Здравей Гост

критични градуси и трета световна война

• 8 Отговора
  • 3238 Прегледи
*

veshti4ka

докато си пия кафето тази сутрин вижте на какво попаднах  :o

http://www.astrogalaxy.info/ARHIV/05_01_06.htm

като един лаик-астролог ми стана ясно за какво иде реч, понеже е обяснено много ясно. обаче за първи път чувам, че 18-я градус и 22-я градус били толкова тежки и лоши  :(   и друго ми е интересно, ако това е вярно пък бива ли да се избират президенти с такива карти, като ще докарат такива беди на държавите си  >:(  вие как мислите, дали това би било възможно да се сбъдне като прогноза или пак някой си чесал езика на поразия  ???

*

Helo

Re:критични градуси и трета световна война
« Отговор #1 -: Юни 12, 2009, 09:02:45 am »
Според теориите на конспирациите илюминати са планирали да има три световни войни. А голяма война не е имало отдавна. Мисля, че времето наближава. Има причини за безпокойство.

Всичко се прави с цел печелене на още пари от хората, които управляват в сянка. Последно четох, че една от целите на сегашната финансова криза (освен печелене на още пари за някои хора, които предварително са знаели, че ще има криза, защото са я организирали) е да бъде заменен доларът с нова парична единица. И наистина - вчера казаха по новините, че се обсъжда такава възможност.

Аз лично очаквам скоро да има Трета световна война.

А Нострадамус не беше ли предрекъл и той, че ще има три световни войни. Все числото три. Три за щастие.
« Последна редакция: Юни 12, 2009, 09:09:32 am от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Юни 12, 2009, 09:11:52 am »
Прегледах статията набързо. Неблагоприятни градуси....за какво по-точно са неблагоприятни... Не е посочил нито един източник... Все съм си мислела, че 29-ия и 30-ия градус са неблагоприятни по данни на повечето автори. Някой ако има повече информация как действат 18-ия и 22-ия градус, моля да сподели и да посочи източника. Интересно ми е да разбера значението на тези градуси.

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Юни 12, 2009, 11:28:56 am »
Хело, миналата седмица гледах филма дето Док го беше пуснал тук "Езотерик Адженда" - всичките ми овчи къдрици се изправиха от тоя филм  >:(  честно казано ми идва в повече за свободолюбивия дух, но имам вътрешни съмнения, че като едното нищо може да е вярно...  но пък я се замисли, че едва ли Висшият Разум би допуснал подобно кощунство, така че от тази гледна точка съм спокойна. друг е въпроса какво би направила самата планета в съгласие с Висшите сили за да предотврати това  ???

Небесна, и аз зная за 29-я, 30-я и 1-я градуси, че са критични и затова се опулих като четох. поради тази причина реших да пусна темата за обсъждане. не съм толкова веща в астрологията като вас и затова ми е интересно и вашето мнение  ::)  обаче има и друго планетите, за които се говори в статията са от най-бавните, което ще рече, че тези квадратури ще си траят доста дълго време и ми е малко трудно да ги свързвам само с войни и бомби. от друга страна пък ако тези градуси, за които се говори в статията, са толкова плашещи и са от значение за картите на държавните глави, защо пък точно такива държавници се избират. ся, наясно съм, че едва ли там горе по висшите ешалони гледат толкова сериозно на такива факти, ама от кумова срама да им поглеждат картите бе  ::)

*

Helo

« Отговор #4 -: Юни 12, 2009, 11:55:59 am »
но пък я се замисли, че едва ли Висшият Разум би допуснал подобно кощунство, така че от тази гледна точка съм спокойна. друг е въпроса какво би направила самата планета в съгласие с Висшите сили за да предотврати това  ???

Висшият разум е допуснал две световни войни. Допуснал е и да ни управляват тази, които ни управляват в сянка. Я се замисли за това, че цялата история на Земята е предварително написана и се знае какво ще се случи. Всяка война е планирана и записана в историята на Земята. А осъществяването на Небесния план предполагам се ръководи от по-висши от нас сили, които се стараят планът да се изпълни.
Какво значение има тук някаква си планета. Планетите са оръдие в ръцете на Господ, чрез които той контролира творенията си. Точно това са казали много хора преди мен.

Тази картинка изобразява създаването на Зодиака от Бог.

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Юни 12, 2009, 12:09:56 pm »
Висшият разум е допуснал две световни войни. Допуснал е и да ни управляват тази, които ни управляват в сянка. Я се замисли за това, че цялата история на Земята е предварително написана и се знае какво ще се случи. Всяка война е планирана и записана в историята на Земята. А осъществяването на Небесния план предполагам се ръководи от по-висши от нас сили, които се стараят планът да се изпълни.
Какво значение има тук някаква си планета. Планетите са оръдие в ръцете на Господ, чрез които той контролира творенията си. Точно това са казали много хора преди мен.

