Здравей Гост

Смъртта на Майкъл Джексън

• 70 Отговора
  • 14662 Прегледи
*

malina

Re:Смъртта на Майкъл Джексън
« Отговор #60 -: Юли 07, 2009, 07:56:34 pm »
Благодаря kaily!

*

Инти

• 2068
« Отговор #61 -: Юли 07, 2009, 08:00:12 pm »
Видео от репетиция за концертите на Майкъл Джексън , два дни преди смъртта му:

ВИДЕО

СНИМКИ

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg

*

malina

« Отговор #63 -: Юли 07, 2009, 10:35:31 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=kazUKMC4CF4&feature=related

страхотна хореография! направо нямам думи ..   :'(   

---------

Използвайки снимка от  детството на Майкъл и ползвайки софтуер за състаряване, съдебномедицински експерти са  направили портрет на краля, така, както би изглеждал на 50, без нито една пластична операция. Разликата между портретите е поразителна.

« Отговор #64 -: Юли 07, 2009, 10:41:44 pm »
На една от снимките в линка на Инти има близък кадър, когато е без маска - невероятни поражения на кожата, а снимката беше от 2001-2 година.

Ох, този концерт, с този ковчег пред сцената...направо не мога да гледам, а те не знам как пеят...Мислех си дали е възможно да е вътре. Все пак минаха две седмици. Беше се мумифицирал още приживе, ама то....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

malina

« Отговор #65 -: Юли 07, 2009, 10:46:06 pm »
Ох, този концерт, с този ковчег пред сцената...направо не мога да гледам, а те не знам как пеят...

И аз не можах да  го гледам - нямахме ток.  :( 

Дано да го качат някъде ..  :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #66 -: Юли 07, 2009, 11:04:49 pm »
Ох, този концерт, с този ковчег пред сцената...направо не мога да гледам, а те не знам как пеят...

Аз се отказах да гледам...Наистина е много тежко.Грандиозно изпращане,такова каквото той наистина заслужава.Ще остане в музикалната история с хиляди фенове по света,които винаги ще го обичат. :(

*

Skarlet

« Отговор #67 -: Юли 08, 2009, 07:07:32 am »
Ето и цялата церемония,за тези които искат да го видят,но не са могли: http://www.teenproblem.net/news/s/13937.html

*

Uran

• 6041
« Отговор #68 -: Юли 08, 2009, 07:40:32 am »
На една от снимките в линка на Инти има близък кадър, когато е без маска - невероятни поражения на кожата, а снимката беше от 2001-2 година.

Ох, този концерт, с този ковчег пред сцената...направо не мога да гледам, а те не знам как пеят...Мислех си дали е възможно да е вътре. Все пак минаха две седмици. Беше се мумифицирал още приживе, ама то....
Тук е разликата между нашата и тяхната култура. Има култура и на скръбта.

*

malina

« Отговор #69 -: Юли 08, 2009, 12:28:41 pm »
Честно да ви кажа изобщо не го бях забелязала тоя ковчег..  Мъртвите изобщо не ги свързвам с ковчези и гробища.   ???

Не че съм се интересувала много, но за първи път попадам на информация, че е страдал от витилиго.  ???  И че това била причина за пластичните му операции - просто като поп икона няма как да допусне да излезе пред публика с бели петна по ръцете, лицето и въобще тялото. А като негър,  ще прилича на негър-албинос, което пак е кошмарна гледка, за това се налага коренция на устните, носа, лицето като цяло..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #70 -: Юли 29, 2009, 09:42:43 am »

Вероятна причина за смъртта:

26.06.09

Кралят на попа Майкъл Джексън е престанал да диша след инжекция с обезболяващо лекарство, съобщава вестник "Сън", позовавайки се на източник от "Бърза помощ" на Калифорнийския университет в Лос Анжелис.

По думите на източника, на него му е било съобщено, че Джексън е изгубил съзнание след инжекция с препарата "Демерол", наподобяващ по действие морфина.

"Малко след инжекцията той е започнал да диша по-бавно, докато неговото дишане не спряло напълно. Неговият личен лекар се е опитал да му направи изкуствено дишане, бързата помощ е пристигнала след 8 минути и е започнала реанимация, но всичките опити за възстановяването на работата на сърцето са се оказали неуспешни", каза източникът.

Лекарят на Майкъл Джексън направи самопризнания
29 юли 2009 / Лекарят на Майкъл Джексън - д-р Конрад Мъри направи изненадващи самопризнания, дни преди оповестяването на официалния доклад от аутопсията на Краля на попа.

Кардиологът разкри, че действително той е човекът, който му е дал изключително силното и упойващо вещество, пропофол. Според следователите, именно употребата на това лекарство е довело до трагичната смърт на Джексън. Различни медии отбелязват, че пропофолът трябва да се използва единствено и само при упойка за операции.

Според TMZ пък, това не е единственият път, когато Мъри незаконно е използвал лекарството, но в този случай очевидно е прекалил с дозата. Официалният доклад за смъртта ще излезе до края на седмицата, но според властите, причината за кончината вече е ясна и Мъри скоро ще носи наказателна отговорност. Вероятно по тази причина федерални агенти от полицейския департамент в Лос Анджелис вече обискират дома на Мъри в Лас Вегас, в търсене на доказателства.

dir.bg

П.С. Както се предполагаше от самото начало.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.