Здравей Asla !

Извинявам се за късното включване днес /то май стана утре...../ А и мисля, че като рядък представител на мъжкото съсловие тук в този готин форум, все пак трябва да си кажа мнението. Освен това съм и Рак, като стой та гледай - Луна, Венера и Слънце в Рак. Съюз Луна и Слънце/всъщност картата си я бях публикувал тук перди време, но тя не е важна сега/. Та сега по основната тема:
Понеже не съм гледал наталната карта но тоя пич Рак, нито съм гледал Синастричната ви, ще я карам по принцип. Значи, лично мое мнение е да не се помайваш повече и да действаш или порсто не се парви на горда и недостъпна - голяма грешка. Ние не харесваме такива жени. Е, има си и изключения, разбира се. И още нещо, убеден съм, че тоя въпросен мъж обекта на твоите желания отдавна знае, че изпитваш чувства и т.н....към него, но просто чака да му дадеш ясен сигнал, че имаш желание за развитие на връзката, а не да се правиш на "ощипана мома".
И тук само ще цитирам едно описание от теб Скарлет, с твоето позволение надавям се. Та това описание е много точно и за мен, само че в мъжки род...:
"Ставам агресивна само тогава,когато трябва да се защитя или когато работя" и също
" Но трудно може някой да ме нарани.Може да го постигне само човек,когото много обичам.И ми е мъка за него,ако го направи.За мен той е мъртъв.Много съм контактна,но трудно се доверявам."Нека ти бъде като джокер това Asla и нека сърцето ти реши какво да стори. Но със сигурност нямаш време за губене повече, а и смисъл, ако разбира се държиш на тоя човек.
Искаше съвет, имаш го!