тука некъде се омотаваш яко ми се струва. това, че е имало войни - така е трябвало да стане. хората са като овцете - докато не им се покаже и лошата страна на нещата, няма да се научат на нищо. просто приеми факта, че тези войни са били необходими за хората. както и ако има трета - тя отново ще е необходима. друг е въпроса, че аз не вярвам да има трета световна война, защото преди нея ще се случи преминаването в 4-то измерение и просто няма да бъде допуснато едно унищожение на планетата Земя. ясно е, че планетите са оръдие на Господ, но защо мислиш толкова едностранчиво и ми се струва, че се поставяш на едно ниво с планетарните сили. просто забрави  ;)  една планета е много по-важна в своето съществуване от банда варвари  ;D ;D ;D  на друго място мисля, че ти обясних за планетарното семейство. в космически план то е много по-важно от тези, които населяват дадено планетно тяло.

я си помисли малко - в твоето тяло живеят една камара бактерии /сигурно са милиони/. част от тях спомагат за протичането на елементарните човешки функции, а останалите са просто натрапници. ами ти мила моя, като решиш да се къпеш аджеба мислиш за тези обитатели на твоето тяло и дали няма да ги издавиш като влезеш в банята  ;)  баш и не ти пука хич  ;D ;D ;D  та защо смяташ тогава, че ние - хората сме равни по значимост на планетарните семейства.

та от тази гледна точка за Бог ние сме като деца-идиотчета дето само поразии правят. ако реши, че ние вместо да се развиваме като разумни същества, се опитваме да отрежем клона на който седим, как мислиш - дали Бог би изкоренил дървото или просто ще изпрати вятър да одруса непослушниците от дървото  ;)

« Отговор #6 -: Юни 12, 2009, 12:18:53 pm »
   ;D ;D ;D - Ехехехе, Вещичка много си права....И аз си правя подобни аналогии и хич  не вярвам за трета световна война. А пък че ще се избиваме системно - то е ясно, трябва да има баланс, а дали ще е с катастрофи, болести, кризи, природни катаклизми.....Ам, кои сме ние че да се бъркаме в работите на Господ.

*

Helo

« Отговор #7 -: Юни 12, 2009, 12:32:27 pm »

тука некъде се омотаваш яко ми се струва. това, че е имало войни - така е трябвало да стане. хората са като овцете - докато не им се покаже и лошата страна на нещата, няма да се научат на нищо. просто приеми факта, че тези войни са били необходими за хората. както и ако има трета - тя отново ще е необходима. друг е въпроса, че аз не вярвам да има трета световна война, защото преди нея ще се случи преминаването в 4-то измерение и просто няма да бъде допуснато едно унищожение на планетата Земя.

Кой ти говори за унищожение на планетата? Да не би тя да се е унищожила през първите две световни войни? Не, естествено. И замесените страни са се възстановили. Така ще стане и с Третата световна война.

Цитат
та защо смяташ тогава, че ние - хората сме равни по значимост на планетарните семейства.

Такова нещо не съм казвала. Не знам как ти хрумна. По принцип отделният човек няма никакво значение. Отделният човек е лесно заменим с други хора, но все пак и за хората се грижат други сили.

Исках просто да кажа, че планетите се контролират от Бог. Той наглася така нещата, че в точно определено време да се случи точно определено събитие и всичко, което ще се случи е записано на Небето много отдавна - както е написала Небесна в подписа си.

Цитат
та от тази гледна точка за Бог ние сме като деца-идиотчета дето само поразии правят. ако реши, че ние вместо да се развиваме като разумни същества, се опитваме да отрежем клона на който седим, как мислиш - дали Бог би изкоренил дървото или просто ще изпрати вятър да одруса непослушниците от дървото

Като се има предвид, че съдбата и характера на хората са записани в личният им хороскоп, Господ предварително е определил какво ще се случи с даден човек и какъв ще бъде той. Пък и транзитите влияят. Хората също са контролирани - още преди да се родят е определена тяхната съдба. Каквото и да правят, всичко е предварително определено.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8 -: Юни 12, 2009, 02:48:59 pm »
Видях статията на Никола Стоянович (между другото тези книги дето са му споменати имат доста интересни заглавия, човека знае как да си пласира стоката ,особено последната вече разпали любопитсвото ми 8)  :P  ;D ).

Градусите за които говори са лично негови разработки:
"Разработил е и прилага оригинална система за значението на всеки градус от зодиака..."

Така че няма как да ги има някъде другаде.

Имам някакви градуси,мисля че са доста разпостранени,но не знам източника:

Градуси на насилствена смърт в хороскопа
8 гр., 27 гр.- на Овен
18 гр . - Телец
25 гр - Близнаци
2гр., 29 гр.- Рак
22гр., 30 гр. - Лъв
19 гр. - Дева
9 гр - Везни
1гр., 5 гр., 22 гр. - Скорпион
2 гр., 22 гр -Стрелец
18 гр., 25 гр - Козирог
7 гр. , 25 гр -Водолей
12 гр., 18 гр. , 24 гр - Риби

Градуси на склоност към самоубийство и саморазрушение
Гледат се само куспида на 8 дом в кой градус е , както и управителя на 8 дом
дали попада в някой от долу изброените градуси

22 гр. - овен ;
8 гр.- Телец ;
19 гр. , 23 гр. - Близнаци
3 гр., 27 гр. - Рак
24 гр.- Лъв
7 гр., 30 гр.- Дева / говори за деградация/
16гр., 30 гр. - Везни
18 гр.- Скорпион
24 гр. - Стрелец
2гр., 9 гр., 22 гр. - Козирог
17 гр., 28 гр. - Водолей / лоши пороци /
4гр., 17гр., 29 гр. - Риби

Не мисля,че е много добре само от едно събитие (бомбата над Хирошима),да се извежда цял модел за войни и още повече за значението на определени градуси.Мисля,че малко се изсилва човека .

