Цитат на: Марая в Април 25, 2010, 01:31:41 pmще си купя ли къща на море?14:17 софия 25.04.2010г. На този въпрос моят отговор е "не".
ще си купя ли къща на море?14:17 софия 25.04.2010г.
AlcyoneCentral star of the Pleiades Ambition, honour and glory. Trouble with opposite sex. Bereavement; loss; sorrow 0° Gemini 00 Unfortunate Moon/ Jupiter/ Mars
Цитат на: Марая в Април 25, 2010, 01:04:54 pmЦитат на: Скарлет в Април 25, 2010, 07:19:20 amИскам само да добавя, че в този хорар Венера е в съвпад с Електра от Плеяди. Аз винаги гледам и неподвижните звезди. Дават много инфо. цитат на лили:Добрият астролог според мен трябва да умее не само да чете между редовете, а и да получи максимум информация от минимум фактори. И познаването на есенциалната природа на планетите е задължително. :wink2: Аз не се имам за добър астролог и гледам да изцицам отвсякъде инфо. Дори и да не поглеждам към неподвижните звезди, което Лилли е правил винаги, Венера е в критичен градус. Но това е стара тема, та вече няма толкова значение. :blink:
Цитат на: Скарлет в Април 25, 2010, 07:19:20 amИскам само да добавя, че в този хорар Венера е в съвпад с Електра от Плеяди. Аз винаги гледам и неподвижните звезди. Дават много инфо. цитат на лили:Добрият астролог според мен трябва да умее не само да чете между редовете, а и да получи максимум информация от минимум фактори. И познаването на есенциалната природа на планетите е задължително. :wink2:
Искам само да добавя, че в този хорар Венера е в съвпад с Електра от Плеяди. Аз винаги гледам и неподвижните звезди. Дават много инфо.
Цитат на: Скарлет в Април 25, 2010, 05:53:23 pmЦитат на: Марая в Април 25, 2010, 01:31:41 pmще си купя ли къща на море?14:17 софия 25.04.2010г. На този въпрос моят отговор е "не". ха-ха-ха , това е вече е факт!ти позна!купена е преди няколко месеца ама искам още една в Бургас ,близо до Синухе
а на моя въпрос никой ли няма да отговори
Цитат на: Марая в Април 25, 2010, 06:00:24 pmЦитат на: Скарлет в Април 25, 2010, 05:53:23 pmЦитат на: Марая в Април 25, 2010, 01:31:41 pmще си купя ли къща на море?14:17 софия 25.04.2010г. На този въпрос моят отговор е "не". ха-ха-ха , това е вече е факт!ти позна!купена е преди няколко месеца ама искам още една в Бургас ,близо до Синухе Кое е факт??Боже,нищо не разбирам от как Вещичка зададе въпроса си-майтапите ли се всички или аз нещо се смахвам :rolleyes:
Цитат на: Вещичка в Април 25, 2010, 06:03:02 pmа на моя въпрос никой ли няма да отговори Извинявай, но твоя въпрос ми е неясен. На мен требе повечко да ми се обяснява. Това....един подарък....пък мога ли да го използвам... ич не ми стана ясно нищо.
имам къща на морето! е добре ,не е къща , а апартаменти- 2. но не са в Бургас!сега искам и окло Бургас.... :blink:
Аурора , сърдита съм , заеба ме на средата....тцц-тццц.айде кажи ,мОлАм те ,нещо :wink2: :kissd: ,ще гледам ли изгрева от френски прозорци ,къпещт се в сребърните коси на морето? :blink:
Вещичка - не.
Лили - да, контактът си е бил "действителен".
Но нали питаш за новата къща-ипотекираната,а казваш че покупката е вече факт-нещо хронологията ми се изгуби
Докато коментирахме какво трябва да може и да знае добрият астролог, Венера взела, че минала в съвпад с Алциона.
Цитат на: missKapriz в Април 25, 2010, 06:11:21 pmНо нали питаш за новата къща-ипотекираната,а казваш че покупката е вече факт-нещо хронологията ми се изгубиабе искам къща в Бургас , там има ипотекирана....,иначе преди време бях задала въпрос ,беше преди месеци пак по тоя повод. имам 2 апартамента на морето във варна ,но не са със френски прозорци...гледали сте снимки на лили,небесна и мен от тях.....
Цитат на: Скарлет в Април 25, 2010, 06:05:14 pmЦитат на: Вещичка в Април 25, 2010, 06:03:02 pmа на моя въпрос никой ли няма да отговори Извинявай, но твоя въпрос ми е неясен. На мен требе повечко да ми се обяснява. Това....един подарък....пък мога ли да го използвам... ич не ми стана ясно нищо. ми подарък, който мога и да ползвам, а мога и да не го ползвам - една гривна е. въпроса ми е дали да я използвам или не? кое е неясно
Цитат на: Diyana в Април 25, 2010, 06:13:50 pmВещичка - не.а защо