Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170581 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6760 -: Декември 31, 2010, 06:07:31 pm »
У3 са ви в квадрат - още известно време може да не се разберете за какво иде реч. Но Луната апликира към Венера, последният й аспект е тригон с Уран в твоя 5-ти дом. Не става ли дума за любов? Луната пренася светлината от него до теб - може трети човек да ти разясни.

Ми не знам , наистина не знам.... :rolleyes: :-\
Не мога да разбера....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #6761 -: Януари 02, 2011, 04:28:33 pm »
Имам важен хорарен въпрос. Отдавна го обмислям. Ако в близко време се подложа на хипноза, ще реша ли проблема си? Мисля, че проблемът е по Меркурий или поне, че той има роля в него.

« Отговор #6762 -: Януари 02, 2011, 07:03:21 pm »
Имам важен хорарен въпрос. Отдавна го обмислям. Ако в близко време се подложа на хипноза, ще реша ли проблема си? Мисля, че проблемът е по Меркурий или поне, че той има роля в него.

Пак ли Меркурий е виновен? :blink:... Ти си Уран в Риби - добро положение за хипноза. С терапевта (Слънцето) ви предстои секстил. Въпросът според мен е хипнозата по кой я гледаме? Ако е по 12-ти, значи управител е Сатурн, на който му предстои квадрат със Слънцето. Иначе положението на Сатурн по дом и знак е супер. Ако гледаме хипнозата по Нептун - предстои й квадрат с Венера - твоя У3, т.е. твоите намерения, но секстил с Луната и Меркурий. Последният аспект на Луната (която е У6 - проблемите ти) е квадрат с Уран. Марс е в 12-ти дом, може би търсиш прекалено бързо разрешаване.

*

Feia

« Отговор #6763 -: Януари 02, 2011, 07:23:44 pm »

Марс е в 12-ти дом, може би търсиш прекалено бързо разрешаване.

Значи, може и да стане, но по-бавно, отколкото очаквам, това ли казваш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6764 -: Януари 02, 2011, 07:31:11 pm »
За сигнификатор на личността вземам планета от септенера, а косигнификатор е Луната.
В картата Сатурн е в знак на екзалтация и се намира в 8 дом. Мисля, че бихме могли да свържем 8 дом с хипнозата. Но също така позицията му в 8 дом може да говори за това, че кверентът изживява някаква криза, но същевременно екзалтацията на планетата е показател за това, че питащата има достатъчно сили и потенциал да преодолее кризата, да се справи, не пребивава в безпомощно и летаргично състояние.
Терапевта го гледаме по 7 дом. Слънцето е в перигрин и му предстои квадрат със Сатурн - сигнификатора на кверента. В 7 дом има интерсептиран знак и неговият управител е слаб есенциално (Меркурий в Стрелец).
Сходящият съвпад на Луната с Меркурий може да говори за предстоящ контакт, но останалите фактори не потвърждават, че ефектът върху питащата ще е изцяло положителен. Нептун също дава информация за питащата, тъй като се намира в първи дом, и говори за съмнение, колебание, че кверентът не е наясно с въпроса.
Освен това Меркурий в картата управлява ИЦ - изходът от ситуацията и знакът на заточение може да загатва за това, че моментът за такава интервенция не е особено подходящ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6765 -: Януари 02, 2011, 07:37:52 pm »

Освен това Меркурий в картата управлява ИЦ - изходът от ситуацията и знакът на заточение може да загатва за това, че моментът за такава интервенция не е особено подходящ.

Пак ли? Всичките хорари показват, че трябва да чакам. А аз нямам търпение. Може би все пак ще трябва да почакам до месец март, когато транзитният Нептун ще бъде в тригон с моят рожден Плутон. Тогава е най-подходящото време за такива неща. Според сайтовете, засега транзитният Нептун е в тригон с асцендента.

Ще почакам, щом се налага.  :rolleyes:

« Отговор #6766 -: Януари 02, 2011, 07:39:28 pm »

Марс е в 12-ти дом, може би търсиш прекалено бързо разрешаване.

Значи, може и да стане, но по-бавно, отколкото очаквам, това ли казваш?
Да. :blink: Лили го е обяснила по-добре от мен. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6767 -: Януари 02, 2011, 07:42:13 pm »
Може би все пак ще трябва да почакам до месец март, когато транзитният Нептун ще бъде в тригон с моят рожден Плутон. Тогава е най-подходящото време за такива неща.