Виждаме и че едно от предсказанията му не се е случило (или поне аз не знам за това):

" Картите на слънчевите революции на тези страни показват кога всяка от тях ще влезе във война. Когато в картата на слънчевата революция Марс (войната) се озове в 7-и дом, тези страни неизбежно ще влязат във война.

В картата на слънчевата революция на Русия за юни 2007 г./юни 2008 г. Марс се намира в 7-и дом (отношенията с другите страни), в Овен (война), което ме кара да вярвам, че през този период (вероятно през пролетта на 2008 г.) Русия сериозно ще се озове война. Според астрокартографията, Марс попада точно над Близкия Изток – по-точно над Иран – което предполага, че събитията на тази територия могат да оплетат Русия във война.
"

Не вярвам всеки път когато Марс в Солара на дадена държава това да означава война  ??? Просто човека вижда това което иска да види-войни и се чуди от къде да си ги изведе.Не че Марс в 7 дом не се свързва с това,но не е достатъчен фактор.Може да са просто военни действия или по-агресивен и директен подход във взаимоотношенията с други държави,без да е необходимо обявяване на войни и т.н.

Картата която използва за Русия може и да не е точната и за това да греши.Намерих друга,но не твърдя,че е работеща:

The current chart for Russia is set for December 25, 1991, at 5:19:40 pm GMT or (other source) 5:25 pm GMT (flag up), in Moscow

Квадратурата Уран/Плутон в кардинални знаци няма да е лека за света,но не мисля че само на базата на нея може да се прогнозира трета световна война.Т.е. дори и да има такава ще трябват повече фактори.

От споменатите страни най-силен натално Марс имат Китай.Съвпада на Марс с Плутон може да означава,че може някога да използват атомна сила.

САЩ

Имат доста нестабилен,хаотичен и изменчив Марс-в Близнаци и в квадрат с Нептун-действия на сляпо,илюзии и измамна за света  външна политика.Военните им действия често не са разумно обосновани,квадрата към Нептун в 9 дом може да говори за конфликти на религиозна основа или сериозни културни различия с други народи (пък уж са страната в която има свобода в това отношение  ??? ),дали покрай този аспект не са на прицел толкова често от всякакви терористични атаки на религиозна/сектантска основа  :-\  Нептун се свързва и с неразумните жертви- мисля бая хора са погубили във военни действия,които не са били особено ясни и нужни,имат такава склонност въобще.В картите на Китай и САЩ има нещо общо- и двете имат квадрат от към 7 и 9 дом - Марс/Нептун и Марс/Венера-това говори че има възможност лесно да нарушават всякакви договори със чужди страни /при американците вероятни при удар върху техните идеали (Нептун),а при китайците-във финансови или други въпроси по Венера/ или да бъдат поддържани чрез някакви жертви или дискомфорт.Упр на 7 в 8 дом в картата на САЩ говори, че във войни ще дават много жертви и че водещ е материалният интерес(засмукване на чужди капитали и ресурси-това като цяло за външната им политика).Упр на МЦ в 7 дом-външната политика за тях е основно призвание, искат и вероятно могат да бъдат водеща сила.Квадрата на Сатурн към Слънцето от 10 в 7 дом говори за големи борби за власт както в самата държава ,така и в отношенията си с другите.При това тези борби заради квадрата може да си висят до безкрайност...(те никога няма да се почувстват доволни с постиженията си).Упр на АСЦ в 7 дом говори за големият им интерес към света и желанието им да разпострят личното си влияние навсякъде.
Въобще упр на АСЦ и МЦ в 7 дом говори за много активни позиции спрямо света като цяло.

Индия

Наталният Марс на Индия е във заточение във Везни в тригон със Слънце,Венера,Юпитер в 11 дом-нямат склонност за агресивни военни действия,при тях конфликтите би трябвало да се разрешават чрез търсене на мирни пътища или чрез включване на съюзници,трудно биха действали самостоятелно.Вероятно ако участват в някаква война,те ще бъдат въвлечени в нея не от пряк противник,а от противник на тяхна приятелска страна.Марс на ЮЛВ може да блокирва допълнително неговото влияние или да имат да изплащат карма като народ за нещо в миналото,която да се изразява в ограничаване на тяхната сила от другите.Марс е упр на АСЦ и СЛВ-тяхна основна задача във връзка с разкриването на индивидуалната им роля-в съвпад с ЮЛВ е да се борят за мира в миналото,за общи казуси и т.н.