Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170533 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2100 -: Април 18, 2010, 03:43:41 pm »
Ще започна ли работа,

първи въпрос

Цитат
която да ме удовлетворява,
втори въпрос

Цитат
в рамките на следващите два месеца? София, 14:12ч

трети въпрос

Луната като съуправител на въпроса прави последен аспект със Слънцето - положителен. Има и аспект в края с ретро Сатурн, но мисля че този със Слънцето е решаващ, а той е твой сигнификатор.

Важно е да кажеш дали в момента работиш или не. Та, отговора ми на въпроса ти е - да, ще работиш, но по другите едва производни не мога да кажа. Възможност ще се появи до две седмици.

А това показа тарото:

Предложение ще дойде сравнително бързо. Добро заплащане, но работата ще е някакъв компромис, все пак. :-[

Вчера една приятелка, която ще си купува апартамент, ми се обажда за хорар с въпрос - това ли е апартамента, в който ще живея и ще бъда ли щастлива там  ;D Не мисля, че мога да отговоря на такъв въпрос. :rolleyes: И знам, че е вредно, но се наложи да го модифицирам... :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #2101 -: Април 18, 2010, 03:47:30 pm »
Цитат
Вчера една приятелка, която ще си купува апартамент, ми се обажда за хорар с въпрос - това ли е апартамента, в който ще живея и ще бъда ли щастлива там 
В книгата на Марч/Maкевърс има подобен въпрос,но става дума за това дали е добра сделка и дали ще са доволни от самата покупка :blink:А за това дали ще е щастлива приятелката ти и аз се чудя как би могло да се отговори,макар,че съм срещала въпроси от рода на "това ли е правилния за мен човек",което май е същото ;)

« Отговор #2102 -: Април 18, 2010, 05:12:13 pm »
Ще започна ли работа,

първи въпрос

Цитат
която да ме удовлетворява,
втори въпрос

Цитат
в рамките на следващите два месеца? София, 14:12ч

трети въпрос

Луната като съуправител на въпроса прави последен аспект със Слънцето - положителен. Има и аспект в края с ретро Сатурн, но мисля че този със Слънцето е решаващ, а той е твой сигнификатор.

Важно е да кажеш дали в момента работиш или не. Та, отговора ми на въпроса ти е - да, ще работиш, но по другите едва производни не мога да кажа. Възможност ще се появи до две седмици.

А това показа тарото:

Предложение ще дойде сравнително бързо. Добро заплащане, но работата ще е някакъв компромис, все пак. :-[

Вчера една приятелка, която ще си купува апартамент, ми се обажда за хорар с въпрос - това ли е апартамента, в който ще живея и ще бъда ли щастлива там  ;D Не мисля, че мога да отговоря на такъв въпрос. :rolleyes: И знам, че е вредно, но се наложи да го модифицирам... :lol:

Хаха, аз в старанието си да съм точно при задаването на въпроса, зададох 100 в едно изречение  :57: много не ги разбирам тези неща :-[ Иначе не, не работя :) Благодаря за отговора!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2103 -: Април 20, 2010, 12:56:47 am »
какво ще се случи м*У МЕН И Г-Н Х ;D от тук нататък- край или начало....
ей да не си помислите ,че става дума за оня момък.... ;D

01:36МИН.СОФИЯ- 20.04.2010Г.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #2104 -: Април 20, 2010, 06:30:58 am »
Ей, как я нацели тая карта ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2105 -: Април 20, 2010, 07:47:16 am »
Ей, как я нацели тая карта ;D

schooooo? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #2106 -: Април 20, 2010, 08:11:32 am »
Марая,като че ли с този човек сте имали някакъв съюз/бизнес,брачен/,който е бил доста поизстинал,но сега нещата се затоплят така да кажа.Бих казала,че кверента-г-н Х. е по-заинтерисования от това.Ти си представена от Сатурн,който е ретро-питаш,но като че ли не си много вдъхновена от перспективата да имаш ново начало с г-н Х.Той има ли финансов интерес от теб-Луната/той/се стреми към тригон с У2.По-скоро си мисля,че интересите ви са бизнес,заради квадрата на Луната с У8/Слънцето-явно не искаш интимни отношения с него.Освен това У8 е и негов У2-май ще му затвориш и кранчето ;Dна г-н Х.
Но въпреки всичко си мисля,че ново начало предстои.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2107 -: Април 20, 2010, 08:16:03 am »
Марая,като че ли с този човек сте имали някакъв съюз/бизнес,брачен/,който е бил доста поизстинал,но сега нещата се затоплят така да кажа.Бих казала,че кверента-г-н Х. е по-заинтерисования от това.Ти си представена от Сатурн,който е ретро-питаш,но като че ли не си много вдъхновена от перспективата да имаш ново начало с г-н Х.Той има ли финансов интерес от теб-Луната/той/се стреми към тригон с У2.По-скоро си мисля,че интересите ви са бизнес,заради квадрата на Луната с У8/Слънцето-явно не искаш интимни отношения с него.Освен това У8 е и негов У2-май ще му затвориш и кранчето ;Dна г-н Х.
Но въпреки всичко си мисля,че ново начало предстои.

