Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170141 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3160 -: Май 23, 2010, 05:58:33 pm »
Извинявай Аурора, не те разбирам. Толкова съм объркана, че не разбирам и какво ми се говори.
Чухме се пак, за да го помоля да не идва, че няма смисъл, вече съм на ясно. Но той ми излезе с номера, че вече времето е топло и ще ми донесе и постави климатика. И ми говори, че драматизирам, че трябва да останем приятели и т.н. И в същото време ми говори, че няма друга. Съвсем ще подлудна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3161 -: Май 23, 2010, 06:00:23 pm »
 ;D Да не му е много силен Нептуна на човечеца....извинявай за черния хумор, но и аз трудно понасям подобни противоречиви изказвания.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #3162 -: Май 23, 2010, 06:02:46 pm »
Нептун му е водеща планета. На МЦ е от към 9 дом.

« Отговор #3163 -: Май 23, 2010, 06:03:15 pm »
Извинявай Аурора, не те разбирам. Толкова съм объркана, че не разбирам и какво ми се говори.

То не, че това дето го пиша е много ясно, де...Искам да кажа, че това е едностранно налагане на воля. Но картите, които изтеглих не показват крах, край, раздяла. Или аз не ги търкувам по този начин.  :unsure: И иска да ти постави климатика, за да има повод да дойде още веднъж  :angry: :angry: :angry:!!!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3164 -: Май 23, 2010, 06:06:47 pm »
Не знам какво иска. Хем не иска да ме наранява, а в същото време го прави. Хем иска да се разделяме, а в същото време да останем приятели. Хем иска сродна душа и в същото време не вярва, че ще я намери. Аз ли откачам вече?Или той е откачил?

« Отговор #3165 -: Май 23, 2010, 06:07:12 pm »
Това е сношния ми хорар. Зададох същия въпрос и се опитах сама да си отговоря. Сякаш съм предчувствала какво ще се случи днес  :'(
Тук Дияна ме напътства как да тълкувам хорара.
Този хорар ясно говори за объркването на Марс-питащата му предстои опозиция с Нептун преди да напусне знака а ако гледаме Плутон той е в точна опозиция с Венера която представлява партньора.На Луната и предстоят трудни аспекти съвпад точен със Сатурн което може би е причината за сегашната ти депресия и в опозиция с Юпитер и Уран. Слънцето е във твоя 7-ми негов първи което ми говори че той се интересува в момента единствено от себе си.На този хорар отговора е че по скоро ти мислиш за раздяла отколкото той и нещо ме кара да мисля че всичко е плод на твои страхове и сама си вгорчаваш живота.Аз също като останалите мисля че си страшно позитивна и добра и всеки мъж би се чувствал добре в твойто присъствие и с теб!Ние ти изпращаме една виртуална бг подкрепа!  :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3166 -: Май 23, 2010, 06:10:26 pm »
И иска да ти постави климатика, за да има повод да дойде още веднъж  :angry: :angry: :angry:!!!

Бившия навремето така ми носеше разни ризи за преправяне (майка ми умееше да шие), но това зад гърба на двете майки.  ;D А аз, както неведнъж съм споменавала, в това отношение съм с две леви ръце.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #3167 -: Май 23, 2010, 06:10:59 pm »
Много сте мили! Благодаря ви! Ей в такива моменти искам да съм си у дома  :'(.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3168 -: Май 23, 2010, 06:12:05 pm »
Дивна,чак сега видях картата ти и съм съгласна с marygadje.Той освен,че се интересува само от себе си, вероятно самият той си има проблеми, свързани с работата му.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

« Отговор #3169 -: Май 23, 2010, 06:14:36 pm »
Дивна,чак сега видях картата ти и съм съгласна с marygadje.Той освен,че се интересува само от себе си, вероятно самият той си има проблеми, свързани с работата му.
Благодаря ти Кабала!
И какво общо трябва да имам аз тогава с всичко това? Един емоционално зрял човек ще свързва ли работата си или каквото и било с любовта?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3170 -: Май 23, 2010, 06:16:27 pm »
Е,може би не иска да те натоварва...знаеш,мъжете си мислят,че трябва сами да се оправят,но както каза и marygadje, май, сама си създаваш излишни тревоги.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

missKapriz

« Отговор #3171 -: Май 23, 2010, 06:20:48 pm »
Да бе, само викам, ако не си ги видяла.  ;) Между другото интересна програма. Рахари коя е?

програмката е Антарес - http://astrology.org.ua/antares.htm - това там е демо, аз от руски торенти си я дръпнах.

А за хорара - вече имам резултат. Ако иска някой да се упражни - няма да го казвам.

Според мен пиесата не е одобрена

« Отговор #3172 -: Май 23, 2010, 06:23:15 pm »
Дивна по транзити и прогресии излиза ли ти раздяла?

*

Divna

« Отговор #3173 -: Май 23, 2010, 06:31:24 pm »
За съжаление да. Прогресивна Луна, Уран, Слънце ... всички са в кюпа.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3174 -: Май 23, 2010, 06:43:20 pm »
Ами,аз виждам,че след около месец-два луната ти ще направи секстил с Марс. Вярно е,че ще има и опозе по Уран,ама поне може да се плъзнеш по секстила. И я се виж, с този Плутон върху Слунцето, направо "обезумяваш",бе,момиче. Знам,че явно, положението ти не е розово и определено си доста объркана...и понеже те познавам добре и никога не си изпадала в подобни състояния, то определено си се парализирала от страх.

« Отговор #3175 -: Май 23, 2010, 06:44:41 pm »
Ами как да не си в депресия Сатурна върху Слънцето а отсреща Юпитер и Уран и миля че това е причината да виждаш всичко тягосно тежи ти  и се въртят такива черни мисли в главата ти.Според мен при теб догодина ще има раздвижване по отношение на партньорствата но чак след като те отпусне тази мунданна опозиция Сатурн-Юпитер-Уран.А по прогресии също ти предстоят промени но догодина съвпад на пр.Слънце с Луна и пр.Луна се е запътила към 7-ми дом.

*

Nebesna

« Отговор #3176 -: Май 23, 2010, 06:48:04 pm »
Господи, как е възможно да съм толкова кьорава и нищо да не виждам.
Аз (1дом Лъв) и той(7дом Водолей) - Слънце и Уран в секстил - не би трябвало да сме в лоши взаимоотношения. И в действителност не сме се карали. Той птосто ей така ми го съобщи.
Раздялата по 10 дом. Марс (краят)прави каре със Слънце(аз). А няма аспект с неговата планета Уран.

Дивна, мила, Слънце и Уран не са в секстил, защото Уран е в Риби. Секстилът ще стане факт едва след като Уран премине в Овен.

Гледам планетите до Сатурн за да опростя максимално нещата. Ти се управляваш от Слънце в Близнаци, а той от Сатурн в Дева. Вашите сигнификатори са в квадратиращи знаци, т.е. аспектът е отрицателен, а отрицателните аспекти означават "НЕ".

*

Divna

« Отговор #3177 -: Май 23, 2010, 06:53:01 pm »
Ами,аз виждам,че след около месец-два луната ти ще направи секстил с Марс. Вярно е,че ще има и опозе по Уран,ама поне може да се плъзнеш по секстила. И я се виж, с този Плутон върху Слунцето, направо "обезумяваш",бе,момиче. Знам,че явно, положението ти не е розово и определено си доста объркана...и понеже те познавам добре и никога не си изпадала в подобни състояния, то определено си се парализирала от страх.

Да след няколко месеца ще имам хубави аспекти и по прогр. Луна и по тр. Сатурн.
Кабала, аз ти споменах за солара ми тази година - Слънце, Сатурн, Меркурий в 12 сол. дом в съвпад с нат. Слънце и нат. Плутон. Такава тежко година не съм имала никога. Това ще ми е втората болезнена раздяла със същия човек само за една година. Как да бъда жизнерадостна като отвътре ми е черно  :'(?

*

Divna

« Отговор #3178 -: Май 23, 2010, 06:55:41 pm »
Господи, как е възможно да съм толкова кьорава и нищо да не виждам.
Аз (1дом Лъв) и той(7дом Водолей) - Слънце и Уран в секстил - не би трябвало да сме в лоши взаимоотношения. И в действителност не сме се карали. Той птосто ей така ми го съобщи.
Раздялата по 10 дом. Марс (краят)прави каре със Слънце(аз). А няма аспект с неговата планета Уран.

Дивна, мила, Слънце и Уран не са в секстил, защото Уран е в Риби. Секстилът ще стане факт едва след като Уран премине в Овен.

Гледам планетите до Сатурн за да опростя максимално нещата. Ти се управляваш от Слънце в Близнаци, а той от Сатурн в Дева. Вашите сигнификатори са в квадратиращи знаци, т.е. аспектът е отрицателен, а отрицателните аспекти означават "НЕ".

Господи Небесна ако знаеш колко се молих и ти да дойдеш! Благодаря ти мила!
Момичета нямате идея каква психическа опора ми давате в момента.
Много ви благодаря? Добре че ви има.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3179 -: Май 23, 2010, 06:56:48 pm »
Пиле,Ша,до'да и Ша та ошамаря...Можеш и по позитивен начин да използваш този 12 дом. Ама,виж,аз като гледам картата ти,наталната, нямаш много напрежение и всяко появило се такова, направо те разтриса... Аз не съм разглеждала солара ти още,ама 12 не означава винаги раздяла.
Я,ми се засмей с оня, звънкия, мелодичен глас-))))