Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165008 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1120 -: Януари 19, 2010, 12:02:27 am »
Добре.  :blink: Щото аз това си мислих за него по-рано ... и викам си съвпадат нещата.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1121 -: Януари 19, 2010, 10:05:36 am »
А съдебните дела по кой дом са?По 9-ти?

*

Nebesna

« Отговор #1122 -: Януари 19, 2010, 10:32:33 am »
А съдебните дела по кой дом са?По 9-ти?

По 9-ти е съдебната/правовата система, по 10-ти е съдията, а противниковият адвокат е по 7-ми. В 12-ти дом са тайните компромати, врагове.

*

crazy_666_999

« Отговор #1123 -: Януари 19, 2010, 02:01:41 pm »
Тая карта сега може ли да се тълкува? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Същия въпрос като по-горе ще имам ли проблеми с италианото? :lol: :lol: :lol:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1124 -: Януари 19, 2010, 05:20:08 pm »

Същия въпрос като по-горе ще имам ли проблеми с италианото? :lol: :lol: :lol:

Имам чувството,че направо се подпичкосвате с хорарната астрология.  ;D Що за въпрос? Питам аз и едва ли може някой да ми даде смислен отговор. Кой е това "италианото",къФ ти е - ябълки,моркови,крушиииии????  :41: ...... италианото....   :unsure:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1125 -: Януари 19, 2010, 05:25:40 pm »
Въпросът ми е ще имам ли проблеми с бившия ми?Нещата са много заплетени,дори не съм му казала че не сме заедно...

Дори и да погледна първия ти въпрос,пак не моа а разбера за какво иде реч. Тоз "бившия" къФ е - любовник,съпруг,приятел????   ;D А второто изречение,дето съм го удебелила.....ептен не моа го разбера.  ;D Той дори не знае,че вече не сте заедно?!?!?!?   :unsure: Чета и препрочитам и ум не ми го побира как той не знае,че вече не сте заедно?  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1126 -: Януари 19, 2010, 09:49:31 pm »
иии сложно е но щом не може да се отговори и въпросът ми е несериозен ок

Ще викам вечееееее! Защо никой не ме разбира? Къде съм писала,че въпроса е несериозен? Въпросът е неправилен и неясен,милоооо. Имам чувството напоследък,че говоря на хората на чужд език.  :'( Това ще да е само от този мръсен квадрат на Марс към Марс и съвпада на Марс с Уран. Ще взема да се пренеса на самотен остров.  :41:

*

Nebesna

« Отговор #1127 -: Януари 21, 2010, 07:11:48 pm »
Направих хорарна карта да помислим заедно къде ми е протмонето. Аз казах вече доста неща, но нека да чуя и други мнения, витанаги има някакъв % съмнение.

КЪДЕ МИ Е ПРОТМОНЕТО? Въпросът е зададен в 19,38 часа във Варна.

« Последна редакция: Януари 21, 2010, 07:27:12 pm от Небесна »

« Отговор #1128 -: Януари 21, 2010, 07:23:28 pm »
КЪДЕ МИ Е ПРОТМОНЕТО?

Възможно ли е да е в дъщеря ти? У4-ти от 2-ри - Юпитер е в 7-ми - мисля, че някой ще ти го донесе.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1129 -: Януари 21, 2010, 07:23:53 pm »
отворих бойлера - положението е трагично  :-X  прегорели кабели + пробит водосъдържател  :-X :-X :-X

таааааааа   Бившият съпруг ще ми купи ли нов бойлер?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #1130 -: Януари 21, 2010, 07:29:06 pm »
КЪДЕ МИ Е ПРОТМОНЕТО?

Възможно ли е да е в дъщеря ти? У4-ти от 2-ри - Юпитер е в 7-ми - мисля, че някой ще ти го донесе.

Защо гледаш управителят на 4-ти от 2-ри?
Последно го видях на работното си място, странно че управителят на 2-ри е в 5-ти.

