Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162507 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6860 -: Януари 08, 2011, 12:46:38 am »
Ако взема за сигнификатор  на В.7 дом-отг ми е ДА
Но пък ти си го назовала освен по име и като твоя най-добър приятел.Ако 11 дом е неговия сигнификатор отговора е по-скоро НЕ,
Би ли споделила от какво естество е работата на В и защо е заплашен от уволнение.

« Отговор #6861 -: Януари 08, 2011, 01:43:13 am »
Мили, имам един въпрос и е много спешно- Ще бъде ли уволнен от работа В.? В. е мой изключително близък човек, най-добрия ми приятел... :-\

Управител на В. - Юпитер, защото е назован по име. Работата му - Венера. Венера тъкмо е направила ингрес в Стрелец и се е запътила към квардрат с Юпитер, но  няма да направим точен аспект преди да напусне знака. До тук - НЕ. Луната е разходяща от Венера, а с Юпитер няма да направи мажорен аспект. Остава й само аспект с Нептун и затова бих казала, че е без курс.

Мисля, че за сега за него нищо няма да се промени т.е. няма да бъде уволнен.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #6862 -: Януари 08, 2011, 01:51:03 am »
Аурора,права си-не погледнах ефемеридите за квадрата Венера/Юпитер :wub:Такъв няма да има в тези знаци!
Мила,дишай спокойно :P

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #6863 -: Януари 08, 2011, 02:47:27 am »
Благодаря Ви, милички! Дано! От вашите уста в божиите уши! Защото не го заслужава.... :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6864 -: Януари 08, 2011, 03:20:22 am »
Марая,в крайна сметка второто пътуване осъществи ли се,имаше ли смисъл от него
Посредника оказа ли се почтен към теб-каза,че ще има обратна връзка

Всичко беше под контрол , пътувах... ;D
А посредника е една невъзможна история....,от мъжете дето стават за всичко.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6865 -: Януари 09, 2011, 04:00:51 am »
Според вас в този хорар какъв е отговора,въпроса е ''Ще има ли сексуален контакт между питащата и *назования по име*?
Не става дума за връзка.
Картата е построена от човека,който задава въпроса  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #6866 -: Януари 09, 2011, 04:04:23 am »
ти как мислиш ;D

« Отговор #6867 -: Януари 09, 2011, 04:13:03 am »
Ами чудя се,понеже разсъжденията ми не стигат далеч.
Питащия е представен от Слънцето,а то е в пети дом.А въпроса или другата страна от Сатурн и Уран,Сатурн е в 3ти дом,но Уран е в 8ми дом,което някак си....да не би питащия да има повече желание това да се случи,от колкото другата страна?
Сатурн прави квадратура със Слънцето,което по-скоро ми изглежда като негативен отговор,макар че Уран е в 8ми дом,обаче няма аспекти със Слънцето.
Луната в 7ми дом,но в 7ми дом е също Нептун и Хирон,но и те нямат аспекти със Слънцето.
Луната няма аспекти със Слънцето,не мога да видя кои са предстоящите й аспекти  :(
Луната в 7ми дом да не би да може да се изтълкува,че зависи от другия,не от питащия?
Аз не разбирам много от хорари и май доста объркано го написах,а и имайки напредвид,че не мога да видя предстоящите аспекти,може би е не,въпреки Уран в 8ми дом  :-\

« Отговор #6868 -: Януари 09, 2011, 04:16:44 am »
Ако гледаме модерните управители, отговорът е "Да". Управителите им са в сходящ секстил (Слънце и Уран). Управителите на 8-мите им домове (Нептун и Меркурий) - също. Управителят на 5-тия дом на питащата (Юпитер) е в съвпад с управителя на назования по име мъж в нейния 8-ми дом. Последният аспект на Луната е съвпад с Юпитер. Мисля, че тя ще остане доволна. ;)

Нейните инициативи се управляват от Венера, но като гледам Сатурн в 3-ти дом (или на К3, в зависимост от домовата система), тя по-скоро се сдържа да направи първата крачка. Неговите инициативи са по Марс, който е в езкалтация и има апликиращи аспекти (включително със Слънцето). Мисля, че той ще е по-дейният.
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 04:25:40 am от Mirabella »

