Здравей Гост

Сатурн - Уран

• 26 Отговора
  • 4366 Прегледи
*

Mari

• *
  • 494
Re:Сатурн - Уран
« Отговор #20 -: Юни 15, 2009, 01:19:28 pm »
И аз много мисля за този период. Ще имам точен съвпад на тр. Уран със Слънце./6-ти дом./ и тр. Сатурн съвпад с Лилит /12-ти дом/. 2007 и 2008г. бяха много тежки за мен. Дано тази година да  се размина с лошото.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Юни 18, 2009, 08:14:42 pm »
Уфффффф! Транзитният Сатурн набързо ще квадратира Асцендента ми, за последно ще си направи опозиция с рожденото положение и ще тръгне да се измита от Дева.

Обаче пустия ретро Уран! Пак ми предстои двутактова Уранова опозиция  - веднъж назад, веднъж напред. Първата я почувствах най-силно. Такива глупости сътворих - напуснах си дългогодишната кариера.

Добре, че последва тригон на тр.Уран с натален Юпитер, та ми се усмихна "щастливия случай" да се върна на старата работа, но на по-висока позиция....Обичам го този аспект...от такива каши ме е измъквал като с магическа пръчка...Казват, че действал най-силно, когато си имаш в натала положителен аспект между Уранчо и Юпито. При мен са в секстил. Единия управлява Асцендента, а другия - слънчевия и лунния знак.

Кой ме "би по главата" да напускам тогава. Директорът ми викаше: "Кой те гони бе, момиче?" Ама аз не  - нови хоризонти, нови предизвикателства, като че ли живота ми свършва. Това е то криза на средната възраст. Този път ще си налягам парцалите при урановата опозиция.

Между другото при Уранова опозиция, особено съчетана със Сатурнова се нарушава циркадния ритъм и усещането за време. Имаш чувството, че живота ти ей сегичка ще се изтъркаля и изпадаш в паника....Особено за нашето поколение, които имаме Сатурн в Риби - Уран в Дева. В момента тази опозиция се явява обърната. Наистина се смущава чувството за време.

*

Skarlet

« Отговор #22 -: Юни 18, 2009, 09:53:55 pm »
Цитат
Между другото при Уранова опозиция, особено съчетана със Сатурнова се нарушава циркадния ритъм и усещането за време.

Ами Уранова опозиция в съчетание с Плутонова квадратура и Сатурнова квадратура???? Беше страшно.Имах чувството,че живея чужд живот.

« Отговор #23 -: Юни 19, 2009, 06:56:25 am »
Цитат
Между другото при Уранова опозиция, особено съчетана със Сатурнова се нарушава циркадния ритъм и усещането за време.

Ами Уранова опозиция в съчетание с Плутонова квадратура и Сатурнова квадратура???? Беше страшно.Имах чувството,че живея чужд живот.

Някъде там е и Нептуновата квадратура, която разбърква усещането за време и пространство,
все едно си хем участник в театъра, хем и страничен наблюдател, с цел да се сейваш психически,
когато действието завие в посока драма- трагедия.... :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #24 -: Юни 19, 2009, 11:56:47 am »
На изток настояват, че единствената роля, която трябва да приемем, е тази на наблюдателя.
Така човек, живеещ в света, се явява едновременно наблюдател и вършител. Каквили квадратури требе да му прави Нептуня.

« Отговор #25 -: Юни 19, 2009, 01:49:16 pm »
споменавам за цикли на планетите - кризата на 40 години се изживява с урановата опозиция, нептуновата  квадратура и съответно и сатурново опозе и като за капак за да
уври по-бързо всичко до тук изброено ,по дирекции се заформят едни нонагони спрямо наталното си положение ,та много не ти се живее тук и сега, затова си викаш, това не съм аз, некой друг се гърчи там, аз само наблюдавам и се рея, няма пространство и време, ма тя каишката късичка и току те дръпнат резко та се приземиш болезнено, откривайки земната гравитация, като кукла на конци ???
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Юни 19, 2009, 02:06:47 pm »

Някъде там е и Нептуновата квадратура, която разбърква усещането за време и пространство,
все едно си хем участник в театъра, хем и страничен наблюдател, с цел да се сейваш психически,
когато действието завие в посока драма- трагедия.... :)

Нептуновата квадратура беше "за десерт".  ;D Не знам как оцелях физически и психически.Но вече е зад гърба ми и още мърдам.  ;D