Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166693 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3400 -: Май 30, 2010, 07:07:08 pm »
Благодаря Аурора!
Не би трябвало да ми донесе финансова изгода. По-скоро аз трябва да се бръкна  :-[.
Трябва да оправям документи в посолството (един документ за дъщеря ми и един за майка ми).

« Отговор #3401 -: Май 30, 2010, 07:10:04 pm »
шЪ видим  :P ;D Ми много акцентиран 8ми дом. Това да не би да означава даване не пари? Нека да видим дали така работи хорара.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #3402 -: Май 30, 2010, 07:11:05 pm »
Много Благодаря на Скарлет, Sunrain и Diyana за включването, не съм изненадана от отговорите..., а и хорарът не е от лесните. Ще дам обратна връзка, до един месец вероятно ще стане ясна развръзката :(

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3403 -: Май 30, 2010, 07:11:25 pm »
Аурора, хайде, кафето изсъхна  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3404 -: Май 30, 2010, 07:13:40 pm »
Кабала, за парите да се пробвам.  :blink:
Малко кофти идва, че тя и втори дом са в един знак, но според мен това означава, че сама си ги е скрила. Луната /парите/ се намират там, където ги е оставила.
 Тя е в Меркуриев знак, може би са сред документи, пликове. Сатурн в същия знак също подсказва евентуално за някакви договори в близост, от което следва да са прибрани в някаква мебел. Диспозитора - Меркурий е в Телец, може да е там, където също се държат бижута, някакви дамски принадлежности и шивашки истории евентуално. Около тях парфюми, нещо течно?
Сигнификатори в земните нали означават юг, около земята... :rolleyes: Те сигурно задържат ситуацията, но както казах смятам, че ще ги намери, може би просто по-бавно, а и предвид, че ще отсъства, има и причина.  

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3405 -: Май 30, 2010, 07:26:37 pm »
Може ли да кажете по тази карта. Въпросът е зададен от мен и се отнася лично за мен. Отговорът му може е точно с да или не.  Иначе не е спешно, просто въпросът ми хрумна след като се събудих. Много ще ми е интересно дали по картата може да се познае въпроса.

Ще мога да се включа след 16ч.

Видях, че има предположение, че е за работа.

Луната У1ви е в 6ти Козирог и аз така ще предположа първо за работа  ;D
Венера е минала АСто- У11ти, където е и мерка - въпрос за БЪДЕЩА работа....
Венера преминала АСто може и да има връзка с любовта. Луна в Козирог - на работа, с по-възрастен човек. Айде да спра да пиша глупости  :P

А защо Сатурн е още ретро в тази карта?  :unsure:

*

missKapriz

« Отговор #3406 -: Май 30, 2010, 07:29:33 pm »
Mari писа,че въпроса е дали да се подложи на хипноза.И е задала въпроса по-рано ;)

« Отговор #3407 -: Май 30, 2010, 07:31:33 pm »
Е що тогава ме бъзика с кафето  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3408 -: Май 30, 2010, 07:37:09 pm »
Ох, то от толкова много въпроси човек се обърква.  Инфото за въпроса ми потъна между дригите постове. Карай, и без това въпроса като чели е малко тъп.
 Ама Кая, повече да не се измъква .  И да не се оправдава , че не разбира от хорари.  Второто предположение й е направо в десятката. :58:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3409 -: Май 31, 2010, 09:17:02 am »
Преди време правих хорар и за малкото момче-и там е твърде лошо положението,но има малък шанс

Нали този хорар, дето е на по-предните страници с опозицията на Сатурн и Уран беше...с асцендент Водолей? Този хорар за мен показва най-лошото. Тотално се обърках от толкова хорари.  :-\  А дали беше този, не мога да го намеря. Тук е Африка.  :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #3410 -: Май 31, 2010, 09:38:11 am »
 :blink:Не,мила Скарлет,не е той.Преди време правих хорар за Веселин-момчето-аутист,но не се сещам да съм го коментирала тук във форума.А този,който ти коментира беше за Янислав,мир на духа му

« Отговор #3411 -: Май 31, 2010, 10:01:28 am »
  Мир на духа му....
  А за момчето-аутист /май беше племенник на Ванианели/ - какъв беше хорара - има ли надежда?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3412 -: Май 31, 2010, 10:41:30 am »
:blink:Не,мила Скарлет,не е той.Преди време правих хорар за Веселин-момчето-аутист,но не се сещам да съм го коментирала тук във форума.А този,който ти коментира беше за Янислав,мир на духа му

Ако го пазиш, качи го да го видим. Но аз сутринта си направих хорар и не ми хареса никак. Но не го записах.  :lol:

*

missKapriz

« Отговор #3413 -: Май 31, 2010, 10:52:53 am »
Къде е Веселин-момчето с аутизма
Според мен до 17-20 юни ще го намерят жив,но доста зле физически

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3414 -: Май 31, 2010, 11:12:26 am »
Въпросът в случая къде е момчето, а не дали ще го намерят, така ли да го разбирам?
По семи дом ли се гледа детето?
Тогава Марс там и Луната като У7 ще са негови сигнификатори.
Ако го намерят жив, възможно е да не си спомня абсолютно нищо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3415 -: Май 31, 2010, 11:33:17 am »
Лили,въпроса ми включваше и дали ще го намерят-пропуснала съм да го спомена
Аз гледам 7 дом за веско и неговия 8 дом,т.е 2 на картата.Обаче като гледам квадрата Венера/сатурн-У3 и У7 от производната карта,а и отминалия квадрат Луна/САтурн си мисля,че детето е отвлечено от познат.А по новините казаха,че са го видели само да се качва на автобус и от там му се губят следите.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3416 -: Май 31, 2010, 11:35:59 am »
На мен никак не ми харесва хорара. Луната на трон по знак, обаче й предстои опозиция с Плутон - управител на неговия 4 дом. Това никак не е добре. Може да го открият до 3 дни или да научат важда информация за детето. С управител на 1 в 12 дом е ясно, че само е зачезнало и се е изгубило. На скрито, невидимо място е. Марс в неговия 1 дом, също не е добре поставен, защото предразполага към инциденти и травми. Дано не е паднало и да се е удавило и то някъде с тая Луна във воден знак. Не искам дори да си мисля, че може да е убито за донорство. Марс след 9-10 градуса ще направи точна опозиция с Нептун в неговия 8 дом - управител на интерсептираните Риби в 8 дом.  :-\

*

missKapriz

« Отговор #3417 -: Май 31, 2010, 11:47:47 am »
А дали наистина се е загубило или са му помогнали да се загуби :-\Нали по 7 дом са крадците и по Сатурн,а тук са даже едно и също нещо и У7 е в разпаднат квадрат с Луната/веско/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3418 -: Май 31, 2010, 12:50:17 pm »
Романтика, според мен ще ти помогне - "да".  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3419 -: Май 31, 2010, 12:54:23 pm »
Моля да ми помогнете...  :-[

Въпрос: А. (8- или 12- дом) ще ми помогне ли за изпитите?

Благодаря  :blink:

А какво е А.? Ако е човек е по седми дом, ако го търсим според това, което те вълнува най-много - е по девети дом, но там всъщност е и въпросът ти за изпитите :rolleyes:. Ако е по девети - Не, няма да ти помогне - У9 - Марс в 12-ти прави квадрат с теб, Меркурий и куинконкс с Луната. Ако е по осми - У8 Юпитер е на трон, но е в критичен градус и няма да си довърши секстила с Меркурий, а с Марс е в куинконкс. Ако гледаме Нептун - е в квадрат с Меркурий и опозиция с Марс....
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda