Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170604 Прегледи
*

koral

• *
  • 103
Re:хорарен въпрос
« Отговор #320 -: Септември 25, 2009, 09:27:27 pm »
Скарлет,хорарът беше в отделна тема-хорар за получаване на пари.Тя остана назад.Имаше такава прогноза ,за забавяне,за няколко седмици срок.Не ги забавиха.Но  ти беше права :)За което благодарско.

*

Skarlet

« Отговор #321 -: Септември 25, 2009, 09:31:57 pm »
Блягодаря ти.Забравила съм,че е било в отделна тема. За нас е важно,вече обясних защо. Така си търсим грешките и се учим от тях.

« Отговор #322 -: Септември 25, 2009, 09:33:13 pm »
Скарлет,хорарът беше в отделна тема-хорар за получаване на пари.Тя остана назад.Имаше такава прогноза ,за забавяне,за няколко седмици срок.Не ги забавиха.Но  ти беше права :)За което благодарско.

Та-даааам!  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3609.0.html

То така пост фактум е лесно, но хорара показва - Луната къто съуправител на въпроса в точен тригон със Сатурн упр. на 2-ри парите.
Което означава, че със сигурност ще ги вземеш. Ти си по Юпитер и когато Луната направи ингрес в следващия знак до юпитер й остават 24 градуса т.е. около 23-ти септември, но пък ти си ги получила много по-рано.  :-[

« Последна редакция: Септември 25, 2009, 09:42:53 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #323 -: Септември 25, 2009, 09:49:57 pm »
Та да да даааам! Тенкю!  ;D Даже си намерих поста. До тук добре. Яд ме е и за пръстена на Синухе. Синухе,ко стана с него бе,слънце? Май не се появи. Трябва утре на пресен наспан мозък и този хорар да издиря,че да видим дъл не може нещо и с него да се справим.  :)

*

Skarlet

« Отговор #324 -: Септември 25, 2009, 10:27:53 pm »
Ти си по Юпитер и когато Луната направи ингрес в следващия знак до юпитер й остават 24 градуса т.е. около 23-ти септември, но пък ти си ги получила много по-рано.  :-[

Трудно е дори постфактум в този хорар да се определи къде е грешката.Между Юпитер и Хирон във 2 дом има 3 градуса и между Венера и Слънцето. Но тогава спорехме за формулировката на въпроса, че не е ясен кви пари и от къде.Ето,че е много важно,когато някой задава въпрос,да бъде максимално ясен. Който не иска да се обяснява пред много хора и се притеснява,по-добре да не го задава.

*

missKapriz

« Отговор #325 -: Септември 25, 2009, 10:42:09 pm »
Днес ми се случи нещо неприятно-след преглед при УНГ специалист,се оказа,че имам 70 % загуба на слуха на дясното ухо,като лекарката се съмнява,че нещо! ми притиска слуховия нерв.Самото ухо ,както и гърлото нямат проблем.Цял ден се опитвам да не мисля за това,но преди час говорих и със специалист от София и той ме иска там на изследвания.Дали е сериозно?

*

Skarlet

« Отговор #326 -: Септември 25, 2009, 10:46:12 pm »
Когато се задава хорарен въпрос,трябват ако не карта,то точен час,минути и населено място/ от къде се зада въпроса /. Иначе няма как да се построи картата.

*

missKapriz

« Отговор #327 -: Септември 25, 2009, 10:54:29 pm »

*

missKapriz

« Отговор #328 -: Септември 25, 2009, 10:58:36 pm »
Нещата не са добре според този хорар май :-XПредстоящ съвпад на Луната-аз,и въпроса-с Плутон в 6 дом на здравето.
От друга страна лошите аспекти показват отрицателен отговор,а в случая точно той е желаният.Тогава дали пък не означава,че няма за какво да се притеснявам
« Последна редакция: Септември 25, 2009, 11:08:00 pm от missKapriz »

*

Skarlet

« Отговор #329 -: Септември 25, 2009, 11:07:12 pm »
Луната / упр. на асц.-т.е. питащата /е без курс в 6 дом,което може да покаже,че няма повод за притеснение. Но вече заспивам,да ти кажа под секрет.Толкова емоции имах днес цял ден на път,че вече ми сълзят очите за сън. Утре сутринта ще го разгледам на спокойствие,защото сега рискувам да сгреша повече от обикновено допустимото.А това е сериозен въпрос. Въпреки че,мен ако питаш,здравето най-добре се вижда в рождения хороскоп и с прогностичните методи.Не,че не може и с хорар,но здравето си е отговорност.Там няма лабаво.

*

missKapriz

« Отговор #330 -: Септември 25, 2009, 11:10:55 pm »
Разбира се,Скарлет-няма нищо спешно,предстоят и още изследвания-а и аз съм повече ядосана отколкото притеснена все още,както се вижда и от Марс в 1 дом :-\.Така,че до утре :)

*

Skarlet

« Отговор #331 -: Септември 25, 2009, 11:12:27 pm »
А,между другото, Мис Каприз,ако не ти се спи,опитай ти с тълкуването. Напиши сигнификаторите на въпроса,на домовете,планетите по домове и знаци. Давай стъпка по стъпка и се абстрахирай,че това е твоето ухо. Небесна е постнала цели теми по медицинска астрология в другия подфорум.Намери ги,чети и се опитай да интерпретираш.Пък и други ще се включат,и аз утре ще го видя.Споко!  :)

*

missKapriz

« Отговор #332 -: Септември 25, 2009, 11:18:17 pm »
Аз също съм изморена и се притеснявам да не оплескам нещата-така,че утре сутринта ще напиша всичко и към обяд най-късно ще го постна,ако има и други мнения може да ги сравним и обсъдим.Лека нощ на всички

*

sunrain

• 6710
« Отговор #333 -: Септември 26, 2009, 02:08:34 am »
Само ме е яд за хубавото коте на Сънрайн. Като го гледам моя Жорко,ми се стопява душата.

Няма го това коте значи да му се не види ... мъка ми е да питам вече човека, той Теле, ама знам как си го обичат и им е тежко. Аз за всички котки така се вълнувам, сега на едно му правих компания пред входа, имаше си приятелче и то изчезна някъде, не мога да разбера някой взе ли го, какво стана. Лятото майка донесе трички съвсем новородени, котката-майка се случило нещо с нея и много ми е мъчно, не можахме да ги спасим.  :'( Незнам от кой транзит, но с много смърт на животни се сблъсках тази година. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #334 -: Септември 26, 2009, 09:23:34 am »
Питащият е представен от Луната,която е и втори сигн.на въпроса.
6 дом на здравето е в Стрелец-сигн.на здравето на питащия-Юпитер
Луната и Юпитер не правят аспекти.изобщо Луната е без курс
Марс  управлява главата и ушите,а Сатурн –слуховия орган-предстои им секстил,така,че може би нищо сериозно
Лекаря поставил диагнозата/не окончателна още/ е по 7 дом-Упр.е Сатурн-тъй като Сатурн отговаря и за слуха,мисля,че специалиста е бил избран правилно в случая.
Може би заради неизяснената докрай диагноза Луната е без курс и няма аспекти между сигнификаторите!?

« Отговор #335 -: Септември 26, 2009, 09:50:14 am »
Ето една интерпретация и от мен, но преди всичко държада кажа, че карта не е радикална.

Ти - Луна, лекарят - Сатурн. Квадратът се е разпаднал между тях, но е принципен. По-опитните тук ще кажат дали принципният квадрат между Луна и Сатурн означава, че не си попаднала на правилният доктор или, че намесата му не е навременна.

Юпитер, упр.- на 6-ти е в 8-ми и това означава, че обстоятелствана се неясни, скрити. Между доктора и диагнозата /Сатурн - Юпитер/ няма аспект, което в случая е добре, защото може да означава, че предположението му е неоснователно.

МИсля, че картата показва да направиш още изследвания. Все пак Луната е без курс.

Ето какво паказаха картите. ВЪпросът ми кам тях беше - правилно ли е предположил специалистът?

Картите показват, че има съществена загуба. Има материя, която трябва да се отстрани, за да има промяна в състоянието. Мисля, че последната карта еднозначно показва, че ситуацията е обратима.  :)
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 11:17:50 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #336 -: Септември 26, 2009, 09:53:08 am »

По принцип Сатурн и Козирог се свързват със слуха,а Уран и Водолей- със слуховия нерв. Луната управлява кверента / питащия / и е в 6 дом на здравето-в Стрелец. Напълно показателно за здравословен проблем. Върхът на 6 дом в Стрелец е сигнал за ясно протичащо заболяване, обаче Луната в Стрелец с диспозитор Юпитер във Водолей в 8 дом може да доведе до оперативна намеса. Луната е в разходящ секстил с Юпитер-12 градуса,което да показва,че в последната 1 година си имала сигнали за заболяването,но да си подценявала нещата. Предстоящият съвпад на Луната с Плутон след преминаването и в курс и в знака Козирог, може да донесе както сериозни изследвания за установяването на увреждането,така и оперативна намеса/поради естественото управление на Плутон върху 8 дом/. При това Плутон е в знака Козирог-слуха. Сатурн е диспозитор на Плутон и управлява 7 и 8 дом в картата,а това отново показва възможността за операция-8 дом от лекаря-7 дом.

*

Skarlet

« Отговор #337 -: Септември 26, 2009, 09:57:18 am »
Ето една интерпретация и от мен, но преди всичко държада кажа, че карта не е радикална.

Ти - Луна, лекарят - Сатурн. Квадратът се е разпаднал между тях, но е принципен. По-опитните тук ще кажат дали принципният квадрат между Луна и Сатурн означава, че не си попаднала на правилният доктор или, че намесата му не е навременна.

Юпитер, упр.- на 6-ти е в 8-ми и това означава, че обстоятелствана се неясни, скрити. Между доктора и диагнозата /Сатурн - Юпитер/ няма аспект, което в случая е добре, защото може да означава, че предположението му е неоснователно.

МИсля, че картата показва да направиш още изследвания. Все пак Луната е без курс.

Ето какво паказаха картите. ВЪпросът ми кам тях беше - правилно ли е предположил специалистът?

Картите показват, че наистина има съществена загуба. Има материя, която наистина трябва да се отстрани, за да има промяна в състоянието. Мисля, че последната карта еднозначно показва, че ситуацията е обратима.  :)

И аз мисля,че специалистът,към който се е обърнала,не е достатъчно добър-разходящ квадрат на Луната със Сатурн. И диагнозата е неясна,заради Юпитер в 8 дом.Но има акцент на 9 дом от Нептун и Хирон и според мен трябва бързо да се ориентира към светило в областта на УНГ,за да изяснят всичко- Уран управлява 9 дом-дългите разстояния и е в 10 дом.

*

missKapriz

« Отговор #338 -: Септември 26, 2009, 10:05:49 am »
Всиочко е вярно-имам оплаквания отдавна,но тъй като по принцип имам проблеми с гърлото и носа и ми е омръзнало да пия антибиотици без полза,не обърнах внимание и сега.Докато не стана осезаемо-тъпа болка,като тежест дълбоко в ухото,към сливиците и надолу по врата.
Иначе сноши говорих и със специалист от Сф и той каза,че по всяка вероятност ще трябва да лежа в болница-в Сф!,а там ще решат дали само със системи ще ме лекуват или не.Ако се окаже че това,което притиска нерва е опасно ще има и операция предполагам
На 3.10 съм на преглед но тук,в Бургас,обаче ще дойде лекатя от София.Преди това лекарката,която откри първа проблема пак ще ме гледа-ще споделя какво е станало
 А защо винаги,когато задавам хорарен въпрос или Луната е без курс или Асц е в критичен градус-това,когато питам за себе си.Има ли обяснение от астрологична гледна точка

*

Skarlet

« Отговор #339 -: Септември 26, 2009, 10:09:08 am »
Марс от 1 дом ще е в сходящ секстил към Сатурн-управител на 7 и 8 дом и в сходящ тригон към Уран-управител на 9 дом,което е добър знак за лечението,изследванията и евентуалната оперативна намеса /ако лекаря реши,че е наложително/. Но трябва да бъде специалист на/от по-далечно разстояние. Аз бих ти препоръчала, Миз Каприз, моя професор/ако все още работи/- проф. Ценев в 1-во УНГ отделение на болница "Царица Йоанна" / бившия ИСУЛ / в София. Ако той се е пенсионирал,тогава доц./проф./ Чалъков. Те ме оперираха преди доста години и са отлични специалисти.