Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170288 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #420 -: Октомври 06, 2009, 05:11:40 pm »
Браво! Радвай се на живота пък после ще му мислиш. ;D ;D ;D

« Отговор #421 -: Октомври 06, 2009, 06:18:12 pm »
такааа,
днес потвърдих пътуването....
да видим, после ще доразкажа :-\

А пусна ли си отпуската?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #422 -: Октомври 06, 2009, 06:52:51 pm »
Аурора,тук ли си? :)
Мога ли да те помоля да хвърлиш едно таро за едно старо гадже,дали ще се сдобрим с него? ;D ;D ;D
Новите нещо не ми допадат,мръщя им се... ;D

Отговорче  ;)

Отивам да гледам Heroes.  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #423 -: Октомври 06, 2009, 07:16:15 pm »
Този път и с картата се затруднявам.Чудя се по пети ли,по седми ли.Би трябвало да съм определена от Ац-та в Телец с Венера в 5-ти,ама знам ли?! :-\

*

missKapriz

« Отговор #424 -: Октомври 06, 2009, 07:34:56 pm »
Мисля,че той е по 7 дом,а ти си представена от венера и Луната.Луната е и косигниф.на въпроса ти.Важни са аспектите между венера,луната и марс,като по-бързата планета управител на 7.Така мисля

*

Mia21

• 2502
« Отговор #425 -: Октомври 06, 2009, 08:13:42 pm »
Ако е така значи отговора клони към положителен.Луната прави тригон с Венера и квинтил с Марс,което означава,че сигурно се изисква талант,от моя страна. ;)Венера като управител,също има хубав аспект-секстил с Марс,а реалността на този етап е,че трябва да стане чудо ако се случи. ;D

*

Nebesna

« Отговор #426 -: Октомври 06, 2009, 08:21:53 pm »
С Венера - управител на питащата в 5-ти дом е ясно какво търсиш. Ти търсиш любов и романтика. Обаче аз не виждам връзка между сигнификаторите на питащата и на любимия (Слънцето като господар на 5-ти). Ако гледаме 8-ми дом (имам предвид сексуални отношения) пак няма връзка между Венера и Юпитер. забрави, че ще бъдете и приятели - Венера в опозиция с Уран (управител на 11-ти дом). Може да се получи някакво делово партньорство между вас евентуално (Венера в сходящ секстил с Марс -господар на 7-ми дом). Да, бихте могли да се сдобрите (ако сте се карали).

« Отговор #427 -: Октомври 06, 2009, 08:28:12 pm »
такааа,
днес потвърдих пътуването....
да видим, после ще доразкажа :-\

А пусна ли си отпуската?

Да, дори ми я одобриха ;D
Само дето ще трябва в оставащите дни до петък да заработя и следващите седем ;D
Като се върна ще стане ясно какви съм ги свършила ;D
А пътуването се очертава приключенско в буквалния смисъл на думата ;D :-X

Ми, супер! Успех и умната  ;) ;D

*

Nebesna

« Отговор #428 -: Октомври 06, 2009, 08:50:58 pm »
Много се радвам за теб. Само дето се притесняваше толкова. Хорарът си показа, че ще пътуваш - сигнификаторът на питащата в сходящ съвпад с господарят на 9-ти дом.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #429 -: Октомври 08, 2009, 08:27:04 pm »
Хора, бясна съм.Треса се от нерви. :'(Едвам се опитах да забравя за бившия.Днес обаче си отварям пощата и гледам,че настоящата му съпруга иска да ме добави във фейсбук.Само дапвметна,че не се познаваме и съм бясна как си мисли,че може да се гаври като се мъчи да подразбере нещо повече за мен.Те имат дете на 1 месец.
Въпросът ми е:Провокира ли ме?Какво иска от мен?Въпросът е зададен днес , в София, 21 и 18 минути.
Благодаря!

*

missKapriz

« Отговор #430 -: Октомври 08, 2009, 08:41:11 pm »
Лонда,искам да ти помогна,но много общ е въпроса.Ако някой даде някакви насоки...Ще опитам все пак-качи картата

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #431 -: Октомври 08, 2009, 08:49:57 pm »
Да, разбира се!
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pg6filevIJ4or-u1203190019&lang=e&gm=a1&nhor=403&nho2=12&btyp=2&mth=gw&sday=8&smon=10&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Нямам идея как да го формулирам,но  идеята ми е да разбера, какво я подтиква да е толкова нагла?
Първо  като , го видях и ми се искаше да я питам коя е, и дали се познаваме.А след това, щях да я питам как смее да ми пише въобще....
Но после реших , че не постъпвам правилно и ще премълча каквото и да ми коства!
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 09:03:53 pm от Londa »

*

missKapriz

« Отговор #432 -: Октомври 08, 2009, 09:45:03 pm »
Аз бих я добавила и лично ще я попитам какъв и е проблема.Или може би вече бившия ти не и е достатъчен и ще ти го връща ;) ;D ;D
Уж младоженка пък с кви работи се занимава-явно нещо и липсва :-[...Забрави я,миличка.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #433 -: Октомври 08, 2009, 09:55:26 pm »
Хора, бясна съм.Треса се от нерви. :'(Едвам се опитах да забравя за бившия.Днес обаче си отварям пощата и гледам,че настоящата му съпруга иска да ме добави във фейсбук.Само дапвметна,че не се познаваме и съм бясна как си мисли,че може да се гаври като се мъчи да подразбере нещо повече за мен.Те имат дете на 1 месец.
Въпросът ми е:Провокира ли ме?Какво иска от мен?Въпросът е зададен днес , в София, 21 и 18 минути.
Благодаря!

Няма нужда да гледаш картата, това е СПАМ, изпраща се автоматично,
не знам как проследяват мейлите, но адресите ги взимат от мейл листа
и изпращат до всички покани - по едно време получавах непрекъснато
такъв спам.   8)
Естествени минерали и амулети

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #434 -: Октомври 08, 2009, 10:11:42 pm »
Miss Kapriz, няма начин да я добавя, явно иска да подразбере нещо повече, а другия вариант той да пише. Познавам го достатъчно.Сложно е и дълго за обяснение,....... а после ходи ги обичай рибите. >:(А те поне са се намерили , че и тя риба. ;D

Moonlady,  не е спам мила, пишем в един форум с него, но аз вече от месеци не пиша.А днес видях,че ми е гледал профила.

Моля ви , дайте някакви мнения по картата.Това,че луната е в първи дом, да не би да значи, че съм задала много емоционално и неправилно въпроса?

*

crazy_666_999

« Отговор #435 -: Октомври 08, 2009, 10:16:26 pm »
охххх и аз имам един въпрос,който ме мъчи много
Да му се обадя ли? :D

Нищо не разбирам от този тип карти за това ще се радвам ако можете да ми помогнете ??? :D

*

missKapriz

« Отговор #436 -: Октомври 08, 2009, 10:25:36 pm »
Цитат
Моля ви , дайте някакви мнения по картата.Това,че луната е в първи дом, да не би да значи, че съм задала много емоционално и неправилно въпроса?
Долу-горе ;D обаче е нормално да се вълнуваш от това,което питаш

Крейзи,ти какво имаш предвид -дали ще ти вдигне телефона,дали ще иска да се видите или какво-аз нямам мн опит с хорарите,но винаги имам нужда да разбирам точно въпроса

*

crazy_666_999

« Отговор #437 -: Октомври 08, 2009, 10:34:42 pm »
амииии искам да му се обадя,за да излезем...но не съм сигурна каква ще е реакцията му,защото трябваше да излезем във вторник но му писах че не мога и сега не зная какво да правя :(

*

crazy_666_999

« Отговор #438 -: Октомври 08, 2009, 10:43:43 pm »
Хммм още повече се обърках...Значи отговора е да...Само дано тези трудности да не бъдат във вид на тръшване на слушалката или нещо подобно ??? :)
Иначе да...става въпрос за любовна връзка :)

*

missKapriz

« Отговор #439 -: Октомври 09, 2009, 07:00:11 pm »
Ropotamo,ядосана ли си на този мъж?Марс в първи дом!Може би ще заживеете заедно,но ще има много екшън според мен ;D-Сатурн в 4 дом,Луната ще направи квадрат с Сатурн

Сина ми има РД-излизаме да се почерпим>После пак ще се включа