Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165292 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4960 -: Август 20, 2010, 09:20:26 pm »
ако приемем, че е сигнификатор Мерк К7/
Ако все пак е по 6-ти и Слънце

И двете на трон, предполага се, че е добре котето. Само Луната леко смущава, а тя е важна в търсенето на животни.

Трябва да се намери ми се струва.
Меркурий нали е стационарен, може пък като стане ретрограден, тогава да се появи или вие да го откриете.

Точно това днес и аз си мислех..., после гледах хорара ,който съм пуанала на обяд и си рекох ,когато луната кацне на ИЦ , би следвало да се прибере...,но аз съм много слаба в хорара :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4961 -: Август 20, 2010, 09:35:07 pm »
А ако гледаме как ще приключат нещата за котето - производен 4 ти от 6ти - Марс в 7ми. Пак ще ви пратя при съседите.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4962 -: Август 20, 2010, 09:39:52 pm »
А ако гледаме как ще приключат нещата за котето - производен 4 ти от 6ти - Марс в 7ми. Пак ще ви пратя при съседите.  :rolleyes:

При съседите ли да го търся Аурора? Тези ,които са в посока запад? :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #4963 -: Август 20, 2010, 09:40:12 pm »
Направих и аз една хорарна карта, задавайки въпроса: Ще се върне ли котето на Марая?

Сигнификаторът на Марая е Меркурий, а на котето е Марс. Марс се намира в 4ти от 1ви дом на Марая и е в точен съвпад (до секундата) с Венера (У4ти дом на Марая). Луна е в квадратура с Марс - котето може да не е в много добро здравословно състояние.
Марая, котето не е ли вече в дома ти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #4964 -: Август 20, 2010, 09:44:02 pm »
Направих и аз една хорарна карта, задавайки въпроса: Ще се върне ли котето на Марая?

Сигнификаторът на Марая е Меркурий, а на котето е Марс. Марс се намира в 4ти от 1ви дом на Марая и е в точен съвпад (до секундата) с Венера (У4ти дом на Марая). Луна е в квадратура с Марс - котето може да не е в много добро здравословно състояние.
Марая, котето не е ли вече в дома ти?

Неее ,още го няма, ще полудея :03: :03: :03: , много го обичам Дивна ,ще се върне ли? Милото ми ,къде ли е сега ,сигурно са го били ,окървавено....оххх, не ми се мисли ,дано не го стига това ,което си мислят домашните за него :'( :'( :'(

« Отговор #4965 -: Август 20, 2010, 09:47:38 pm »

Да. По двора им, в харсталак, мазе, или някаъв навес, ако имат . Нещо червено....заради Лъва на 6ти и Слънцето като сигнификатор.  :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #4966 -: Август 20, 2010, 09:50:33 pm »
Марайче, исками се да бях по-добра с хорарите, за да мога ти кажа повече  :(.

Но като цяло, ако е излязъл да търси женска и ако не дай Боже нещо му се е случило (да се е наложило да се бие заради нея), дори и да е ранен трябва да се върне. Котките са привързани много към дома си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4967 -: Август 20, 2010, 09:52:48 pm »

Да. По двора им, в харсталак, мазе, или някаъв навес, ако имат . Нещо червено....заради Лъва на 6ти и Слънцето като сигнификатор.  :rolleyes:

Да имат навес , но оранжев! :o , но е късно или спят или ги няма , а няма как да се прескочи... :o :'( :'(
Ще го намеря ли ,ще се върне ли Аурора? :03:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4968 -: Август 20, 2010, 09:58:18 pm »
Марайче, исками се да бях по-добра с хорарите, за да мога ти кажа повече  :(.

Но като цяло, ако е излязъл да търси женска и ако не дай Боже нещо му се е случило (да се е наложило да се бие заради нея), дори и да е ранен трябва да се върне. Котките са привързани много към дома си.

