Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166389 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5500 -: Септември 14, 2010, 08:27:12 pm »
Благодаря ви.
Бях излязла за малко и затова не съм отговаряла.
За София става въпрос.
Пуснали сме кандидатстване както става по интернет,но там не е приет.После потърсихме връзки от най висша инстанция,но директорката е пълна гад(съжалявам за израза) и не ще да го вземе.Просто ни залъгва и времето минава.А аз трябва да почна работа след 10 дни :(

Отивай до общината!
Това ни беше най-силната връзка,даже кмета й се е обадил.А тя нищо не ще да направи :(

Това не може да бъде истина! Вземи утре един букет цветя , вземи една кутия бонбони и с мръсна газ при този който е дал връзката с кмета. Пред теб трябва да стане обаждането....Знам , че е голям проблема , братовчедка моя -1-ва е директор на детска градина , но мнооого далече от Вас. :( Съжалявам , че не мога да ти помогна , чак ме е яд! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #5501 -: Септември 14, 2010, 08:29:28 pm »
Кога най-сетне ще построят достатъчно детски градини за децата. Във Варна като стачкуваха майките пред Общината и замерваха служителите с детски играчки, как не ги досрамя общинарите да кажат, че градът се разраствал прекалено бързо и не били такива прогнозите, при условие че непрекъснато се правят Планове за развитие, в които се отчита намаляване на раждаемостта...Наште политици все неподготвени и все си измислят оправдания, а хората теглят. Като става дума за деца много се ядосвам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5502 -: Септември 14, 2010, 08:30:07 pm »
А тази твоя братовчедка не може ли да се обади на нашата?
Да и на мен ми е чудно как може да й се обади кмета ,а тя нищо да не прави?

*

Марая

• 28287
« Отговор #5503 -: Септември 14, 2010, 08:33:25 pm »

Аз съм далече от София , не мога да поема ангажимент , защото не знам до колко може да бъде близка с твоята , за коя градина става дума , дали братовчедка ми ще иска и станаха още 1800 неща. ТИ СИ ЧОВЕКА , отивай и действай , нищо не идва даром-НИЩО!Запомни го! Мръдни си пръста , останалото ще свърши вселената!  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5504 -: Септември 14, 2010, 08:35:49 pm »

Аз съм далече от София , не мога да поема ангажимент , защото не знам до колко може да бъде близка с твоята , за коя градина става дума , дали братовчедка ми ще иска и станаха още 1800 неща. ТИ СИ ЧОВЕКА , отивай и действай , нищо не идва даром-НИЩО!Запомни го! Мръдни си пръста , останалото ще свърши вселената!  :blink:
Мерси Марая,аз общо три пъти ходих при нея.Разговори и по телефона.Последния път ми каза " Не ме занимавайте повече с вас" и ми затвори телефона :-X
Хорара показва че май няма да стане,така ли?

« Отговор #5505 -: Септември 14, 2010, 08:36:41 pm »
Кога най-сетне ще построят достатъчно детски градини за децата. Във Варна като стачкуваха майките пред Общината и замерваха служителите с детски играчки, как не ги досрамя общинарите да кажат, че градът се разраствал прекалено бързо и не били такива прогнозите, при условие че непрекъснато се правят Планове за развитие, в които се отчита намаляване на раждаемостта...Наште политици все неподготвени и все си измислят оправдания, а хората теглят. Като става дума за деца много се ядосвам.

А ми като питат майка с три деца дали не е циганка?! Към родилките с отнасят като с парцали....а бе...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5506 -: Септември 14, 2010, 08:38:33 pm »

Мерси Марая,аз общо три пъти ходих при нея.Разговори и по телефона.Последния път ми каза " Не ме занимавайте повече с вас" и ми затвори телефона :-X
Хорара показва че май няма да стане,така ли?
Не разбирам от хорари , но знам , че до тук на задаен въпрос от мен , ако има включване от Аурора значи това което ми е казала е 100% вярно. Върни се назад и прочети в темата....

« Отговор #5507 -: Септември 14, 2010, 08:51:52 pm »
Благодаря, Марая, но Милки не се обезсърчавай. Има много хорари, на които съм сгрешила  ;)
А и нали трябва да имаме вяра, че нещата могат да се променят  :rolleyes:

На 2ри септември правя хорар на моя приятелка по повод бъдеща работа на мъжа й. Очеизваждащ отговор - не. Луната прави квадрат на "мъжа й", прави тригон с управителя на бъдещата работа, но той ретрограден и защо съм й казала - да.....е това е много чудно. Срам, срам, срам  :-X :-X :-X

« Отговор #5508 -: Септември 14, 2010, 08:59:24 pm »
И да се допълня. Мисля, че тук ми помага това, че пиша, защото самото писане отнема време, мога да обмисля решението и ако видя, че съм сбъркала да се поправя.  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #5509 -: Септември 14, 2010, 09:00:38 pm »
Друг пример - дъщеря ми си взема успешно изпита по пълнолуние и при ретрограден Меркурий. Така че, не се обезсърчавай.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5510 -: Септември 14, 2010, 09:16:44 pm »
Да,благодаря ви.
Просто наистина съм на един кръстопът. :( Аз мислех,че ще си тръгне началото на септември,че ще си бъда вкъщи известно време да си го наблюдавам и после спокойно ще си тръгна на работа.А сега...още не е приет и аз трябва да почвам.
Мъжът ми той пък е против моята работа" за какво ще ходиш,за никакви пари,кой ще гледа детето"
А аз прекъсна ли работа,напусна ли....ще се превърна в слугиня и ще се побъркам без контакти,без среда и кой знае какво още.
Имам много такива примери на такива жени-майки.
Мъчно ми е защото аз съм много всеотдайна и искам детето ми да е добре.Но той има изключително нужда от среда,защото още не говори и трябва много да учи в детската.Ще е трудно много за него и за нас :'(

« Отговор #5511 -: Септември 14, 2010, 09:18:45 pm »
Много си права. Не се отказвай от плановете си без бой. Пък, ако стане - стане  ;) А на него му кажи, че живота е пълен с обрати, а ти не си сред наследниците на Хилтън.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5512 -: Септември 14, 2010, 09:20:29 pm »
Мерси за подкрепата :blink: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #5513 -: Септември 14, 2010, 09:22:38 pm »
Да,благодаря ви.
Просто наистина съм на един кръстопът. :( Аз мислех,че ще си тръгне началото на септември,че ще си бъда вкъщи известно време да си го наблюдавам и после спокойно ще си тръгна на работа.А сега...още не е приет и аз трябва да почвам.
Мъжът ми той пък е против моята работа" за какво ще ходиш,за никакви пари,кой ще гледа детето"
А аз прекъсна ли работа,напусна ли....ще се превърна в слугиня и ще се побъркам без контакти,без среда и кой знае какво още.
Имам много такива примери на такива жени-майки.
Мъчно ми е защото аз съм много всеотдайна и искам детето ми да е добре.Но той има изключително нужда от среда,защото още не говори и трябва много да учи в детската.Ще е трудно много за него и за нас :'(

Милки, ти след отпуск по майчинство ли се връщаш? Знаеш ли, че имаш право на платен отпуск за времето , в което си била по майчинство? Ползвала ли си го?

« Отговор #5514 -: Септември 14, 2010, 09:24:49 pm »
Здравейте!
Пускам един интересен хорар,чийто отговор се знае вече,но ако има желаещи за да практикуват -ето го!
Въпроса е ''Ще се видим ли с Х. ?''

П.п Хорара не е мой!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5515 -: Септември 14, 2010, 09:26:57 pm »
Милки , мъжете са егоисти. Моя съвет е да намериш логопед
Това е важно в момента, средата е жестока , децата също...Степенувай нещата , но в името на нищо не се превръщай в дремеща тетка.

И нещо весело.....
Господи моля те дай ми мъдрост ,за да мога да разбера мъжете.
Дай ми любов ,за да мога да им прощавам.
Дай ми търпение , за да мога да изтърпя техните настроения.
И ГОСПОДИ ЗАБЕЛЕЖИ- СИЛА НЕ ИСКАМ ,ИНАЧЕ ЩЕ ГИ ПРЕБИЯ ДО СМЪРТ! :rolf: :88:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5516 -: Септември 14, 2010, 09:33:11 pm »
Ако тези дето искате да видите Х. сте Венера, а Х. всъщност се явява Марс  двете в съединение в 11 дом, то изобщо защо трябва да се виждате като сте заедно?
Виждането по 3 от 7 ли е? Ако е-Луна в квадратура с Марс и Венера-НЕ. ;D

« Отговор #5517 -: Септември 14, 2010, 09:33:31 pm »
Здравейте!
Пускам един интересен хорар,чийто отговор се знае вече,но ако има желаещи за да практикуват -ето го!

Не.  :rolleyes: Разходящи аспекти на У1 и У7ми, разходяща квадратура на Луната. Не виждам и да апликира положително някоя планета... :rolleyes:

Ако приемем, че лицето, което е трабвало да се срещне с Х. е питало.

« Отговор #5518 -: Септември 14, 2010, 09:35:30 pm »
Здравейте!

Не.  :rolleyes: Разходящи аспекти на У1 и У7ми, разходяща квадратура на Луната. Не виждам и да апликира положително някоя планета... :rolleyes:

Ако приемем, че лицето, което е трабвало да се срещне с Х. е питало.

Да,лицето,което се интересува от срещата е питало,не съм аз  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5519 -: Септември 14, 2010, 09:36:58 pm »
Мда, или са се видели същия ден, или Ич ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda