Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329224 Прегледи
*

123

• *
  • 230
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #980 -: Февруари 28, 2011, 07:25:25 am »
. ще кача карта на един човек, който много ми допадаше до преди една година, направо си бях \"хлътнала\" по него...., но 3-4 години беше само едно хубаво приятелство.

но ... е в действителност много властен, манипулиращ, психопат  ;) ... ?

Извинявай, просто си разсъждавам на глас ... Плутона е ретро. До тези зелените линии още не съм стигнала (май ги водите някакъв куинкокс, или кармичен аспект или .. незнам и аз, трябва да седна да прочета ...) Скорпионска луна, а и Нептун, в квадрат със стелиума във Водолей - неподвижни знаци .... труден и опак човек е. Уран в квадрат със стелиума - непредсказуем. Лилит-Плутон в квадрат с хирон ... това незнам как да го тълкувам. Също и тези символи - и тях не ги знам ... карма пише там до овена някъде ... Плуто съвпад с Лилит - роден психолог, усеща много неща още във въздуха ... Лилит според мен е най-чувствителната точка в хороскопа, най-слабото и същевременно най-силното място, място където може човек да се докосне до страховете си, до неща които има да преработва или ... и аз незнам как да го обясня.

Между другото преди да почна да пиша тук, влязох да чета за Вера Кочовска. Преживе не бях чувала за нея ... ама то като съм все като кон с капаци ... Четох и коментарите ...на други хора, някои я отричат, други не ... някои я приемат, други не ... аз пак незнам от кои съм  :-\ Може би просто се е опитал да преработи нещо в себе си, като използва теб ... знам ли.

Извинявай, Марая..., а възможно ли е да не си пада по жени??? Имам някакво такова усещане...
Абе не съм Марая, ама ... защо пък да не си пада по жени? Като не си е паднал по теб ... три-четири години приятелство ... е хубаво нещо, а и ти ако не си искала нищо повече ... Твоите планети как са? Въртят ли се някъде около Лилит-а му или ...
« Последна редакция: Февруари 28, 2011, 07:30:26 am от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #981 -: Февруари 28, 2011, 07:37:08 am »
Никога не се е женил...За бързия ум е точно така, изключително интелигентен, с много изтънчен вкус, рисува страхотни пейзажи, готви перфектно и сервира със стил, но.......
Явно си пада по природата, не по жени  ;D, щом рисува пейзажи ... Като се въртеше около него не ти ли нарисува и на теб някой пейзаж ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #982 -: Февруари 28, 2011, 07:42:25 am »
Извинявай, Марая..., а възможно ли е да не си пада по жени??? Имам някакво такова усещане...

N[ma нищо против никого с този силен акцент на водолей.... ;D Би могъл да бъде двуполюсен.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #983 -: Февруари 28, 2011, 07:48:52 am »
Извинявай, 123, но нещата не стоят така. Изключително фин и изискан човек, с голяма култура и възпитание. Много ценен в колектива в които работи. Аз не съм се въртяла около него, просто живота ни сблъска, една щастлива случайност, но през последната една година нямах никакво време за приятели и познати, работата ми беше много

*

123

• *
  • 230
« Отговор #984 -: Февруари 28, 2011, 07:49:15 am »
N[ma нищо против никого с този силен акцент на водолей.... ;D Би могъл да бъде двуполюсен.... ;D

Защо пак обръщаш нещата на двуполюсен  :-\. Може би просто е приятелски настроен към света с толкова много "Водолеи", а може пък сам себе си да обича много Слънце съвпад с Венера, Сатурн и той е в Стелиума и може би му спира енергиите за любов, Луната в квадрат с Марс - има проблем Чувства-Действие, не са му в синхрон ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #985 -: Февруари 28, 2011, 07:53:20 am »

Защо пак обръщаш нещата на двуполюсен  :-\. Може би просто е приятелски настроен към света с толкова много "Водолеи", а може пък сам себе си да обича много Слънце съвпад с Венера, Сатурн и той е в Стелиума и може би му спира енергиите за любов, Луната в квадрат с Марс - има проблем Чувства-Действие, не са му в синхрон ...

Защото управителя на целия тоя стелиум не се интересува от подробности от типа мъж или жена...., а от човека като човек....като приятел...Това е Уран...той няма нищо против експериментите....Има още нещо венера в съвпад със сатурн не е най-лекия аспект още повече , че сатурн е в знак в който има достойнства /до преди откриването на уран-сатурн е бил управител и на водолея/.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

• *
  • 230
« Отговор #986 -: Февруари 28, 2011, 07:53:37 am »
Извинявай, 123, но нещата не стоят така. Изключително фин и изискан човек, с голяма култура и възпитание. Много ценен в колектива в които работи. Аз не съм се въртяла около него, просто живота ни сблъска, една щастлива случайност, но през последната една година нямах никакво време за приятели и познати, работата ми беше много

Извинявай и ти дани_ит (бягащо конче  ;D), но мен лично ме е страх от такива много изискани, културни и възпитани хора ... Не може всичко да е на шест, все нещо трябва да му куца, а колкото по-добре се представя някой външно, ми се струва, че толкова по-зле е вътрешно. Незнам. Лично усещане. Просто винаги търся нещо лошо в хората, незнам защо съм такъв човек. Извинявай и за думите ми, но по принцип съм доста резервирана към хората  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #987 -: Февруари 28, 2011, 07:55:46 am »

Извинявай и ти дани_ит (бягащо конче  ;D), но мен лично ме е страх от такива много изискани, културни и възпитани хора ... Не може всичко да е на шест, все нещо трябва да му куца, а колкото по-добре се представя някой външно, ми се струва, че толкова по-зле е вътрешно. Незнам. Лично усещане. Просто винаги търся нещо лошо в хората, незнам защо съм такъв човек. Извинявай и за думите ми, но по принцип съм доста резервирана към хората  ;)

А какво очакваш за себе си? :rolleyes:
Привличаш същото..... :blink:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #988 -: Февруари 28, 2011, 08:00:31 am »
Защото управителя на целия тоя стелиум не се интересува от подробности от типа мъж или жена...., а от човека като човек....като приятел...Това е Уран...той няма нищо против експериментите....Има още нещо венера в съвпад със сатурн не е най-лекия аспект още повече , че сатурн е в знак в който има достойнства /до преди откриването на уран-сатурн е бил управител и на водолея/.....

И какво значи сега това - Двама управители на този стелиум имат помежду си опозиция? В смисъл Сатурн като първи управител си е в стелиума, и си го управлява на място, а Уран като втори управител прави опозиция със Стелиума? Уран няма нищо против експериментите - ама за какви експерименти става въпрос?

А какво очакваш за себе си? :rolleyes:
Привличаш същото..... :blink:
Ами незнам, предразсъдъци от рода на - много хубаво, не е на хубаво  :blink:

« Отговор #989 -: Февруари 28, 2011, 08:03:54 am »
Н е мисля че може да става дума за страх когато срещнеш хора с много добро възпитание( не става въпрос за преднамерено или показно кавалерско отношение), а за култура и възпитание получени на първо място през първите 7 години в семейството, а след това допълнени и развити чрез интелект в живота

*

Марая

• 28287
« Отговор #990 -: Февруари 28, 2011, 08:05:13 am »
Приемам Уран за управител на знака Водолей.... :blink:
Повтарям , че Сатурн се чувства добре в знака на водолея...,но няма достойнствата които визираш...,не го приемам за управител....та било и 2-ри...Нито една от двете планети не е в позиция 2-ра цигулка... ;D

« Отговор #991 -: Февруари 28, 2011, 08:08:38 am »
Предразсъдъците са за хора от миналия век. По- добре ги  изхвърли в коша за боклук
 :57:

« Отговор #992 -: Февруари 28, 2011, 08:12:20 am »
Лека нощ от мен. Във вторник кацам  в БГ и ще се среща с въпросния мъж на наша земя... той също живее извън БГ
 :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #993 -: Февруари 28, 2011, 08:13:32 am »
Лека нощ от мен. Във вторник кацам  в БГ и ще се среща с въпросния мъж на наша земя... той също живее извън БГ

Лека! Точно на 1-ви март....Радвам се... :wub:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #994 -: Февруари 28, 2011, 08:15:20 am »
Ами то ... кой ли свестен вече живее в БГ  :-\

*

123

• *
  • 230
« Отговор #995 -: Февруари 28, 2011, 02:33:58 pm »
И понеже съм новак ... качвам една карта за обсъждане ...

« Отговор #996 -: Февруари 28, 2011, 08:35:12 pm »
Ами то ... кой ли свестен вече живее в БГ  :-\
Аз, например! :) И искам в БГ да живея, може би в по-добри условия, но тука!

Иначе да попитам, как тълкувате домовете в детски хороскоп? Прерових целия форум и не намерих тема за детския хороскоп.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #997 -: Февруари 28, 2011, 09:06:36 pm »
Не знаех, че домовете в детски хороскоп са с по-различно значение  :-\.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #998 -: Февруари 28, 2011, 09:26:26 pm »
Ами като е дете по 7 дом няма да гадаем за брачния партньор и просто предположих, че при децата домовете ще имат лека промяна, не напълна, разбира се. Както и интерпретацията на транзитите и др. подобни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #999 -: Февруари 28, 2011, 09:30:28 pm »
Ами като е дете по 7 дом няма да гадаем за брачния партньор и просто предположих, че при децата домовете ще имат лека промяна, не напълна, разбира се. Както и интерпретацията на транзитите и др. подобни.

Тогава търсим в 7-ми дом другите... ;D
Домовете имат същото значение както и при възрастните... ;) :blink: