Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162563 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1000 -: Януари 14, 2010, 11:23:49 am »
Незнам кой се е хилил, верно ли.  ;D Не вярват хората, какво да правиш, мислят, че сме луди с тия планети.  ;)

Оставам с впечатлението, че когато е за пол, няма нужда да гледам аспектите, а знаците, където са разположени планетите, които ни интересуват.  

Точно така-гледам само знаците на сигнификатора и Луната като съуправител на въпроса. А хилежите не бяха от хора,които не разбират нищо,а от съфорумките в дир-а. Бяха прочели как определихме пола на момиченцето на Мацко и после ме коментираха смеейки се,ако някой помни в другия форум. Но то излезе момиче все пак. А пък и смехът е здраве,нека се смеят хората.  ;D

« Отговор #1001 -: Януари 14, 2010, 11:44:52 am »
Това е картата към въпроса, който зададох преди малко, благодаря още веднъж на всички, които се включат. :blink:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2068/15860586297012096141263464706Xmoke9OOMGVANk8WHKxA.GIF

"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1002 -: Януари 14, 2010, 12:08:31 pm »
Изидора, мисля, че има шанс да се сдобрите и то скоро. Дано, щом го желаеш.  :blink:

Но има нещо особено за мен в картата, което не мога да обясня, то тия дни май са такива картите. И утре е новолуние, не пускайте хорари, стават все по-заплетени и трудни за отгатване, а и вероятно с грешни отговори.  ;)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1003 -: Януари 14, 2010, 12:11:48 pm »
Изидора, мисля, че има шанс да се сдобрите и то скоро. Дано, щом го желаеш.  :blink:

Но има нещо особено за мен в картата, което не мога да обясня, то тия дни май са такива картите. И утре е новолуние, не пускайте хорари, стават все по-заплетени и трудни за отгатване, а и вероятно с грешни отговори.  ;)   

Благодаря ти много, Сънрейн! Дано наистина да се подобрят отношенията ни, защото не обичам да работя в тягостна атмосфера, достатъчно стресово е ежедневието на всички хора, че да се затормозяват и ненужни никому отрицателни емоции. :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1004 -: Януари 14, 2010, 12:12:52 pm »
Съгласна съм, но защо чакаш и не направиш стъпка към това, което искаш. Едва ли няма да се приеме с одобрение.  :blink:

А и сега Меркурий е ретро, обикновено стават конфликти от недоразбиране, неправилно представяне на мислите, дребни нещица и ... бум, а и предвид Марс в Лъв - някое засегнато его и гледай цирк.  ;D

Утре е новолуние, можеш да поставиш ново начало във вашите отношения, а и Меркурий май най-сетне става директен, незнам точно кога.   

« Отговор #1005 -: Януари 14, 2010, 12:22:16 pm »
Да, аз също си помислих, че ретроградното движение на Меркурий е "виновно", не стига, че заради него голяма част от писмата в електронната ми поща се загубиха, ами сега и тази кавга, иначе колежката е ядосана и няма смисъл утре да говоря с нея, разбрахме се след около две седмици(когато ми свърши отпуската) да се видим и да си поговорим, та да видим... при всички положения ще пиша какво е станало.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1006 -: Януари 14, 2010, 12:53:28 pm »
issidorra, аз пък бих те посъветвала да не избързваш. Меркурий представя твоята колежка,а той е ретро-тя е обидена и се е отдръпнала. Може и да е инатлийка.  :P Във въпросния 6 дом има и ретро Сатурн-планетите в домовете,които ни интересуват,също се гледат. Струва ми се,че е рано да предприемеш стъпката към сдобряване,за да не се задълбочи конфликта до 1 седмица. На 22 януари Венера/представяща теб/ ще бъде в точен тригон със Сатурн,а Луната ще е отминала негативните аспекти и прави тригон към Марс. На този ден, и след твоята преценка на ситуацията и настроението й, може да предприемеш някаква стъпка към сдобряване. Иначе и аз не съм привърженик на хорари по пълнолуние и новолуние,камоли пък на затъмнение. Успех!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1007 -: Януари 14, 2010, 01:00:52 pm »
О, в никакъв случай не я съветвам да бърза, а да направи стъпката, защото точно и на мен ми изглежда, че нейната колежка е по-обидената и отдръпната.
Меркурий е ретро и в предстоящ квадрат със Сатурн в 6 дом, който също се явява сигнификатор. Обаче от утре Меркурий става директен и аспекта всъщност няма да се случи.
Ситуацията подлежи на промяна.
Според мен тя има шанс да измени отношението си и подозирам, че ще направи някакъв компромис. И вероятно момента съвпада точно с връщането ти от отпуска, щото аз си мислех след около десет дни, че ще се изгладят нещата, а ти каза, че се връщаш след 2 седмици. 

« Отговор #1008 -: Януари 14, 2010, 01:07:07 pm »
issidorra, аз пък бих те посъветвала да не избързваш. Меркурий представя твоята колежка,а той е ретро-тя е обидена и се е отдръпнала. Може и да е инатлийка.  :P Във въпросния 6 дом има и ретро Сатурн-планетите в домовете,които ни интересуват,също се гледат. Струва ми се,че е рано да предприемеш стъпката към сдобряване,за да не се задълбочи конфликта до 1 седмица. На 22 януари Венера/представяща теб/ ще бъде в точен тригон със Сатурн,а Луната ще е отминала негативните аспекти и прави тригон към Марс. На този ден, и след твоята преценка на ситуацията и настроението й, може да предприемеш някаква стъпка към сдобряване. Иначе и аз не съм привърженик на хорари по пълнолуние и новолуние,камоли пък на затъмнение. Успех!

Скарлет, здравейте! Радвам се, че и Вие се включихте! Благодаря Ви за задълбочения анализ, много хубава думичка използвате, за да опишете колежката - инатлийка, 100% попадение. Инатлийка е за трима, какво да кажа, рак с асцендент рак и меркурий в рак, рачешка история, голяма е симпатяга, но понякога е доста остра в изказа си, да не казвам цинична, ще изчакам да и помине и ще действам ;)

« Отговор #1009 -: Януари 14, 2010, 01:08:44 pm »
О, в никакъв случай не я съветвам да бърза, а да направи стъпката, защото точно и на мен ми изглежда, че нейната колежка е по-обидената и отдръпната.
Меркурий е ретро и в предстоящ квадрат със Сатурн в 6 дом, който също се явява сигнификатор. Обаче от утре Меркурий става директен и аспекта всъщност няма да се случи.
Ситуацията подлежи на промяна.
Според мен тя има шанс да измени отношението си и подозирам, че ще направи някакъв компромис. И вероятно момента съвпада точно с връщането ти от отпуска, щото аз си мислех след около десет дни, че ще се изгладят нещата, а ти каза, че се връщаш след 2 седмици. 

Благодаря още веднъж, Сънрейн, прогнозата е наистина оптимистична и вярвам, че всичко ще отшуми.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1010 -: Януари 14, 2010, 01:10:34 pm »
Е, трябваше с това да започнеш, че тя е Рак.  :P   Дори да се сдобрите, трудно ще й мине.  ;)
Явно държиш на отношенията си с нея, щом толкова те вълнува, че сте се скарали, не е само заради работната обстановка. 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1011 -: Януари 14, 2010, 01:26:31 pm »
Скарлет, здравейте! Радвам се, че и Вие се включихте! Благодаря Ви за задълбочения анализ, много хубава думичка използвате, за да опишете колежката - инатлийка, 100% попадение. Инатлийка е за трима, какво да кажа, рак с асцендент рак и меркурий в рак, рачешка история, голяма е симпатяга, но понякога е доста остра в изказа си, да не казвам цинична, ще изчакам да и помине и ще действам ;)

Ако искаш да те уважава Рак,уважавай го. И аз съм Рак,с Меркурий в Рак,при това ретро.  :P Душата с памук можеш да ми извадиш, но не и с рогите напред. НапаТки /както казва Марая  ;)/ не понасям. И както Батман казва:"Бой до дупка!".  :96: :93:  И за да ти се разсърди така,значи не е "рачешка история", а си се поак.... кофти. Щото като настъпя някого по мазола,все аз съм била виновна,пък своите постъпки не поглеждат.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1012 -: Януари 14, 2010, 01:33:57 pm »
О да ти кажа честно Рака винаги може да намери за какво да се обиди, без дори на отсрещния да му е дошло на ум. И го таи в себе си, докато накрая като си покаже болката се чудиш какво се случва точно и почваш да вадиш думите с ченгел.
Иначе като цяло Раците държат на отношенията, емоционални и човечни и оценяват добрината, така че Скарлет в тази си част е напълно права, само с добро, но ако си и искрен. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1013 -: Януари 14, 2010, 01:51:33 pm »
НапаТки /както казва Марая  ;)

Това ще стане култов лаф, дори мислех да го пусна в темата за бисерите.  :blink:

НапаТки и нагъЗки.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1014 -: Януари 14, 2010, 01:57:46 pm »
О да ти кажа честно Рака винаги може да намери за какво да се обиди, без дори на отсрещния да му е дошло на ум. И го таи в себе си, докато накрая като си покаже болката се чудиш какво се случва точно и почваш да вадиш думите с ченгел.
Иначе като цяло Раците държат на отношенията, емоционални и човечни и оценяват добрината, така че Скарлет в тази си част е напълно права, само с добро, но ако си и искрен. 

Познавам сравнително малко обидчиви хора.  ;D Само не казвай,че ти с Венера в Рак и в опозиция на Плутон,не си обидчива. Но ние сме много "специални" и по форумите все от нас рИват. Ще рИват, да. А га ядоха кИфтетата, не рИваха.   :29: 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1015 -: Януари 14, 2010, 01:59:55 pm »
НапаТки /както казва Марая  ;)

Това ще стане култов лаф, дори мислех да го пусна в темата за бисерите.  :blink:

НапаТки и нагъЗки.  :93:

И доколенки.  :93:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1016 -: Януари 14, 2010, 02:01:15 pm »
В интерес на истината и моята Луна в Рак е тънкообидна. Умея да прощавам, макар и да ми трябва време, но трудно забравям. Много помни тая Луна бе!  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1017 -: Януари 14, 2010, 02:02:58 pm »

Познавам сравнително малко обидчиви хора.  ;D Само не казвай,че ти с Венера в Рак и в опозиция на Плутон,не си обидчива.

Абсолютно. Затова споделям нещата, защото са такива и от собствени наблюдения върху себе си най-вече и околните. Имам и брат Раче.  :blink: Моята Венера е много обидчива. Тя е не само в Рак, но и в 8 дом. И неописуемия аспект - не опозиция, а квадрат с Плутон имам.  :blink:  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1018 -: Януари 14, 2010, 02:05:27 pm »
Помнят много и лошото помнят, което е най-лошото.  ;D Вчера си преподадох поредния урок на тази тема.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1019 -: Януари 14, 2010, 02:10:07 pm »

Познавам сравнително малко обидчиви хора.  ;D Само не казвай,че ти с Венера в Рак и в опозиция на Плутон,не си обидчива.

Абсолютно. Затова споделям нещата, защото са такива и от собствени наблюдения върху себе си най-вече и околните. Имам и брат Раче.  :blink: Моята Венера е много обидчива. Тя е не само в Рак, но и в 8 дом. И неописуемия аспект - не опозиция, а квадрат с Плутон имам.  :blink:  

Оф, да. Объркаф те.  :P Ама,като говорите,говорете за знака Рак като цяло,щото така хората остават с убеждение,че само Слънце в Рак е такова жУвотно. А има и Луни,и асценденти.....за тях пък да не говорим. Чеки,да не ме чуе кумата,че нямам предвид нея,а една друга госпойца с асц. Рак. Но и планетите в 1 дом си казват думата там.  ;D

Лили,Луната е паметлива,щото се свързва с миналото. Затова и Раците,както и силен акцент на Рак в хороскопа,прави хората обидчиви и паметливи. Сетих се и за интересна тема за честта в друг форум покрай приказките за Луната.  ;D