*

Nebesna

« Отговор #1131 -: Януари 21, 2010, 07:31:22 pm »
отворих бойлера - положението е трагично  :-X  прегорели кабели + пробит водосъдържател  :-X :-X :-X

таааааааа   Бившият съпруг ще ми купи ли нов бойлер?

А сега, де! Бойлерът по кой дом да го търся - дали не е по 6-ти? - това е все пак домакински (битов) електроуред.

« Отговор #1132 -: Януари 21, 2010, 07:31:59 pm »
КЪДЕ МИ Е ПРОТМОНЕТО?

Защо гледаш управителят на 4-ти от 2-ри?
Последно го видях на работното си място, странно че управителят на 2-ри е в 5-ти.

Как ще завършат нещата за предмета. СЕга с промяната Юпитер е в 6-ти, но на върха на 7-ми доколкото виждам.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #1133 -: Януари 21, 2010, 07:42:35 pm »

Как ще завършат нещата за предмета. СЕга с промяната Юпитер е в 6-ти, но на върха на 7-ми доколкото виждам.  :rolleyes:

Ми цял ден работя с цифри и съм объркала картата. Бактисах да променям нещата по сто пъти. Уф!

Изкушавам се да кажа, че си права! Очаквам да ми го вземат (ако е на работното ми място) - уговорила съм една позната санитарка...санитарките отиват преди нас и чистят стаите.

Но на мен ми прави впечатление следното: Меркурий управлява едновременно питащата и предмета, който се търси. Не мога да си обясня защо Меркурий е в 5-ти дом. Но вторият управител - Венера е на куспидата на 6-ти, при кота във Водолей. Последното място, на което видях предмета беше на бюрото ми до компютъра. Може ли в този случай да важи вторият управител на дома?

« Отговор #1134 -: Януари 21, 2010, 07:49:34 pm »
Може ли в този случай да важи вторият управител на дома?

Мисля, че да. Алан Лео казва, че трябва да се гледат и класическите управители на домовете  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1135 -: Януари 21, 2010, 07:58:24 pm »
Цитат
А сега, де! Бойлерът по кой дом да го търся - дали не е по 6-ти? - това е все пак домакински (битов) електроуред.
Не трябва ли да отнесем бойлера към 2 дом-личните притежания,и Уран-като класически сигнификатор на електрическите уреди?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1136 -: Януари 21, 2010, 08:24:24 pm »
Цитат
Не трябва ли да отнесем бойлера към 2 дом-личните притежания,и Уран-като класически сигнификатор на електрическите уреди?

ми в книгата на Марч и Макевърс пише, че по 2ри дом са материалните придобивки, а по 4 дом са подобренията в дома - туй не се ли явява подобрение  :-\  аз изобщо не разбирам от хорари  :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #1137 -: Януари 21, 2010, 08:37:02 pm »
Според Цв.Борисова по втори дом е цялото движимо имущество,но пък примерно мебелите ги отнася в четвърти,а те нали също са движимо имущество.Обърках се...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1138 -: Януари 21, 2010, 08:48:49 pm »
Пералнята на мис Каприз ли беше ... я разгледах по 6-ти дом като домашен уред и нещата излязоха точни. Бойлера незнам?!

За хорара на Небесна - аз погледнах втория управител, той е в 6 дом, както и предполагаш, че е на работа, но наистина и аз много се зачудих защо първия управител все пак е в 5-ти дом.  :blink:     
Луната е в 8-ми, показва загубата, но й предстои тригон с Марс, предполага се, че ще го намериш.
Сатурн също се явява сигнификатор на веща, защото е в дома. Даже може да е друга вещ, около която то се намира. Сатурн прави тригон с Венера в 6 дом.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1139 -: Януари 21, 2010, 08:51:38 pm »
Пералнята е на Дейзи май :)Моя е флашката-беше де :(