Много ми е мъчно ,просто много....,много е красив и умен и много го обичам, а утре като дойде голямата ми дъщеря , по която Гарфилд е луд от любов не ми се мисли...,аз заради тази любов съм казала ,че е КУЧЕКОТ.... :'( :'( :'(. Тя казва:-Милооо, той отвръща -Мяууу...,спи с нея ,като мъж е , гушка я ,тя му обръща гръб , а той тактично я подчуква с лапичка да се обърне.... :'( :'( :'( :'( :'(
Лелеееее, направо не ми се мисли.... :'( :'( :'(

*

missKapriz

« Отговор #4969 -: Август 20, 2010, 10:00:47 pm »
Марая,успокой се и вярвай!
Според мен котето е на открито,везни показват и пясъци,а Лъв-открити слънчеви места.Има ли пясък на близо?

« Отговор #4970 -: Август 20, 2010, 10:01:15 pm »
Да имат навес , но оранжев! :o , но е късно или спят или ги няма , а няма как да се прескочи... :o :'( :'(

Да, мисля, че е ок. Нека забие някое гадже де  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4971 -: Август 20, 2010, 10:07:17 pm »
Марая,успокой се и вярвай!
Според мен котето е на открито,везни показват и пясъци,а Лъв-открити слънчеви места.Има ли пясък на близо?

Интересно има пясък ,до нас има строеж и има пясък!
Има и навес както казва Аурора.... :'( :'(...Хич не мога да се успокоя , малее като човек го мисля!, че и по-лошо ,човека говори ,това цял дне вода не е пило,,,кой ли му е дал водичка ,че и не може да си поиска..... :'( :'( :'( :'(
Ще се върне ли ,ще си го намеря ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #4972 -: Август 20, 2010, 10:08:20 pm »

Да, мисля, че е ок. Нека забие някое гадже де  ;)

Мерси! Много ти благодаря! :kissd:

*

missKapriz

« Отговор #4973 -: Август 20, 2010, 10:12:40 pm »
Предстои куинонс Луна/слънце-често това показва връщане на стара ситуация,още повече,че слънцето е силно, на трон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4974 -: Август 20, 2010, 10:16:12 pm »
Предстои куинонс Луна/слънце-често това показва връщане на стара ситуация,още повече,че слънцето е силно, на трон.

На кой градус е това?- , щото Синухе казва , че когато луната застъпи наталната ми венера на 29:12мин. в козирог ,ще се прибере....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4975 -: Август 20, 2010, 10:16:24 pm »
Тя казва:-Милооо, той отвръща -Мяууу...,спи с нея ,като мъж е , гушка я ,тя му обръща гръб , а той тактично я подчуква с лапичка да се обърне....

И моите са така, по-умни са от кучетата.  :blink: Като дойде някое от тях в леглото ми, ме почуква с лапичка да вдигна завивката и да се гушне там. А като взема някое на ръце, направо съм като Богородица с младенеца  ;D - заема същата поза като бебетата и притиска гърдата ми с лапичка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4976 -: Август 20, 2010, 10:18:20 pm »
Предстои куинонс Луна/слънце-често това показва връщане на стара ситуация

Добре, че ми припомни, това го бях забравила, благодаря!

*

missKapriz

« Отговор #4977 -: Август 20, 2010, 10:20:17 pm »
точния куинконс е на около 29-тия  градус -тогава слънцето май е в съвпад с Регул-мн силна позиция!

*

Марая

• 28287
« Отговор #4978 -: Август 20, 2010, 10:23:07 pm »
Тя казва:-Милооо, той отвръща -Мяууу...,спи с нея ,като мъж е , гушка я ,тя му обръща гръб , а той тактично я подчуква с лапичка да се обърне....

И моите са така, по-умни са от кучетата.  :blink: Като дойде някое от тях в леглото ми, ме почуква с лапичка да вдигна завивката и да се гушне там. А като взема някое на ръце, направо съм като Богородица с младенеца  ;D - заема същата поза като бебетата и притиска гърдата ми с лапичка.

Преди да изчезне Гарфилд и аз така го бях гушнала , а той си даваше главичка за целувка...офффф, момичета ще полудея за тая котка.....,като си спомня в каква люта зима ,го взех от улицата и колко умно ме *молеше* да го взема в студената нощ :03: :03: :03: :03: :03:

« Отговор #4979 -: Август 20, 2010, 10:23:31 pm »

14 градуса т.е. часа /защото е кардинален знак/ след задавена на въпроса.

ок 10-11 ч утре сутринта  :rolleyes: