Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169790 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3780 -: Юни 10, 2010, 10:02:17 pm »
Дияна, много ти благодаря за корекциите и съветите!

Дивна, наистина няма за какво :wub:. И моля те, не оценявай мненията ми като корекция. Аз все още търся своите правила в хорара.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

« Отговор #3781 -: Юни 10, 2010, 10:03:49 pm »
:o :o Моля за още един прочит, че освен всичко останало тогава беше и пълнолуние...
И според мен /доколкото мога да съм обективна в случая/ отоговорът е Не, но

Въпросът е:

Ще произтекат ли негативни последици за мен от допуснатата сериозна грешка в работата?

Аз първия прочит съм го пропуснала, ама ти е много завоалиран въпроса, душко. Аз няма да рапитвам тук, но мисля, че може да се размине с удържане на някакви пари. Меркурий управлява и теб и шефа / 10 дом / и е в 8. Друго нищо не ми идва наум без никаква информация. Късмет!

Скарлет, не знам това повдигнатото откъде го видя, но май се оказа права :blink:
Сега, когато мога да разсъждавам трезво по темата си давам сметка, че не съм уточнила съществени неща по хорара...
1.   Меркурий управлява и мен и шефа ми, т.е. реално ако аз загазя, загазва и той самият;
2.   Меркурий попада в 8ми дом – допусната от мен грешка е в пряка връзка със срок, заложен в  договор за кредит;
Изход: Не произтекоха никакви негативни последици за мен във връзка с поставения въпрос, дори не го отчетоха като грешка...(въпреки, че реално е такава);

Явно Парс Фортуната играе съществена роля в хорарната астрология, освен другото.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3782 -: Юни 11, 2010, 10:42:02 am »
belika, щом си помогнала на 3-ма човека според мен доброто ще ти се върне или може би вече ти се е върнало....
100% никак не е хубаво, че се е получила така ситуацията, но в крайна сметка нещата винаги се подреждат.....
така, че един товар по-малко на гърба ти....поне се е отпушила ситуацията... :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3783 -: Юни 11, 2010, 11:08:49 am »
Белика, всичко ще бъде наред. В крайна сметка ти се сигнифицираш от Меркурий, който в момента е в критичен градус, но с напредването през собствения му знак ще добива увереност и контрол над ситуацията. Продължавам да мисля, че баща ти е на твоя страна и вероятно го е заявил в спора. Майка ти може би се поддава на емоцията на сестра ти и привидно изглежда, че е на нейна страна, но също няма лошо чувство към теб. И двете със сестра ти също са в твоя "власт", в скандала ти имаш силните аргументи, доколкото Меркурий управлява Слънцето и Сатурн, и е краен диспозитор на Юпитер/Уран и Марс.
Освен това - Луна, вторият ти сигнификатор е в екзалтация, а рецепцията й с Венера допълнително я подсилва. От квадрата с Нептун съдя, че е възможно да не преценяваш много точно мотивите и истинското отношение на семейството си към твоята постъпка, но като цяло, "Силата е с теб!"  :blink:
Дай им още четири-пет дни, и всичко ще се успокои.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3784 -: Юни 11, 2010, 12:13:36 pm »
Имам хорарен въпрос. Опитва ли се да ме измами Еди Кой Си - за когото си мисля?

за каква измама става въпрос ако не е тайна...?
аз си мисля, че вероятно да...но няма да успее или не е успял.....
ама Хело нали знаеш, че съм от начинаещите..... :-[

:blink:
« Последна редакция: Юни 11, 2010, 12:54:55 pm от vanilla »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3785 -: Юни 11, 2010, 12:13:50 pm »
Хело, мисля, че отговора е "не". Реших по Луната, но....Има някаква грешка тук - защо Сатурн е в Скорпион?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3786 -: Юни 11, 2010, 12:16:58 pm »
Луната тук без курс ли е?

*

Divna

« Отговор #3787 -: Юни 11, 2010, 12:27:38 pm »
Белика, ти се представляваш от Меркурий, който навлиза в Близнаци (както се казва в свои води). Не след сълго ще намериш точните думи, за да убедиш близките си в своите убеждения. В крайна сметка те ще разберат твоите възвишени цели и хуманната ти дейност. Не мисля, че ще бъдеш още дълго съдена от семейството си.
Късмет!

*

Helo

« Отговор #3788 -: Юни 11, 2010, 12:28:40 pm »

Има някаква грешка тук - защо Сатурн е в Скорпион?

Опаааа, грешка! Сложила съм планетите от годината на раждането ми.  ;D Сега ще ги сложа от тази година. Не знам как е станало.
« Последна редакция: Юни 11, 2010, 12:34:24 pm от Hi »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3789 -: Юни 11, 2010, 12:30:53 pm »

Има някаква грешка тук - защо Сатурн е в Скорпион?

Опаааа, грешка! Сложила съм планетите от годината на раждането ми.  ;D Сега ще ги сложа от тази година. Не знам как е сатанло.

хахахах аз забелязохи за това написах, че вече може да не го е направил.......хаха

*

Helo

« Отговор #3790 -: Юни 11, 2010, 12:33:19 pm »
 ;D

Втори опит. Същият въпрос: Опитва ли се да ме измами Еди Кой Си - за когото си мисля?

*

Helo

« Отговор #3791 -: Юни 11, 2010, 12:36:05 pm »
Нептун в 7-ми дом е в квадратура в Луната и Меркурий....  :unsure:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3792 -: Юни 11, 2010, 12:39:08 pm »

Не е, в тригон е.

Омръзнах и на себе си да го повтарям това  :rolleyes: :angry:

*

Divna

« Отговор #3793 -: Юни 11, 2010, 12:39:45 pm »
Хело, синификаторът на "еди кой си" - Уран и  синификатора на питащата, т.е. ти - Слънце и Луна са в опозиция. Според мен отговорът е Не. Като гледам Луната в момента май е без курс, а и разположението на планетите е странно  :-[. Коя година си задала въпроса? Уран и Юпитер би трябвало да са в първите градуси на Овен, Нептун в последните градуси на Водолей. Най-фрапиращ е Плутон, който в картата ти е в последните градуси на Везни ... Това да не е някой въпрос от миналия век  ;D?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3794 -: Юни 11, 2010, 12:40:32 pm »
;D

Втори опит. Същият въпрос: Опитва ли се да ме измами Еди Кой Си - за когото си мисля?

Хело, отговорът е ДА
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3795 -: Юни 11, 2010, 12:40:45 pm »
Не е без курс Луната - в пети градус й предстоят много аспекти още. Или ти не гледаш тази карта?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3796 -: Юни 11, 2010, 12:41:16 pm »
...за пари ли става въпрос или за любов и разни други...?  :-[
може би да...аз пак така мисля..... :blink: и може би много добре го усещаш този човек....
ама май не става въпрос за нещо лошо....

*

Helo

« Отговор #3797 -: Юни 11, 2010, 12:42:29 pm »

Не е, в тригон е.

Омръзнах и на себе си да го повтарям това  :rolleyes: :angry:

Как ще е в тригон? Меркурий е на 93 градуса от Непутн.  :unsure:

*

Helo

« Отговор #3798 -: Юни 11, 2010, 12:43:20 pm »
...за пари ли става въпрос или за любов и разни други...?  :-[
може би да...аз пак така мисля..... :blink: и може би много добре го усещаш този човек....
ама май не става въпрос за нещо лошо....

Става въпрос само за взаимоотношения. Нищо повече!

Защо мислиш, че да?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3799 -: Юни 11, 2010, 12:46:22 pm »
Ами защото Уна АЦ и Луната са в двоен знак
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!