Силно усещам негативната енергия на хората.
В понеделник този който мина,силно усетих злобата на една колежка,но то не беше прикрито от нейна страна.Но за жалост " не се бях заключила" и това ме обсеби.Почувствах се тъжна/въпреки че трябваше да ликувам/.После усетих,че започнаха силите ми да намаляват,просто без причина.
А с тази колежка работим в една стая.
На следващата сутрин пък си помислих за една друга жена в квартала,която знам че не ме обича.Просто си помислих за нея,в следствие злобата на тази колежка от работата. И даже наум се засмях.Помислих си "Ей сега ако за капак, срещна тази на спирката" ;Dи се засмях.
Отивам на спираката ,тръгвайки за работа....и тя там
Вече не можах да сдържа смеха си и си казах "Ллеелеее,значи усещам енергията й в пространството" 
Да,ето понякога имам ясновидски усещания.
..за съжаление и аз...усещам я като грубост и злобеене някакво...и аз имам такъв проблем,Милки..лекарката,с която работя ..кълне,когато нещо не й е угодно /и мен кой знае колко ме е кълнала/ и в резултат се изморявам постоянно,когато съм ан работа..не ме мори работата, а контакта ми с нея,явно....това осъзнах съвсем скоро, когато тя прокълна шефа за едни пари :blink:....а ти как се "заключваш"..аз си слагам огледалце в джоба/господи какви глупости ми се налага да правя/ и си намерих необработено парче планински кристал....но не знам как да се отнасям към нея след този случай...като чух тези думи,о н е м я х от възмущение и после казах" това е най-низкото ,което някой жив човек може да направи на друг човек "

....след това тя беше по-ниска от тревата,но за малко,естествено,щото тя си е груб човек/слънце в овен,Луна в съвпад със Сатурн в козирог /
Според моя позната,която е духовно доста осъзнато същество, колкото по-усъвършенства духовността си някой и се качва нагоре,толкова с повече негативизъм се спречква в ежедневието си....докато не надрасне този негативизъм и спре да го приема като такъв ..кофти... :blink:.....Цитирам и Мартин Шулман в "кармична астрология" в частта за Кармата сега " Ако един индивид се опита да издигне своето съзнание посредством медитация,съзерцание или друга форма на езотерично учение,той автоматично ще се конфронтира с всички световни сили,които ес опитват да принизят неговото съзнание.Когато индивидът започне да вибрира по посока на по-позитивни енергии,той автоматично става по-чувствителен и трябва да се изправи срещу негативните енергии,които представляват равно противодействие на неговите действия" ....