Желателно е и транзитният Раху да се разкара от накшатра Мула - рождената накшатра на Луната ти. Но това ще се случи едва в средата на годината, след началото на юни. А Раху се свързва с хипнозата и внушенията, както и с най-различни видове мании и обсебване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6768 -: Януари 02, 2011, 07:47:06 pm »
И защо Нептун се свързва с хипнозата?
Внушенията и психичните въздействия не бяха ли по Плутон?
По Нептун е упойката, анестезията, летаргията и амнезията. Хипнозата предполага вид въздействие, манипулация на психиката, а Нептун е пасивна и рецептивна планета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6769 -: Януари 02, 2011, 07:48:30 pm »
По Нептун е упойката, анестезията, летаргията и амнезията. Хипнозата предполага вид въздействие, манипулация на психиката, а Нептун е пасивна и рецептивна планета.
Не знам. Аз само питах. :blink: Може и да е по 8-ми дом, т.е. Плутон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6770 -: Януари 02, 2011, 07:49:45 pm »
Не се хващам за ничие мнение, просто си мисля на глас.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6771 -: Януари 02, 2011, 07:50:24 pm »

Желателно е и транзитният Раху да се разкара от накшатра Мула - рождената накшатра на Луната ти. Но това ще се случи едва в средата на годината, след началото на юни. А Раху се свързва с хипнозата и внушенията, както и с най-различни видове мании и обсебване.

Това, че Раху е в накшатрата на Луната ми няма ли само да улесни хипнотиното внушение, чиято цел е да помогне?  :rolleyes:

« Отговор #6772 -: Януари 02, 2011, 07:53:32 pm »
И аз така, Лили. Нали затова е форумът - да се учим. Аз се уча, вкл. и от теб. :blink:... Проучвам въпроса за хипнозата. В една книга я дават по Плутон и Нептун.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6773 -: Януари 02, 2011, 07:53:40 pm »
Това, че Раху е в накшатрата на Луната ми няма ли само да улесни хипнотиното внушение, чиято цел е да помогне?

Раху не винаги помага, но най-добре е да се оцени статусът му в хороскопа преди да се подлагаме на такива въздействие. При теб Раху не е в съвпад с Луната, май със Слънцето беше в един знак... По сидерал пак ли в знака Телец остава?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6774 -: Януари 02, 2011, 07:54:10 pm »

Хипнотерапевти - терапевтите са по Плутон. Те лекуват душата и тялото. Но може хипнозата да е и по Плутон и по Нептун.

Може би трябва да разгледаме хороскопите на няколко хипнотизатора, за да разберем.

*

Feia

« Отговор #6775 -: Януари 02, 2011, 07:55:45 pm »
Това, че Раху е в накшатрата на Луната ми няма ли само да улесни хипнотиното внушение, чиято цел е да помогне?

Раху не винаги помага, но най-добре е да се оцени статусът му в хороскопа преди да се подлагаме на такива въздействие. При теб Раху не е в съвпад с Луната, май със Слънцето беше в един знак... По сидерал пак ли в знака Телец остава?

На мен СЛВ не ми е в съвпад със Слънцето. По западната астрология Слънцето ми е на 26,53 в Телец, а СЛВ е на 6 градуса в Близнаци. Между тях е Хирон в съвпад и с двете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6776 -: Януари 02, 2011, 07:56:38 pm »

Може би трябва да разгледаме хороскопите на няколко хипнотизатора, за да разберем.

Може.
Интересна ми е картата на нашумелия руски хипнотизьор Кашпировски, но дори датата му не мога да издиря в нета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6777 -: Януари 02, 2011, 07:58:46 pm »

Може.
Интересна ми е картата на нашумелия руски хипнотизьор Кашпировски, но дори датата му не мога да издиря в нета.

Може да пиша на някой български хипнотизатор и да му кажа, че група любители и професионални астролози му искат данните, за да проучат кои планети определят професията на хипнотизаторите. Може би трябва да му обещая в замяна някакво тълкуване.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6778 -: Януари 02, 2011, 07:59:14 pm »

На мен СЛВ не ми е в съвпад със Слънцето. По западната астрология Слънцето ми е на 26,53 в Телец, а СЛВ е на 6 градуса в Близнаци. Между тях е Хирон в съвпад и с двете.

Тоест по сидерал Слънцето и Раху са в Телец, в 8 дом от АС. Счита се, че Раху екзалтира в сид. Телец, тук е най-силната му позиция. Осми дом се свързва с окултизма, със скритото познание, с тайните, вкл. с хипнозата и друг вид психично въздействие можем да го свържем.

Цитат
може би трябва да му обещая в замяна някакво тълкуване.

Те тълкуване не искат, пари искат те.  ;D
Дори има практика да не си разгласяват рождените данни, защото много лесно може да се види в хороскопа кой какъв е и какви цели преследва.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #6779 -: Януари 02, 2011, 08:00:52 pm »

Тоест по сидерал Слънцето и Раху са в Телец, в 8 дом от АС. Счита се, че Раху екзалтира в сид. Телец, тук е най-силната му позиция. Осми дом се свързва с окултизма, със скритото познание, с тайните, вкл. с хипнозата и друг вид психично въздействие можем да го свържем.

И в накшатра Мула, където ми е Луната на 27-28 градуса в Стрелец, в този случай ще помага ли за хипноза или не?