« Отговор #6869 -: Януари 09, 2011, 04:19:23 am »
Благодаря,Мирабелла! :wub:
Наистина забравих да гледам управителите,в зависимост от темата на въпроса :rolleyes:

« Отговор #6870 -: Януари 09, 2011, 04:22:42 am »
Този хорар отвсякъде ми изглежда ДА.  ;D ;D ;D
Интересно дали ще стане  :rolleyes:

« Отговор #6871 -: Януари 09, 2011, 04:24:02 am »
Този хорар отвсякъде ми изглежда ДА.  ;D ;D ;D
Интересно дали ще стане  :rolleyes:

Като ми подшушнат,ще ви кажа и аз на ушенце  :rolleyes:

« Отговор #6872 -: Януари 09, 2011, 04:34:00 am »
Ако гледаме модерните управители, отговорът е "Да". Управителите им са в сходящ секстил (Слънце и Уран). Управителите на 8-мите им домове (Нептун и Меркурий) - също. Управителят на 5-тия дом на питащата (Юпитер) е в съвпад с управителя на назования по име мъж в нейния 8-ми дом. Последният аспект на Луната е съвпад с Юпитер. Мисля, че тя ще остане доволна. ;)

Нейните инициативи се управляват от Венера, но като гледам Сатурн в 3-ти дом (или на К3, в зависимост от домовата система), тя по-скоро се сдържа да направи първата крачка. Неговите инициативи са по Марс, който е в езкалтация и има апликиращи аспекти (включително със Слънцето). Мисля, че той ще е по-дейният.

Благодаря ти,Мирабелла.  :kissd: Така е,тя се сдържа да направи крачка,по-скоро май от несигурност,а той няма проблем с крачките,смисъл деен е човека в тая насока,но като има резултат някакъв ще има обратна връзка по хорара.

« Отговор #6873 -: Януари 09, 2011, 04:36:35 am »
Моля, Last Kiss. Дано се получи... и най-важното - нека им е хубаво заедно. :wub:

« Отговор #6874 -: Януари 09, 2011, 03:18:14 pm »
Мерси.

Ванянели, тук се заформя отговор НЕ - У1ви Слънцето - ти и У6ти Сатурн - кученцето са в апликиращ квадрат.
Те са в кардинални знаци. Бързи са. Предполагам, че можеш да зададеш въпроса си отново след няколко дни /след затъмнението/, защото Сатурн /кучето/ е в 3ти дом - мисля, че е на свобода. Разхожда се.

Интересното е, че У7ми - друг човек и У6ти са с общ сигнификатор. Може някой да го е прибрал /не откраднал/.
Друго интересно нещо е, че производен У4ти от 6ти - как ще свършат нещата за кучето е Марс - Слънцето апликира Марса т.е. Възможно е да бъде намерено.

Арес  се върна сам :))) по състоянието му личи, че вероятно се е бил заклещил някъде, от 70кг сега е сигурно 35 :(, важното е, че е жив и ще се възстанови  :blink:  :blink:  :blink:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6875 -: Януари 09, 2011, 04:59:05 pm »
Ееее, супер, Ванянели! Пожелавам ти да се възстанови бързо.  :wub: :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6876 -: Януари 09, 2011, 06:18:47 pm »
Ще направя ли срещата с М....,другата седмица?
12:18"
09.01.2011
Б-с

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6877 -: Януари 09, 2011, 07:32:12 pm »
Аурорааа, Мирабелааа, Мис Капиииз...., погледнете този хорар... ;D :P

« Отговор #6878 -: Януари 09, 2011, 07:33:35 pm »
Имам въпрос от теорията на хорарите

Ако ви бъде зададен въпрос - ще имам ли любовна връзка с Х? И след това - Ще имам ли ЛВ с Y? Да не говорим, че списъка може да продължи  ;D Как гледате производните домове? "Х" е 7ми, защото е по име, но и следващите са по имена. Те се явяват производни на 7ми, но не са 7ми от 7ми, защото това се явява домът на питащия. Според вас как трябва да се броят следващите в списъка?  :rolleyes:

ча'й с'я, че имам друга работа  :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6879 -: Януари 09, 2011, 07:35:20 pm »

ча'й с'я, че имам друга работа  :P ;D

Жду ответа , как соловой лета.... ;D ;D :rolleyes: :wub: