Това начинание е точно по СЛВ в 10-ти дом, той си даже е в много точен съвпад с МС, в Скорпион.
Изречението ти, което ме провокира към въпроса за възлите
Няма да се чувствам добре, ако години наред се спонсорират моите идеи и няма възвръщаемост от това.
Позицията на СЛВ в 10-ти често дава такава нагласа - силно желание и вътрешен подтик да реализираме идеите, за собствен бизнес, за активност и напредък в обществото, което обаче подкопаваме чрез страх да рискуваме, търсене на сигурност и необходимост да подкрепяме и служим на близките и семейството си, чрез отказ от собствените си лидерски импулси. Подобно на СЛВ в Козирог - ЮЛВ в Рак. Обикновено си намираме причина, за да се откажем от идеите си - "Още ми е рано, не съм готова", "Вече ми е късно, остарях", "Точно сега децата имат нужда от мен", "Мъжът ми няма да се чувства мъж, ако стана по-успешен предприемач" и т.н.
Ето ти в допълнение уроците, които трябва да усвоиш, според Жан Спилър, със СЛВ в Скорпион- тъкмо я чета тия дни, та ми падна на къс пас

.
• Избиране на
конструктивна промяна• Освобождаване от всичко, което води до застой и липса на енергия
• Освобождаване от ненужните вещи
• Наслаждаване на нещата, без да е необходимо да ги притежавате
•
Приемане на подкрепа от другите (идеи, пари, възможности)•
Наслада от високорисковите ситуации, които ви карат да се чувствате живи• Осъзнаване на чуждата психология (желанията, исканията, нуждите и мотивите на другите)
•
Отвореност към партньорство, подкрепа и обединяване на сили с другитеТова няма нищо общо с хорара ти. Ти си ветеринар, няма да си загубиш знанията и уменията, ако просто смениш мястото, където ги упражняваш. Ако не се получи - винаги можеш да се върнеш, където си сега. Ако до сега не си практикувала професията си, тъкмо е време.