основното,за което се бях уловила като удавник за сламка,не се сбъдна .
Ходила съм и при един последовател на Дънов във Влас,но там беше по-скоро за здравословен проблем..Едно -единствено нещо ми се е запечатало от срещата с този мъдър човек-забрани ми да нося черно-изсмуквало енергията на човек..Имаше странна къща,ходеше бос,облечен в бяло и сутрин се миел с роса..Иначе бил първият професор-дерматолог ,издал книга в БГ.Така и не изпълних рецептата му,трябваше да ходя омазана в лук цяло лято.. ;D.Преди чувах оттук-оттам за него,но скоро не съм..

Я кажи, точно къде се намира къщата му във Влас, имам познати които се вълнуват от такива неща и могат да го посетят там. Лятото живеят там.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #30 -: Юни 26, 2009, 06:41:09 pm »
О,не бих могла точно да кажа,с ориентацията съм зле..Всички  във Влас го знаят,Теньо май беше името му,мен ме води познат,който носеше снимка на болния си племенник и хич не гледах откъде вървим..Пепел ми на езика,но човекът беше на преклонна възраст,така че не е зле предварително да попитате някого от селото..

*

malina

« Отговор #31 -: Юни 26, 2009, 07:24:01 pm »

.. забрани ми да нося черно-изсмуквало енергията на човек..

:o  Аз от няколко месеца съм само в черно, даже и косата си боядисах .. Непреодолимо ме привлича този цвят и се чувствам много комфортно, но пък щом казвате че изсмуква енергия ще се пробвам да мина в неговата противоположност .. 

*

Asol

• 4140
« Отговор #32 -: Юни 26, 2009, 08:15:46 pm »
...но и да се изрусиш  :P

*

malina

« Отговор #33 -: Юни 26, 2009, 08:27:21 pm »
...но и да се изрусиш  :P

хи хи хи, опасявам се че ше зема да придобия прекалено ангелски вид ..   :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #34 -: Юни 27, 2009, 06:22:51 pm »
Ей, Ga3l, започнах работа вече, предсказанието на Христо се сбъдна, работата е свързана с това, което Христо описа.шефа ми изглежда така, както Христо го описа и се държи така, точно както Христо ми каза.
Христо ми каза в никой случай да не се отказвам от тази работа и да не се плаша от нея. Страшно трудно ми е в момента, но все си спомням думите на Христо- два пъти ме предупреди да не се откажа и да не се притеснявам!

И за сега съм все още на борда...

Да ти кажа честно изумена съм от това, че се случи точно това, което Христо описа, и не че съм се стремяла към това, просто се случи случайно!

*

malina

« Отговор #35 -: Юни 27, 2009, 08:30:04 pm »
Брей, че интересно!  ???  Ше зема и аз да си запиша един час..

..просто се случи случайно!

хм, явно не е било случайно., щом се е видяло в чашата ..   :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #36 -: Юни 27, 2009, 10:04:22 pm »
:) ами той самия ми каза, че не на всеки може да гледа, но аз съм толкова зарибена по гледането на кафе по принцип, че като се събера с приятелки винаги си гледаме на кафе и не съм предубедена спрямо този тип поглеждане в бъдещето. може би и заради това Христо видя в чашата ми много неща, които подробно ми описа!

за това ако си записваш час при него, мисля че трябва наистина да вярваш, че кафето би могло да ти разкрие бъдещето!!!

*

malina

« Отговор #37 -: Юни 28, 2009, 07:48:29 am »
за това ако си записваш час при него, мисля че трябва наистина да вярваш, че кафето би могло да ти разкрие бъдещето!!!

Да, може би си права. Но аз не мисля, че Христо е традиционен гледач на кафе. Той по-скоро използва чашата само колкото да канализира информацията, поне с такова впечатление съм останала за него. Инак наистина не вярвам в гледането на кафе.   :-[

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #38 -: Юни 28, 2009, 09:11:46 pm »
Ами ако не вярваш не знам дали ще си заслужава да си записваш час при него, мисля че не би останала доволна, но пък може да ти познае доста неща, знам ли!

*

missKapriz

« Отговор #39 -: Август 26, 2009, 10:14:49 am »
Цитат
http://www.ruscable.ru/interactive/forum/show_msg-53388.html

Предсказанията на Ванга