pi4a ;i e priqtel ot mnogo godini :blink:.pozna! :clap: :wink2:

*

Nebesna

« Отговор #2108 -: Април 20, 2010, 08:22:01 am »
Луната е на трон и управлява въпросния господин. Той е в по-силна позиция от тебе и дирижира нещата. Няма да има секс - Луната прави сходящ квадрат със Слънцето. Бизнес интереси -може.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2109 -: Април 20, 2010, 08:25:24 am »
Луната е на трон и управлява въпросния господин. Той е в по-силна позиция от тебе и дирижира нещата. Няма да има секс - Луната прави сходящ квадрат със Слънцето. Бизнес интереси -може.

abe ne stava duma za keks ;D ;D ;D , za sdrugenie...
az pisax po-gore ,4e ne e saschiq ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2110 -: Април 20, 2010, 10:49:14 am »
Ти си в неизгодна позиция и нещата няма да се развият в твоя полза.
От една страна - твоят сигнификатор е перегрин и ретрограден. Плутон на асц. показва също, че си в сложна ситуация, уязвима и изолирана от въпроса. Не си в състояние да повлияеш на развитието му. С най-много достойнства в картата е Юпитер, тоест това е планетата или човекът, който може да допринесе най-ефективно за развитието на въпроса. Вероятно юридически консултант или пък влиятелна персона  - той е в контакт с г-н Х. и е бил в конфликт с тебе, така че работи в негова полза. Предстоящият аспект на Луната е секстил с ретрограден Меркурий - вероятно ще се наложи да се преиздават или преподписват документи. Може да има и забавяне на документи за собственост върху земя или имоти. Така или иначе "сделка" ще има. Последният аспект на луната е все пак секстил със Сатурн. Но ретро Сатурн, в последен градус. Съюзът би бил компромис за теб и нещата няма да се развият според очакванията ти.

Трудно ми е да определя точно квезита. Моля следващия път да питаш по-простичко. Щото иначе отговори - нъц! :-X
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

galinda

« Отговор #2111 -: Април 20, 2010, 02:36:18 pm »
Здравейте, ;)  може ли да попитам дали ще забременея скоро...родена съм на 14,05,1981 някъде около 22:00 часа...
И още нещо кой е моя асцедент някъде съм чела, че е Скорпион....но не съм сигурна на друго място близнаци? благодаря ви предварително

*

Марая

• 28287
« Отговор #2112 -: Април 21, 2010, 07:55:15 pm »
ще пътувам ли утре или тази нощ?
20:41мин. софия 21.04.2010г.
моля ви ,много ми е важно! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2113 -: Април 21, 2010, 09:51:03 pm »
и нето е отговор! :blink: :wub:
благодаря ви! ;)

« Отговор #2114 -: Април 21, 2010, 09:58:55 pm »
Марайче, Луната прави към теб апликиращ аспект в Лъв - това е бавно действащ знак. Няма да се разбързаш да тръгнеш. Пътя ти е ретро Сатурн и няма аспект с Марс. Последния аспект, който прави Луната е квадрат с Венера,а тя управлява 7ми - може би пътя ти зависи от друг човек и ретро Мерк е в съвпад с К7 Отговора ми е по-скоро, че ще се откажеш, въпреки апликиращия съвпад на Луната с Марс.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2115 -: Април 21, 2010, 10:44:41 pm »
 :kissd: , Аурора- благодаря ти!

*

galinda

« Отговор #2116 -: Април 22, 2010, 09:03:04 am »
явно няма да забременея скора така ли момичета? :(

*

missKapriz

« Отговор #2117 -: Април 22, 2010, 09:07:17 am »
Цитат
явно няма да забременея скора така ли момичета?
Това кой го твърди?Не се навивай-аз мисля,че просто никой не е погледнал картата ти,защото това е твърде сериозен въпрос ,изисква се задълбочено гледане,а това все пак е форум :blink:

*

galinda

« Отговор #2118 -: Април 22, 2010, 11:27:21 am »
о.к. благодаря ви! ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2119 -: Април 23, 2010, 11:12:50 am »
Конкурси, състезания аз знам, че са по 5 дом. Ако се гледа за друг броиш от него /в зависимост от дома/, той е 1 дом. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.